
09-01-2011, 12:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 29,140
|
|
|
איך שהם תפסו אותך נצ'לה .
שנים שאנחנו מתאמנים ביחד, נצ'לה, אתה ואני, בהרי ירושלים. כשהגעת אלינו ידעת רק לעוף, אבל אני לימדתי אותך איך לשאת פצצות , איך להתחמק מהרדאר ואיך לנסוק במהירות של 200 קמ"ש, בסוף גם הגענו לתרגול האולטימטיבי ולמדת גם לחרבן על ערבים ולחזור הביתה בשלום.
אוי נצ'לה, נצ'לה איך הם תפסו אותך. אמרתי לך שהסעודים האלה הם לא סתם ערבים, יש להם נפט וטכנולוגיה מיובאת וכל זה, אבל אתה נצ'לה - ישראלי עד הסוף - אמרת לי "סמוך על סמוך" ועפת לך הישר אל המלכודות המתוחכמות של המודיעין הסעודי. כל שנות האימונים והחברות המשותפת במודיעין ירדו לטימיון.
אוי נצ'לה, עכשיו הם ישחתו אותך לסעודת עיד אל פיטר .ואני, מה אעשה בלעדיך? נשארתי רק עם נשרק'ה העצלן ועם אבאל'ה בונה. לבנות מנהרות נפץ בעזה עם חיות חובבניות ולשלוח את החתולים להרעיל את הבארות באורניום מדולל, זה מה שהשארת לי. נוח על קינך בשלום.
_____________________________________
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded good”
|