לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2011, 09:11
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
עוד טיפ טיפה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "משקיפים בירושלים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה

אינני בטוח שכבר הגענו לשלב בו יכפו עלינו משקיפים זרים. אבל אם נמשיך בהתנהגותנו, היוצרת מצב בלתי הפיך, .

מ"התנהגותינו" בתחום השטינקריזם, ואני בטוח שירצו לכפות עלינו משקיפים זרים...

אני מציע תמהיל מהפכני של:

2-3 ערבים לשבוע שממוחזרים מחדרי המתים של המחלקה האונקולוגית לטובת "מוות מידי הכובשים"

1-2 מקרים בחודש של הוצאת מסורי שרשרת מתא המטען של פעילי שמאל קיצוני לטובת "ברא ונצל"

5-6 מקרים בשבוע של לבני עכוז חובשי כפיה שנקנתה בעיר העתיקה (לובשים אותה כמו צעיף ביום קריר בלונדון...) שמשלמים לפלאח לעבור דווקא בשדה של יהודי, ואז לארגן "פזעה" המונית של "תגובה ספונטאנית מהבטן" (עם צלם...)

2-3 מקרים ליום של ניסוח מזכרים היסטריים שנשלחים בתפוצת נאטו אודות כל יהודי שהחליף פרגולה מעל החניה שלו בפסגת זאב

צריך להמשיך?

בכל מקרה, אני די בטוח שתצליחו לגרום למשלוח "משקיפים". מי יודע? אולי אפילו יצליחו ה"משקיפים" במשימה שבה נכשל ה"משקיף" ברנדוט (=המשימה=להפוך כל הישג של היהודים עקב תבוסת התוקפן הערבי, לכשלון דיפלומטי) עקב תאונת עבודה שאירעה לחצוף הזה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2011, 11:43
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
בהקשר לאיחוד ירושלים הקו שלי הוא חד וברור
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "דן דן, אתה נוהג איפה ואיפה מאפילו לא מסתיר את זה"

נעשה משגה באיחוד המזוייף - משגה שקשה מאד לתקנו. אבל לדעתי אסור להעמיקו.
כמו אדם הנכנס למדמנה ומתחיל לטבוע בה - ככל שיעשה יותר תנועות כך טביעתו המוחלטת תהיה מהירה יותר ואכזרית. אנחנו עדין בשלב, שחלק מהשגיאה (בפירוש לא את כולה) ניתנת לתקון. אבל אנחנו מעמיקים את השגיאה.
אני נגד כל בניה יהודית (אפילו במסגרת החוק) בתוככי השכונות הערביות של ירושלים ה"מאוחדת" - זה פשוט איננו מעשה חכם ומונע כל הסדר עתידי.
לעומת זאת מי שנתן לפלסטינאים זכות תושבות בירושלים (תעודת זהות כחולה) - אינו יכול למנוע מהם שוויון זכויות כמו לכל אזרח אחר.
ישן 10-01-2011, 12:09
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
דן ידידי, אתה לא באמת בעד פיצול העיר, אלא בעד שאיבת היהודים פנימה
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בהקשר לאיחוד ירושלים הקו שלי הוא חד וברור"

בעוד שאתה שבע רצון מנהירת ערבים גם פנימה אלינו. ערביי מזרח ירושלים אינם אזרחים - הם תושבי קבע
בלבד. לצערנו ע"פ חוק הם יכולים להתגורר בכל חור במדינה. הבעיה היא שיהודים עם אזרחות (לא תושבות
קבע, אזרחות) שע"פ חוק יכולים לעשות הכל כולל הכל - לא יכולים על פי שיטתך להתגורר באזורים ערביים.

תראה איזה אבסורד - פורסם לפני כשנה בתקשורת על "מתנחלים" יהודיים ביפו (לא הרחוב, העיר) ועל ייהוד
העיר. אתה מפנים?! עוד מילא יש לשמאל ולערבים שמינית טיעון להיאחז בו לגבי מזרח ירושלים ועל התיישבות
יהודית שם - אבל רבאק, יפו, עיר ישראלית בקונצנזוס עולמי - גם שם אנחנו "מתנחלים"?!

אתה מבין דן, אי אפשר לבלוע את הצביעות האדירה של השמאל, כי למרות שהשמאל לא כל כך גדול (הרוב
הדומם תמיד ישאר דומם) - הוא עושה רעש במימדים של צונאמי.

ישן 10-01-2011, 12:32
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אנא התייחס לדעותי בלבד ואל "תלביש" לי דעות והתייחסויות של כל גוף אחר.
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "דן ידידי, אתה לא באמת בעד פיצול העיר, אלא בעד שאיבת היהודים פנימה"

אין לי כל בעיה, שכל אדם יחיה ויגור, בתום לב, היכן שהוא רוצה.
אני גם מצפה שיום יבוא ונגיע להסדר עם הפלסטינאים ונבטיח את קיומה של מדינת ישראל. לדעתי פעילות התישבותיות (על פי הגדרתך) בתוך שכונות ערביות בירושלים במיוחד מרחיק את האפשרות להשגת הסדר ומקרב את חיסולה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית.
כל מה שקורה בתוך גבולות מדינת ישראל שייך לקטגוריות אחרות - לא הנושא הגזעי, האמונתי הם המובילים אלא הנושא השתלטותם של בעלי ההון ביד קשה על החסרים אותו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר