לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-03-2011, 17:23
  Mamor Mamor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.02.11
סלאם פיאד הגיב מוקדם יותר לטבח חמשת בני המשפחה ביישוב איתמר.

ציטוט:
ראש הממשלה הפלסטיני סלאם פיאד הגיב מוקדם יותר לטבח חמשת בני המשפחה ביישוב איתמר. "אנו מתנגדים נחרצות לשימוש באלימות מכל סוג שהוא, ותמיד גינינו אותה", אמר פיאד במהלך טקס הנחת אבן פינה בבית ג'אלה. "השימוש באלימות אינו מצדיק שימוש באלימות בתגובה. אנו מתנגדים לשימוש באלימות בכל מקום, תהיינה אשר תהיינה הנסיבות לו".

כמה דברים ששמתי לב ממה שכתב:
1. אין פה שום ניחום למשפחה המוכת אסון
2. לא אומר שיפעל על מנת לעזור או למצוא את הרוצח
3. אומר בפירוש, אתם משתמשים באלימות ולכן מגיע "עונש" (אך לפי הנחש, לא באלימות כמובן)
4.אומר אלימות ולא ביטא פעם אחת את המילה "רצח"

או שהוא לא רוצה לעצבן את הציבור שתומך בו או שהוא כלב כזה, על כול פנים שום דבר מהם לא מאיר פנים לתהליך השלום

כמעט מקום המדינה אנחנו חותרים להתליך ההזוי הזה ומשיגים הפוך

שנכנסו בהם וידענו לעשות זאת היטב כמעט בכול פעם הם היו שותקים לתקופה ארוכה, אבל מצד שני שרוצים לקבל שקט זמני ולא בטחון קבוע, מה זה שווה?

נשמע כי התבלבל בדף שהיה צריך לקרוא, זה מיועד לשני אנשים שהולכים מכות, לא לרוצח מתועב שרוצח בלי להבחין!!!

מקור

נערך לאחרונה ע"י Mamor בתאריך 12-03-2011 בשעה 17:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-03-2011, 18:16
  Mamor Mamor אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אם הם היו מתנגדים לאלימות, אז..."

rubber duck תודה, הוספתי

מה שמשותף לו ולערפאת זה מה שמשותף לכול מי שהם מייצגים

צבועים, מצד אחד בוכים שאין פרטנר לשלום

מצד שני תומכים בפיגועים - מילים כאלו עדינות (על מנת לא לחשוף כוונות באופן מובהק) אפשר לפרש רק לכיוון אחד.

כבר התחיל להמאס המצב הזה, לפני אלפי שנים שהיה אוייב היה מלחמה עד הסוף

מלחמה מי נשאר ומי עוזב, רק בגלל כול הארגונים לזכויות האדם ושואר הבולשיט שהעולם "הנאור" המציא שני הצדדים סובלים סבל מתמשך במקום לגמור הכול במכה אחת. החזק נשאר החלש מקבל את התוצאות (ולא, לא מדובר על מדינה חזקה שפתאום התנכלה לחלש, כי הרי את החוזק הרווחנו ביושר - דרך השואה השניה שניסו לעשות)

אם ככה זה בטבע, הגיע הזמן שדבר אחד נקח גם משם.

ולסופו של דבר; ביום שיהיה שלום אמיתי זה ביום שאחד הצדדים יעזוב.

נערך לאחרונה ע"י Mamor בתאריך 12-03-2011 בשעה 18:23.
ישן 12-03-2011, 18:43
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mamor שמתחילה ב "סלאם פיאד הגיב מוקדם יותר לטבח חמשת בני המשפחה ביישוב איתמר."

והנה עוד תגובה פלסטינית טיפוסית-

שר החוץ הפלסטיני, ריאד אלמלאכי, השוהה בקהיר, אמר כי משרדו מגנה כל פעולה אשר פוגעת באזרחים. הוא גינה את האלמונים שביצעו את הפיגוע. הוא אמר לסוכנות הידיעות הפלסטינית הרשמית 'ופא' כי "לא היה שום פלסטיני שרצח בעבר פעוט ושחט אנשים בצורה הזו ממניע לאומי או ממניע של נקמה, מה שמעלה ספק בנוגע לחפזון שבו הצד הישראלי האשים את הפלסטינים כמי שביצעו את הפעולה הזו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041080,00.html

ישן 12-03-2011, 21:41
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא התכוונתי לעשות ספירה מלאה של רצח פעוטות בידי פלסטינים, זה ייקח שעות...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "מה עם רצח פעוטות פלסטינאים?"

רצח חפים מפשע בכלל, וילדים בפרט, הוא תחביב ארוך-שנים של "לוחמי חופש" מהזן הצעירי...
אני רק נתתי דוגמאות של מקרים שבהם פעוטות היו מטרה של המאבק הפלסטיני המוצדק לחירות
ולזכויות אדם...
מי שירה בבנותיה של רויטל אוחיון הי"ד בעודן במיטה - ידע שהוא יורה בפעוטות בנות 4 ו-5. מי שירה בילדיה
הקטנים של טלי חתואל הי"ד, ידע בדיוק במי הוא יורה.
במקרים אלה אין פגיעה "עקיפה", אלא כוונה רצחנית ישירה לפגוע בידים קטנים על רקע היותם יהודים. היכולת
לעמוד עם סכין מעל מיטתו של פעוט, ולרצוח אותו - היא הנקודה שבה מפריד עצמו הרוצח המין האנושי, והופך
לחיה שמדינת ישראל וכוחות הביטחון שלה צריכים לצוד ולהרוג - אותו ואת מי ששלח אותו.
ישן 12-03-2011, 19:48
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
מה אתם רוצים מפיאד. תראו תגובות של יהודים "טובים"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mamor שמתחילה ב "סלאם פיאד הגיב מוקדם יותר לטבח חמשת בני המשפחה ביישוב איתמר."

הנה למשל, תגובה של אדון Yaniv Levinsky מסולידריות שייח ג'ארח שפורסמה בפייסבוק.

מצטער שאני מעכיר את אווירת בנייני האומה שלכם , אבל אני לא מבין ממה שיש להזדעזע
האנשים האלה הרי ידעו שהם מגיעים למקום לוהט , הם ידעו שחיים סביבם המון אנשים שמדוכאים מההרס שמפעל ההתנחלויות יצר,אז איפה הזעזוע הגדול בדיוק ? איפה ההפתעה?
אני,בתור שמאל אמיתי והומני , כבר לא מרגיש שהדתיים האלה הם חלק מהעם שלי . הם שטופי מח ,שטופי מח של חינוך דתי ופרימיטיבי שקיבלו בבית ספר עם הספר המוזר הזה שנקרא "תנך" שנותן להם מוטיבציה ללכת ולהשתלט על כל חלקה טובה בשטחים כאילו שאין פה עוד עם באיזור .

יניב לוינסקי , סולידריות שייח ג'ראח,יהודים וערבים מסרבים ליהות אוייבים

http://www.facebook.com/smoleumi

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 12-03-2011, 21:02
  Mamor Mamor אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "מה אתם רוצים מפיאד. תראו תגובות של יהודים "טובים""

על מי שאתה ככה מנבל את הפה הם השארית ממה שהיו אבותיך - אולי בגלל אותם השארית, אתה בארץ ישראל.

בלי ארץ ישראל העולם היה נשאר כמו תמיד, מקום אורב ליהודים לכול פינה, הרי זה לא סוד שהאנטישמיות ירדה באופן מפליא בגלל שקיים דבר בשם "מדינת ישראל".

אחרי כול התתעלות שעברנו כול השנים, עד שקיבלנו מדינה קטנה וממש לא בחסד אלא בזכות גדולה ואתה רוצה לתת חלקים ממנה? כבר גוש קטיף אחד לא הספיק? הרי נתנו לשטן עוד שטחים מיושבים כדי שיוכל לירות, מה הפעם עד שלא יפגע בתל אביב לא תירגע?.

כמעט מקום המדינה ישראל מנסה לעשות שלום, להיפטר מאוייביה בדרכי שלום, בדרך של העולם הנאור החדש (כאלק), ואיזה הישגים באמת השגנו? שלום עם מצרים? שלום עם ירדן? אותו שלום כולכך נהדר שמל''ל כול פעם מפרסם אזהרות מסע חדשות? אותו שלום שכתוב על הנייר, אולי בין מניהיגים אך בפועל יש איבה בין הצדדים? אותו שלום שאותו מנהיג צריך להיכנס בישראל על כול דבר מכיוון שלא לעצבן יותר מידי את עמו?. כבר ראינו את הסיסמאות היפות נגד ישראל וארצות הברית, למרות שאין קשר אליהם (אבל כמנהג ערבי/איסלאמי, כול צרה לך ליהודים ועוזריהם)

אגב, אני לא מזלזל יותר מידי בהסכמי השלום אין ספק שהם חשובים מאוד מכמה סיבות, אך אם הצדדים לא מתים עליו (לפחות הצדדים הערבים) זאת נקודה אדומה, אולי שתאמר בהמשך די לשלום החצי מזוייף הזה.

ויותר לנושא:
כמעט שום הישג גדול בכול ההיסטוריה של האדם לא הושג בדרכי שלום (כמובן בסדר גודל של בעיות מסוג אלו), אלא בדרכי כוח עם כול הצער שבדבר, אימפרויות קמו ואימפרויות נפלו, שליטים עלו ושליטים ירדו - כול מה שעיצב את ההיסטוריה הופעל באמצעות כוח ! ! !

ועם כול הכבוד לפלסטינים המסכנים, ממתי בידיוק הם עם? המדינה היתה פה לרשותם

ומה הם עשו עם זה? (זאת כמובן מבלי להשאיר את הארץ הזאת ריקה מתוכן)

נערך לאחרונה ע"י Mamor בתאריך 12-03-2011 בשעה 21:09.
ישן 12-03-2011, 22:06
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "מה אתם רוצים מפיאד. תראו תגובות של יהודים "טובים""

רק אני לא מבין איך בנאדם יכול לתמוך בכיבוש מוסלמי של אדמה יהודית כמו שמעון הצדיק?
רק אני לא מבין איך אדם יכול להגיד שלהם זה מגיע אבל לא לתושבי תל אביב (שבנויה על אדמות ערביות כבושות) בפיגועים?
רק אני לא מבין איך הוא יכול להגיד שהדתיים הם לא חלק מהעם, למרות שהם השלד עליו הוא בנוי, מגנים עליו, ועובדים בשלל עבודות?
רק אני לא יכול הלבין לפי מה הוא קובע שהחינוך הדתי הוא פרמטיבי בזמן שדווקא הדתיים זוכים ביותר פרסים בינלאומיים מאשר חלקם היחסי באוכלוסיה ומראים ערכיות גבוהה?
רק אני לא מבין לפי מה הוא מאשים את התנ"ך בכך שהם חיים באדמה שלהם ושהוא בכלל הסיבה שהמדינה קיימת פה?
טוב נו, בטח קומוניסט, זה גם מסביר למה הוא לא חושב שדתיים הם לא חלק מהעם שלו.
ישן 13-03-2011, 08:59
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
צר לי אבל אני אשבית (כרגיל) את "שמחת השנאה" לתולעת לוינסקי

שמעתי את תגובות ראש ממשלתנו בטלוויזיה אמש ובלשון המעטה התאכזבתי עמוקות.
הבעות הצער והיגון משותפות לכולנו - עוד מעשה טבח בילדים חפים מפשע.

יחד עם זאת, שמעתי אותו מלין על כך שראש הרשות לא הוציא הודעת גינוי "הודעות רופסות"
ובאותה נשימה "כמה מדינות" היו זועקות אם היו שמים בלוק ביהודה ושומרון" , אבל אף אחת לא פצתה פה וגינתה את הרצח המתואב".

אלא הם דברים רופסים ולא דברי הרשות, שמבחינתי הם עושים את חשבון הנפש שלהם וככל שלוחצים עלינו יותר בעולם, גם התגובות שלהם הם לא מעמדת התגוננות, אלא הם צוברים כוח יותר ויותר.

ראש ממשלתנו היה צריך לציין בפירוש את שמותיהם של אותן מדינות, לפנות אליהם באופן ישיר בהזדמנות זאת ולהוקיע אותם ולא ברמיזה שלא מותירה שום מקום להתחמקות.

אבל מה לעשות, אנחנו כרגיל, עם הזנב בין הרגליים ועם אמירות סתמיות בקשר לענישה וכו' וכו' - פשוט האוזן כבר התעייפה.

ונניח שיתפסו אותם, נו אז מה יקרה אז?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:15

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר