לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-03-2011, 17:56
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
השרה לבנת על גירוש ילדי הזרים: "תהיה זו שגיאה חמורה ובכייה לדורות של הממשלה"

השרה לימור לבנת קוראת לביטול גירושם הצפוי של ילדי העובדים הזרים. במכתב ששלחה הבוקר (ב') לשר הפנים אלי ישי מזכירה השרה לבנת את אופן הצגת הנושא בסרט "זרים לא עוד" שזכה לאחרונה בפרס האוסקר.

"אני מודעת היטב לכך שלא כל הילדים עומדים בקריטריונים שקבעה הוועדה הבין משרדית, אולם יחד עם זאת אני סבורה כי תהיה זו שגיאה חמורה ובכייה לדורות של ממשלת ישראל אם תגרש את אותם ילדים שהביאו כבוד רב למדינה, והציגו באופן כה מרגש את פניה היפים של ישראל וחיי קהילת מהגרי העבודה בה", כתב השרה לבנת.

כזכור, בחודש יולי האחרון אישרה הממשלה בה חברה גם השרה לבנת את המלצות הוועדה הבין משרדית לבחינת מעמדם של ילדי העובדים הזרים, מהם עולה כי כמה מאות מילדי העובדים הזרים אשר לא יעמדו בקריטריונים לקבלת מעמד, יעמדו בתוך זמן קצר בפני מעצר וגירוש מישראל.

במכתב ששלחה הבוקר השר לבנת היא יוצאת למעשה נגד החלטת הממשלה, וקוראת להשאיר כאן את אותם ילדים אשר לדבריה כבר השתלבו במוסדות החינוך ורואים עצמם כישראלים. "אין חולק כי זוהי זכותנו המלאה לקבוע מדיניות הגירה ברורה, אולם אין לי ספק כי הכנסתם של אותם ילדים אל תוך מתקן כליאה כשעיני העולם כולו נשואות אליהם, תסב למדינת ישראל נזק רב מתועלת", כותבת השרה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...html?hp=1&loc=8
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-03-2011, 07:45
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
תמונת הראי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "היא צודקת. צריך לגרש רק את ההורים, ולהשאיר להם להחליט האם הילדים יצטרפו אליהם..."

החזרתם למדינת ישראל רק של המתנחלים השוהים בשטחים הכבושים האמורים להוות את המדינה הפלסטינאית. ילדיהם משלמים את מחיר "עבריינות" ההורים, בסיועה של המדינה או ביזמות פרטית כנגדה.

ההבדל הוא שלילדי העובדים הזרים אין מדינה אחרת, אליה הם יכולים לחזור. ידוע מה צפוי להם ולהוריהם במדינת ה"אם" שלהם. ילדי המתנחלים, ישתלבו בקרב ילדי מדינת ישראל ללא כל זעזוע וללא כל בעיה - בדיוק כפי שמשפחה משנה את מקום מגוריה, לא יותר מזה. אם קיים זעזוע הוא כתוצאה מגורמים מתסיסים כנגד החלטות ופעולות חוקיות של ממשלה נבחרת.
ישן 08-03-2011, 08:21
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אינני מכיר את קדושי ה-NIF ואין מי שמכתיב לי את דעותי
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא, תמונת הראי היא שאתה תפגין נגד כל מהלך שיפגע בזכויותיהם של המתיישבים..."

אני בעד שוויון וצדק לכל - אפילו לערבי.

גזלה בידי הפרט או המדינה איננו מעשה צודק.
אי הכרה בזכותם של בני אדם להגדיר עצמם כלאום ובזכותם למדינה איננו מעשה צודק ולבטח שאינו מעשה חכם.

דמגוגיה איננה תחליף לתשובה - כמה פלסטינאים בכלל ואזרחי מדינת ישראל הלא יהודים בפרט, נמצאו עם כלי משחית בעת הבדיקה הפולשנית המעליבה ומבזה ?
לידיעתך - כלי משחית ניתן לגלות גם ללא השפלה ובזוי, אפילו בדגמים ה"מפגרים" של אמצעי הבידוק.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 08-03-2011 בשעה 08:26.
ישן 08-03-2011, 23:04
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אין לי בעיה, עקרונית, עם השארת 400 ילדים.
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "מי שמתנגד להחזרה של הילדים..."

הם, לכשלעצמם, לא מהווים בעיה דמוגרפית, ואם היה מדובר בחלק ממחווה הומניטרית חד פעמית, לא היתה לי שום בעיה להשאיר אותם ואת הוריהם.

הבעיה היא שאין שום דבר המייחד ומבדיל את אותם 400 ילדים והוריהם משאר העובדים הזרים ומסתנני הגבול הנמצאים בישראל והעתידים (לצערנו הרב) להגיע בעתיד.

וזה כ"כ ברור שאם ישאירו את אותם 400 ילדים, הרי שבעוד כמה שנים שנתמודד עם כמה אלפי ילדי זרים (כי לא רק שהעובידם הזרים בעצמם יבינו כי הבאת ילד לעולם בארץ הקודש הוא מפתח לתושבות קבע, אלא יהיו גם אלו שיתנדבו להסביר ולהדריך אותם בעניין זה) ותעלה השאלה (בעתירה לבג"ץ, כמובן) מדוע אם השאירו את אותם 400 ילדים לא ישאירו את שאר הילדים.

ישן 07-03-2011, 18:39
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
מעולה!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "השרה לבנת על גירוש ילדי הזרים: "תהיה זו שגיאה חמורה ובכייה לדורות של הממשלה""

מי צריך את משרד הפנים מעתה והלאה? אם מישהו רוצה להיות אזרח ישראלי, הוא פשוט צריך לעשות על עצמו סרט ושחברי האקדמיה האמריקאית יתנו לו אזרחות ופסלון זהב... זה בא בחבילה אחת...
אני אפילו בעד לתת אזרחות עפ"י זכיה באוסקר בצורה רטרואקטיבית, ופונה בזאת לכל הזוכים באוסקר בעשרת השנים האחרונות (עשר שנים זה הגבול שקבעתי הרגע - צריך לשים גבול איפושהוא, לא?): בואו לדרוש את תעודת הזהות הכחולה שלכם!

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 08-03-2011, 12:26
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
"גזרתי" את הידיעה הזאת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "השרה לבנת על גירוש ילדי הזרים: "תהיה זו שגיאה חמורה ובכייה לדורות של הממשלה""

נו טוב, לא באמת, אני סומך על השרת של פרש ועל שימי ישתבח שמו.

כשיגיעו ימי הפריימריס בליכוד, נשלוף את הידיעה הזאת ונציג אותה לאנשי המרכז. הצפת ישראל במסתננים היא אחד האמצעים אותו מפעיל nif על מנת לערער את יהדותה של מדינת ישראל. הנזק מכך הוא גם רוחני, גם חברתי, גם כלכלי וגם ביטחוני. ואחר כך, תבוא זרוע אחרת של הקרן כמו 'שלום אך שווא' ותייבב מרה על כך שהמתנחלים מפרים את החוק.*

*כשהמתנחלים מפרים את החוק באמת , כלומר מתיישבים על קרקע שהוכחה כקרקע פרטית של פלסטינים - יש לפנותם אבל אי אפשר להתלונן על הפרות חוק תוך כדי שאתה מפר חוק אחר. קוראים לזה טובל ושרץ בידו או במקרה של שלום עכשיו שרץ טובל ושרץ בידו.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:00

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר