לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-02-2011, 23:51
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
יואב גלנט: "אני דובר אמת, הפקירו את דמי"

בראיון לערוץ 2 שנערך טרם ההודעה על ביטול מינויו לרמטכ"ל, אמר האלוף יואב גלנט כי הוא דובר אמת, והאשים את התקשורת ש"ניפחה" לדבריו את הפרשה ועשתה לו "משפט שדה"

קישור

שוב מצטייר כאן דפוס פעולה במתן במה חופשית לאנשים שסטטוס הממצאים מעלה סימני שאלה גדולים

מהצד האחר , דוגמה רעה של עיתונות רודפת סנסציות שמעמידה (או יותר נכון, דוחפת) מיקרופון לפיו של אדם שטרם הוברר סופית מה מעמדו בסוגיה המשפטית הזאת.

אני חרד מהיום שרדיפה אחר רייטינג תעלה לראיון קרימינל כלשהו שיטען בלהט כי בעצם הוא בא מביית נורמטיבי שערך קידוש ביום שישי ודווקא באותו מעמד, פרצה המשטרה לביתו, חיללה שבת ואף הכריחה אותו לחלל שבת ברגע שהועלה לניידת.

מבחינתי, הלוואי והיו מוציאים אותו זכאי, רק בגלל העובדה שלמרות הכל מדובר באיש שתרם את מיטב חייו למען הגנת המדינה, אבל מה לעשות, אף אחד לא רשאי להיות מחוץ לחוק.

הזכיר לי מסיבת עיתונאים אחרת שנערכה זה מכבר בו הואשם כל העולם ואשתו בשפיכת דמו של חף מפשע.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-02-2011, 10:17

או שלא הסברתי עצמי טוב או שלא הבנת כוונתי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "[QUOTE=פלמינג][B] מבחינתי,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מצפון
מבחינתך ?
אתה בעד לזכות שוטר שגונב מבתי פושעים, רק בגלל שהקדיש חייו למלחמה בפשע ?
אה, זה לא המקרה הזה.
בכל מקרה, אתה בעד לזכות = המוסר שלך
אבל מה לעשות = החוק מעל המוסר.

כאשר החוק והמוסר לא הולכים ביחד יש בעיות קשות

התכוונתי לומר כי "הלוואי והיה יוצא זכאי" שהיה נבדק ונמצא נקי מכל רבב, לא התכוונתי לומר כי היה צורך לחמול עליו ולזכותו למרות ההאשמות.
צר לי עליו שלא השכיל להבין כי ימי שוד העתיקות שחלפו נגד עינינו מבלי שאף אחד לא יצייץ ובניית חווה פרטית השווה בגודלה לקיבוץ חלפו מהעולם.
צר לי גם שעדיין קיימים כאלה בתוכינו שמבחינתם אדם שמרוויח משכורת רעב , בעודו מנצל את שמני הארץ מסתובב בתוכינו.
צר לי באותה מידה שבכל משפט פתיחה של אנשים מסויימים תופענה המילים "טובת הארץ כנגד עיני, בזמן שאתה ישנת אני התרוצצתי על הגבלאות".

הכתובת על הקיר במדינות אחרות שבהן עורפים ראשי שלטון על כך שראו "את טובת המדינה שאותה משרתים באמונה"?
ישן 02-02-2011, 08:55
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מנטליות ההאחזות בקרנות המזבח לא רק מעוררת רחמים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "יואב גלנט: "אני דובר אמת, הפקירו את דמי""

היא גם מעידה על תכונות לא ראויות של הנאחזים עצמם: רמטכ"ל, נשיא, יועץ משפטי - כולם דמויות שאינן על תקן "מנהל חשבונות" הנמדד בסופו של יום לפי איכות עבודתו. לא משנה האם אדם כזה, שאינו בדיוק בן יחיד למלך החוקי המייצג שרשרת דם של מאות שנים, אשם, זכאי או חצי אשם: מן הרגע שה"טרר-ראם" סביבו הגיע למימדים מסויימים, והחזיק כותרות מספר רב של ימים, הוא לא יוכל לשבת על כס התפקיד בלי שיהיה שנוי במחלוקת מן הרגע הראשון. ומאחר ומעשיו של גלנט, כמו גם אלה שיוחסו לקצב ממש בשלבי החקירה הראשונים, אינם מאפשרים להגדירו כ"יונה צחורה שנתפרה עליה עלילה", אין הוא יכול להאחז בקרנות המזבח בלי לחלל את ההיכל.

האזרח הפשוט "מקבל בראש" לרוב כמה פעמים בחייו - לא פעם מסיים קריירה ויוצא לדרך חיים של עבודה בשכר זעום וללא תנאים, ועוד בגיל מבוגר. אני לא רואה כיצד הוא נחשב לפחות נפגע מאשר גלנט, גם אם במקרה של שניהם אולי "פוטרו" לא בדיוק מהסיבות הנכונות. לאזרח הקטן אין זכות האחזות בקרנות המזבח, והוא בכל זאת ממשיך לחיות. כנ"ל גלנט.

ישן 02-02-2011, 10:30

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי שונרא1 שמתחילה ב "נצח הערלים את המצוקים"

שונרא היקר,
מה הקשר בין ערלים ומצוקים?

האם כוונתך שמערכת המשפט היא הערלים (הפלישתים לצורך העניין)
והמצוקים הם אותם אנשים תמימים וישרי דרך שלא חטאו ולא פשעו (ועל כך שלמו בארון הקודש?), או במינוי לצורך העניין?

או שאולי התכוונת "ניצחו האראלים את המצוקים"
(ניצחו אראלים את המצוקים)
נִצְּחוּ אֶרְאֶלִּים אֶת הַמְּצוּקִים = הַמַּלְאָכִים נִצְּחוּ אֶת הַצַּדִּיקִים, וְהָאִישׁ נִפְטַר, נִתְבַּקֵּשׁ לִישִׁיבָה שֶׁל מַעֲלֶה. מָצוּק = יְסוֹד , כִּנּוּי לַצַּדִּיק "יְסוֹד עוֹלָם ".
ת: בְּיוֹם שֶׁנִּפְטַר רַבִּי גָּזְרוּ חֲכָמִים תַּעֲנִית וּבִקְּשׁוּ רַחֲמִים. אָמְרוּ "כָּל מִי שֶׁיּאמַר "רַבִּי מֵת!" - יִדָּקֵר בַּחֶרֶב - - אָמְרוּ לוֹ חֲכָמִים לְבַר קַפְרָא : לְךָ רְאֵה, הָלַךְ וּמָצָא שֶׁהוּא מֵת - - פָּתַח וְאָמַר: אֶרְאֶלִּים וּמְצוּקִים אָחֲזוּ בַּאֲרוֹן הַקּדֶשׁ, נִצְּחוּ אֶרְאֶלִּים אֶת הַמְּצוּקִים וְנִשְׁבָּה אֲרוֹן הַקֹּדֶשׁ [כְּתוּבוֹת קד].
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר