לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-01-2011, 14:59
  s27 s27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "בטוקיו המכונות האלה מאמתות את..."

בבנגקוק, למשל, אסור לעשן ברחוב.
הו, הלוואי והיה גם בישראל חוק כזה אשר היה מאלץ אנשים לעשן אך ורק בביתם! אח, אם זה
היה קורה, אז אני, כאחת הסולדת מעישון ומתעבת אותו בצורה שאי אפשר לתאר בכלל, כבר לא אסבול
כל כך מעישון פסיבי...כבר לא אצטרך לסבול מהריח הדוחה העולה מפינת העישון בעבודה שלי (אשר
לצערי סמוכה למרכזיה בה אני יושבת), כבר לא אצטרך להתרחק בהפגנתיות מן האדם אשר
מעשן בקירבתי בתחנת האוטובוס, ואשר הרוח, בת שטנים, מביאה את העשן הכולירה הזה ישר אל
אפי ואל מערכת הנשימה שלי, שלא עשתה רע לאף אחד, so help me god... כבר לא אצטרך לסבול
(ובגלל זה - לקום ולעבור למקום אחר) כאשר אדם שבזה הרגע סיים לעשן את הרפש המשוקץ הזה
בא ומתיישב ליידי באוטובוס...
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/Emo5.gif]

ו...
עד כאן פינת הפנטזיה היומית שלי, כי כל זה כמובן עדיין לא קורה, ובמציאות, לטעמי ולצערי, יש עדיין
יותר מדי מקומות שבהן מותר לעשן, לרוע מזלם של הלא מעשנים, וחבל.
Who's with me?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-01-2011, 17:05
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אין שום זיקה שמבוססת על הגיון+דעתו של הרוב
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "לא ישירה ולא בכל מחיר, אבל..."

שוב: שום זיקה. זו טענה שהיא לכל היותר וכחנית ולא בונה. אני לא מוצא שום הקבלה בין מנהג העישון ובין נהיגה בכלי רכב פרטיים מבחינת היחס בין הפרט (המשתמש) לכלל. לפעמים נראה לי שרבים פשוט לא מבינים שהתלות בטיעונים כאלה פשוט מחלישה באופן כללי את מעמד המעשנים ואי אילו זכויות שלהם: היא מציגה אותם כאנשים שיוצאים ממקום של לדאוג לנוחות הפרטית שלהם (זכותם, כמובן) אבל מתיימרים ללחום למען זכויות וחופש. זה גם בלי להכנס לדיון אודות "חוסר המידתיות כמתכון להכשלת כל מחאה". בינתיים המעשנים "נרדפים" כמעט בכל העולם: ממבצרי העישון של מערב אירופה (צרפת ואיטליה), דרך רוסיה, המזרח הרחוק וגם מדינות ערב.

ישן 26-01-2011, 17:36

הקבלה חלשה מאוד
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "ההקבלה הייתה בין הסכנה שבדבר,..."

וכמו שאמרתי: היא לא יותר משעשוע רטורי. עם כל סלידתי מעישון, אני בהחלט נמצא במקום שבו דעותי, או איך הייתי מיישם אותן בעולם אידאלי או מעשית, היו בפועל תומכות בנוחותם של המעשנים ו"מגנות" עליהם מאי אילו חוקי עליהום. זה לא בא מאהדה לעישון, או המעשנים, אלא בדיוק מאותה "מידתיות" שאתה מעוות ומקצין לכוון אחד, ומתנגדי העישון הקולניים מקצינים לכוון השני. אני נגד שלילת "זכויות" מאנשים רק בגלל שהשיטה בה הם עצמם נלחמים עבורן היא טיפשית, אבל מאחר והמעשנים הם נישה שנרדפת בנפרד מאשר שלל "עוסקים בפעילות מיותרת ולא בריאה אחרים" אני רואה בעיקר אותם. וכאשר אני מעמיד בשורה את הטיעונים של 9 מתוך עשרה מעשנים, ורואה שבעיקם אלה טיעונים קנטרניים כלפי אחרים המבצעים "פעולות מיותרות ומזיקות", אין לי שום דחף להרגיש שהם ברי הגנה. "אתם" פשוט נראים כחבורת אנשים שמגייסים את כל הכלים כדי להגן על השאכטה הפרטית שלכם. בהעדר כאלה שטוענים בצורה יותר מידתית, איפושהו אין מניעה אלא להגיד "מגיע לכם". אני מקווה שברור לך שכמעשן צעדך יוצרו עוד ועוד ותמצא פחות ופחות ברית או אוהדים לזכויותיך. לא הכל, אבל חלק מזה "באשמתך".

ישן 26-01-2011, 17:54

שוב: "אתה" יוצר הקבלה בין מה שבעולמנו
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "להיפך אני (שלא מעשן אגב) סותר..."

נחשב לחיוני והכרחי רק בדרגה אחת מאשר לאכול ולנשום - דהיינו לנהוג - ובין פעילות שנתפסת כשייכת לתחום ה"סבבה לעשות". זו הפגנה של חוסר מידתיות שמבצרת את תדמית המעשנים כ"ציניקנים שאיכפת להם מקצה הזין שלהם". לגבי עיסור על עישון: לא רק שלא עומד (כיום) באמות מידה של חברה מודרנית, אלא שגם במהרה יוחלף ע"י מנהג הרס עצמי מטופש אחר (גם אם לא אוניברסלי). כיום העישון (טבק) נדחק לנישה די ראוייה: פעילות חברתית שנפוצה במיוחד בגילאים בהם אנשים ברשות עצמם וזהו. תשב בין חיילות ממר"ם באיזו תחנת רכבת והרוב יעשנו. חכה 8 שנים ותלך למקום בו הן ישבו, רק הפעם כאמהות צעירות, ותראה שלא רק שהן לא מעשנות אלא מביאות חרדות מעצם העובדה שמישהו מעשן בקרבת מקום. נגזרות העישון נחשבות ללא רצויות - אפילו לא הגייניות - כמעט בכל מקום מחוף למילייה של בוהמיינים שגוררים את הנעורים להמשל החיים, וכמבן בקרב צעירונים שאצלם נדיר לגלות נגזרות של עישון.

ישן 26-01-2011, 17:52
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "נהיגה גורמת לזיהום אוויר, זיהום אוויר הורג."

יש כבר מכוניות לא מזהמות משנות ה 70 רגילות לגמרי, אבל בוחרים לא לעשות באותן טכנולוגיות שימוש או לא לפתח את הנושא הלאה.
להלן ראה את ג'ק ניקולסון בשנת 1978,אם אני זוכר נכון את השנה, עם רכב מזהם רגיל, שהמירו אותו להיות לא מזהם, טופ גיר עונה מספר 12 ראה איזה רכב הם הציגו בפרק 7 בסוף ואפשר להמשיך עם הדוגמאות האלה, ככה שהטיעון שלך גם לא נכון. נהיגה לא מביאה לזיהום אלא ממשלות העולם, שלא גרמו לחברות הרכב לעשות את השינוי הזה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:38

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר