לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-12-2010, 23:03
  Vani Vani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי unintended שמתחילה ב "צלמת צבאית"

המיונים ליחידות ההסרטה מתנהלות ישירות דרכן ולא דרך מיטב. הכי טוב במקרה הזה לפנות לכל יחידות ההסרטה ישירות בפקס עם קו"ח ומכתב קצר על עצמה.

יש את יחידת ההסרטה של דובר צה"ל, יש את שה"ד בחיל האוויר ויש גם בחיל הים ובחיל המודיעין שאני לא כל כך מכיר אותן. יש גם צלמי בסיסים, שזה פחות מומלץ מצידי, כי התנאים פחות טובים, עובדים עם ציוד זול במיוחד ומצפים לעבודה ברמה גבוהה. אני צלם בבסיס בחיל האוויר, כך שאני מכיר את התפקיד הזה הכי טוב מבין שאר תפקידי הצילום בצה"ל. אם יש שאלות לגבי התפקיד הספציפי הזה, אני יכול להשיב בלי בעיה. למרות החסרונות שהצגתי בתפקיד הזה, עדיין אפשר להנות מימנו אז לא לפסול את האפשרות.

במידה ואחותך צלמת מקצועית כמו שאת טוענת, אני ממליץ לשאוף גבוה. להגיש בקשה לזימון לאחת מיחידות ההסרטה החיליות שהצגתי למעלה, ולהגיע עם תיק עבודות איכותי.

בנוסף לזה כדאי לדעת שצלמים צבאיים עוסקים בצילום סטילס, צילום וידאו ועריכה. אצל הצלמים החיליים בדרך כלל מספיק להתמקצע רק בתחום אחד, אבל צלמי בסיס צריכים לדעת לבצע את כל השלושה. בכל אופן, היכרות עם כמה שיותר תחומים רק יכול להגביר את הסיכוי שלה להתקבל.

אני לא בטוח שיהיה לי פנאי מחר, אבל אני אנסה להשיג לך את מספר הטלפון והפקס של שה"ד (חיל האוויר). את המספרים של השאר תנסו להשיג ממקורות אחרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר