לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-12-2010, 13:00
  222222 222222 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omricg שמתחילה ב "האם אפשרי להגיע כקמ"ן לבסיס במרכז?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי omricg
אני מעוניין לצאת להיות קמ"ן בעוד זמן מסוים, ואני מאוד מעוניין להגיע לגלילות או לקיריה,
האם זה אפשרי להגיע לשם דרך קמ"ן?או שאני אהיה חייב בגדוד או באיזו אוגדה.. אם באת מרקע קרבי ככה"נ תשתבץ בתפקיד ראשון/ ושני בדרג הנפרס (כלומר אוגדה,חטיבה, גדוד). מתפקיד 3 והלאה הדרך סלולה לפניך להגיע גם לתפקידי מחקר בפיקודים ובמטכ"ל (או לחילופין להישאר בדרג השדה אם תרצה).
כרגע יש לי 97 והוציאו אותי מקרבי על בעיות רפואיות, ואני רוצה להוריד פרופיל ל64, האם אפשרי לעשות קורס קמ"נים עם פרופיל זה?- כן. אם יהיה לך פרופיל 72 ומעלה תוכל לצאת ל"להב" ואז לקמ"נים גדודיים. אם יהיה לך פרופיל 64 תוכ ללצאת ל"מעוז" ולעשות השלמת מחקר (עם זאת, עדיין יותר סביר שתשתבץ בדרג הנפרס בתפקידים הראשונים).
מישהו יכול לפרט על תהליך הקורס? תלוי- אתה בוגר קורס פיקודי? מה הפרופיל שאיתו תצא? אתה בוגר איזושהי הכשרה קודמת חוץ מהמסלול שהיית בו(לדוג' קורס חובשים)? אתה כרגע משרת בגדוד עדיין?/בחטיבה?/נפלטת למז"י?- כל אלה ישפיעו על איך תוכל לצאת לקורס ואיזה קורסים תצטרך לעשות.

בהצלחה,

תודה רבה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר