לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2011, 12:52
צלמית המשתמש של Clown_of_Doom
  Clown_of_Doom Clown_of_Doom אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.06
משטרה צבאית, out of the blue

בשביל הרקע, נפלתי מכמה יחידות מודיעיניות מאוד מובחרות בגלל סיווג בטחוני.
לאחר שנפלתי מהתפקיד האחרון בחיל האויר, רציתי להקדים את הגיוס, אך "הוטח" לי שבמידה ולא אקדים,
"ישוריין" לי תפקיד "טוב" בחיל האויר שהסיווג אינו מהווה בעיה.
לפתע פתאום, שבועיים לפני הגיוס בושר לי ששובצתי בחיל המשטרה הצבאית, תפקיד שמלאתי בעדיפות מאוד נמוכה במנילה.
התקשרתי למיט''ב, הם לא יודעים שום דבר לגבי חיל האויר.
יש לי קב''א 56 ודפ''ר 90, למה שאקבל מ''צ?
ממה שקראתי באינטרנט זה תפקיד, איך לאמר, חרא.
אחריי שנפלתי מכל תפקיד אפשרי, החלטתי שאני רוצה להיות קל''בניק ולחזור יומיות.
יש לי אסתמה, אלגיה חריפה ועוד כמה בעיות רפואיות ולא-רפואיות.
יש אפשרות לצאת מהשיבוץ הזה?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
As the French would say, Who doesn't like getting their butt sucked? Still, one minute you're just a kid getting off, and the next minute you'll never be a lawyer.תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-01-2011, 20:33
  שוויצר פלופן שוויצר פלופן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.11.10
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Clown_of_Doom שמתחילה ב "אבל זה בדיוק מה שאני..."

שמע לעשות בעיות זה הכי קל, בוא אני אספר לך משל קצר שעובר אצלנו במשפחה(משפחת פלופן) כבר המון דורות, סבא שלי סיפר לי אותו:
"יום אחד ישב סמיר, איש עסקים ערבי עשיר מאוד בחומוסיה מאוד מפוארת ומאוד יוקרתית ומאוד נחשקת, שהגיע המלצר, סמיר אמר לו: "מסבחה, בבקשה", תוך כמה דקות הגיעה המסבחה האיכותית והיוקרתית, כמובן שגם בשתיה הוא לא חסך והזמין לעצמו מן הטוב ביותר, קוקה קולה זירו, אחר כך כשהגיע החשבון וסמיר בדק אותו הוא ראה את הדבר הבא:
מסבחה - יוקרתי - 30 שקל
קוקה קולה זירו - איכותי ונחשק - 12 שקל
מצליח - 20 שקל
סך הכל: 62 שקלים
לא כולל טיפ
חיש מהר הזמין סמיר את המלצר היוקרתי ששירת אותו ושאל לפשר הסעיף "מצליח" בחשבון האיכותי שהוא קיבל, המלצר הנחשק והאיכותי ששירת אותו, ענה לו: "הפעם לא הצליח" וקרץ לעברו..."

משמעות הסיפור היא, שלעשות בעיות בשביל שיהפכו אותך לעובד רסר או לקומבינטור שמשתחרר כל יום באחד זה מאוד פשוט, אני אפילו מוכן לכתוב לך מדריך על זה, לא חסרים סיפורים על אנשים אמיצים שהצבא שלח אותם לחימוש ולא ויתרו לצבא ועשו בעיות ובלאגנים עד שהם קיבלו את התפקיד הנחשק שבו הם בבית כבר ב3 ויכולים לעבוד בשחור.
קודם תמצה את שאר האפשרויות, מציעים לך קורס? אל תסרב אותו! תכנס אליו, אם הוא מעניין - הרווחת, אם לא תעשה בעיות בתוך הקורס כדי שלא תוכל להיות מוסמך קורס, שולחים אותך שוב לאותו קורס? עוד פעם תבהיר להם מה העמדות שלך בנוגע לקורס שלהם, אם ישלחו אותך לאותו קורס אחרי שנשרת ממנו פעמיים כניראה שמדובר במקרה קלאסי של סאדו מאזו עם הצבא, בנוגע למה לעשות במקרה הזה, אין לי שמץ של מושג כי לא הגעתי אליו, ואני נותן עיצות רק על פי ניסיון ולא ניחושים...

שורה תחתונה: אל תעשה בעיות לפני שאתה בטוח שהתפקיד שלך הוא חרא...
ישן 20-01-2011, 22:17

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Clown_of_Doom שמתחילה ב "אחרי שאני אכנס או אתחיל..."

אל תקשיב לכל הרבי אלוף למיניהם שמגיבים פה, לא מהסיבה שהם מבינים פחות, להפך הם מבינים יותר, ויותר מזה, חלקם אף התשחררו כבר והיו קצינים במהלך שירותם, וזה למה הראיה שלהם על הצבא שונה לחלוטין משלך, והעיצות שהם נותנים לך אולי מתאימות להם אך לא לכל אחד...
לא אמרתי לך לסיים את הקורס, אם תסיים את הקורס ותוסמך למקצוע שהצבא נתן לך, באמת שיש אפס אחוז סיכוי שתצא ממנו, מה שהצעתי לך זה שאם הקורס לא מעניין אותך, אל תסיים אותו ואל תוסמך, ככה לא תהיה בעל מקצוע, אבל תבין שברגע שאתה נכנס לקורס, קורה אחד מהשלושה:
1. אתה מסיים את הקורס ומוכשר למקצוע שנתנו לך ואז ב99% שזה הדבר שתעשה כל השירות שלך, כמו שאמרת, בזבזו עליך כסף.
2. אתה לא מסיים את הקורס ומקבל עבודה ברמה מאוד נמוכה, כמו להיות נהג פקיד וכל שטות אחרת.
3. אתה לא מסיים את הקורס ולא מוותרים לך עליו ושולחים אותך אליו שוב.
במקרה ש3 קורה אתה פשוט יכול להכשיל את עצמך שוב ושוב ושוב עד שיוותרו לך ויש כל מיני דרכים לגרום לעצמך לעוף מהקורס אבל זה כבר למתקדמים, צא מנקודת הנחה שאם תהיה נפל קורס, לא תקבל תפקיד משמעותי אחר, אבל לפחות תוכל להוציא לעצמך תש ואישור עבודה ועל כל מיני פטורים מפנקים, אבל מוקדם מדי לדבר על זה.
ישן 20-01-2011, 22:56

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי Clown_of_Doom שמתחילה ב "אבל קטע שזה מ''צ, ולא מעניין..."

תמשיך ליפול וליפול וליפול מהקורס עד שתקבל תפקיד ג'ובניקי מאוד, אני מעלה בפניך עובדה נוספת, יכול להיות שאחרי שתיפול מלא פעמים מהקורס הם יתפסו עליך קריז ויתנו לך תפקיד שלא דורש קורס אבל גם הוא מאוד מאוד מבאס, שוב, מילת המפתח היא מה המטרה שלך?
אם המטרה שלך היא להשיג תפקיד מאוד מאוד נחמד שבו אתה בבית כבר ב3 ויכול לעבוד בזמן הצבא ולהוציא תש ועוד פינוקים ששמורים לרמטכ"ל, הדרך להשיג את זה היא לעשות בעיות, בעיות בעיות בעיות, כל הזמן, תגרום לזה שלשלוח אותך הביתה יהיה פרס בשבילהם והם רק יחכו לשעה שבה הם יוכלו להגיד לך, יאללה עוף הביתה...
חשוב מאוד, שאני אומר בעיות אני לא מתכוון לבעיות שיכניסו אותך לכלא, אל תצא ראש עם הצבא ואל תלחם עם הצבא, כי הוא ינצח(לא סתם אומרים שיש לנו צבא חזק...), כשאני אומר בעיות אני מתכוון להקטנת ראש בצורה מטורפת:
אומרים לך להשקות את הגינה, תפתח את הברז כיבוי על מצב טורבו ותעשה מהבסיס בריכה ענקית
נותנים לך לסדר כלים במטבח בגינה, תעשה נזק כזה גדול שיגרום לרע"ן לרצות לעדר את הגינה בעצמו...
ראית פעם את הסדרה קופיקו? אחלה, תהיה קופיקו.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:52

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר