לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-11-2010, 16:31
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בגלל התנגדות המפלגות החרדיות: "חוק גיוס הנערות" נדחה

מליאת הכנסת דחתה בצהריים (ג') את "חוק המשתמטות" שנועד להילחם בתופעת השתמטות של בנות דתיות משירות בצה"ל. על פי ההצעה, נערות שיבקשו לפטור אותן משירות צבאי מטעמי דת, כפי שמתיר החוק הקיים, יידרשו להצהיר כי למדו במוסד חינוכי-דתי במשך שנתיים לפחות מתוך שלוש השנים שקדמו להגשת התצהיר.

למרות זאת, במקרים שבהם נערה לא למדה במוסד חינוכי מעין זה, מוצע להשאיר פתח להפעלת שיקול דעת מצד הצבא, שיאפשר למראיינים בלשכת הגיוס לפטור משירות צבאי נערות ששכנעו אותם כי יש טעמים מיוחדים המצדיקים זאת.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...&loc=2&tmp=2368

כלומר נערה אפילו לא צריכה להוכיח שהיא דתייה כדי להשתמט.... מה אפשר להגיד... המפלגות החרדיות שוב משרתות היטב את הציבור הפרזיטי על חשבונה של מדינת ישראל

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-11-2010, 20:10
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "בטח שיש לחלשים נציגים בכנסת,..."

העבודה והליכוד מזמן שכחו את העם, אחרת החרדים לא היו מחזיקים את כל הממשלות האחרונות אתה יודע איפה (אני מקווה) חזק חזק.

מפלגת העבודה רוצה הסכם שלום בכל מחיר ולהשאיר כאן כוח עבודה זול לא חוקי, למען הציבור שלהם בקיצובים ומדינת תל אביב והליכוד כבר איבד כל קשר עם הבוחרים שלו בשטח.

הח"כ של הליכוד (חלקם) היו צריכים, שישראל ביתנו ומפלגות ימין אחרות יזכירו להם מי בחר בהם וזה אומר הכל על הליכוד של היום לדעתי, שהוא מנותק מהבוחר הפשוט בשטח.

היחידים שדואגים לחלשים בתמורה לשטיפת מוח דתית ואיום להצביע להם בבחירות הבאות כל פעם אלה החרדים בלבד, אבל הם לא דואגים לחלשים מתוך אהבה אלא בשביל מנדטים בכנסת ובערים שונות בארץ ישראל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 25-11-2010, 01:59
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "אז מה אתה מעדיף? את קדימה?"

יש שינוי באמת בין קדימה לליכוד??? כי אני לא רואה אותו, פרט לאחד, שנתניהו עושה את זה מחוסר רצון וגברת פינוקיו תמכור את כולנו בלי לחשוב פעמיים כדי לפגוש את אובמה אוהב ישראל.
אם יש דבר אחד טוב לומר על מר"צ, שהיא לא מסתירה את הדעות שלה בניגוד לקדימה והליכוד ועל זה מר"צ מקבלת את הכבוד ממני, למרות שלדעתי צריך להוציא את מר"צ מהחוק ואת כל המפלגות הערביות איתה בחוק עוקף בג"ץ.

כיום לדעתי עדיף בחירות, אם אתה שואל את דעתי, כדי שכוחו של הימין יגדל יותר בכנסת והשמאל יאבד עוד כמה מנדטים בכנסת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 25-11-2010 בשעה 02:03.
ישן 24-11-2010, 17:03
  משתמש זכר אחמד48 אחמד48 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "בגלל התנגדות המפלגות החרדיות: "חוק גיוס הנערות" נדחה"

לצערי זה היה צפוי. ואני לא מבין דבר אחד. היה יש מפלגות חרדיות בקואליציה וזה מונע להעביר חוק. אין ברירה - ראש ממשלה ביחסים של קח ותן והוא צריך את ה"תן" מחרדים. אבל למה לא מעבירים חוק שרות אזרחי חובה? שכל אכלוסיה מדינה, כולם ללא יוצא מן הכלל יתרמו. חרדים יתרמו לחברה שלהם ונוער שלנו יכול לעבוד בהמון תחומים במגזר הערבי שדרוש טיםול. למה לא להעביר חוק כזה? אין הרי מפלגות ערביות בקואליציה.

www.arabi48.wordpress.com

ישן 24-11-2010, 20:41
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אני מסכים איתך שם, איש :)..."

העלת נקודה חשובה - למה לשרת אם אפשר לא?
למה לעבוד אם אפשר לא?
למה לעזור לחברה אם אפשר לקבל מלגות בלי התחייבות?

באמת שאין לי אף ביקורת לחרדים (אני מדבר על הציבור, לא על המנהיגים) אני לא מאשים אף אחד בזה שהוא בוחר אפשרות נוחה אם נותנים לו אותה, אני לא יודע אם לא הייתי בוחר את הדרכים הקלות אם הייתה לי את האפשרות.

כשהתגייסתי לא חשבתי אפילו לרגע אם אני רוצה או לא רוצה להתגייס, מבחינתי הייתה רק אפשרות אחת והיא להתגייס, אם הייתה לי אפשרות לבחור האם הייתי עושה את הבחירה להתגייס, אם אני מסתכל בדיעבד אני יכול להגיד ברור שכן, אבל אם היו נותנים לי את האפשרות הזאת בין גיל 17-18 אני לא בטוח שהייתי ממהר כל כך לא לבחור בבחירה הקלה יותר.

הבחירה אם לעבוד או לא היא באמת בחירה שיש לי, אבל זאת לא בחירה קלה בכלל (אני לא יכול לקבל קיצבאות אם אני לא עובד) - במידה ואני מחליט כן לבחור לא לעבוד אני נאלץ לחיות על חשבון ההורים שלי או פשוט להצטמצם בכל ההוצאות ולגור בדירה מעופשת, בלי אפשרות תחבורה ועם אוכל בסיסי בלבד, ולכן אני נאלץ לעשות את הבחירה הלא קלה יותר של כן לעבוד על אף שאני עמוס בלימודים ודברים אחרים, תוך ידיעה ברורה שזה פוגע בי בטווח הקצר וגם בטווח הארוך, אני בטוח שהציונים שלי היו גבוהים בהרבה אם הייתה לי האפשרות לא לעבוד בזמן לימודים, וכך גם היה לי קל יותר להשיג עבודה.

בדבר אחד אני שמח, שלא נתנו לי את האפשרות לקבל מילגה ללא שום תמורה, כנראה שאם היו נותנים לי את האפשרות הייתי רץ לקבל אותה, אבל אז גם הייתי מפספס הזדמנות אדירה שקיבלתי בזכות המילגה הזאת. מלגה היא הזדמנות מעולה לתרום לחברה ולהשפיע באמת במקומות שצריכים באופן נואש עוד כוח אדם - הבחירה הקלה במקרה הזה עלולה להוביל להחמצה אדירה של הזדמנויות מאוד מיוחדות.

אז זהו, כל החפירה שלי באה להגיד שאם יש חוק ומצופה מאדם במדינה לתת משהו, אז לא צריך לתת לאנשים אפשרויות לבחור בדרכים קלות יותר, כי באופן טבעי הם יבחרו בדרכים האלו. בנוסף המדינה לא צריכה לתת הטבות בלי קבלת דבר בתמורה, ככל שיותר אנשים ישאו בנטל זה לא יהיה נטל כבד כל כך, ואם המדינה בוחרת לפתור אנשים מהנטל אז לפחות שתדאג לתגמל את אלו שכן נושאים בו ולא לאלו שלא.

ותשובות לתגובות שעלולות לבוא: לא, אני לא מדבר רק על המגזר החרדי, גם המגזר הערבי צריך לתרום כמו כולם ואם לא בשירות צבאי אז בשירות לאומי (לפחות בהתחלה בשירות לאומי בתוך המגזר שלהם)
וכן, המדינה כן צריכה לתת הטבות כאלו ואחרות לאוכלוסיות מיוחדות (נכים, מעמד נמוך, משתקמים וכו) אך לא כהטבה כוללת למגזרים שלמים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:20

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר