05-04-2011, 15:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
|
|
|
תן לי לסייע לך קמעה בהבנת הנקרא
ציטוט:
|
אני חושבת שהם יותר קרובים לכיבוש ולסוכני הכיבוש או שהם משוגעים.
|
אתה הבנת את זה? לא הבנת.... (מילה משימי תבורי)
מי שעשה את זה ככל הנראה נשלח ע"י הכיבוש ואם יש סיכוי קטנטן שזה לא משהו שקשור בכיבוש -
אז זה חייב להיות איזה ערבי משוגע, כי אחד שפוי לא היה מעלה על דעתו רצח כזה (כי ערבים ידועים
כאנשי שלום גדולים, תומכי חוק ובזים לנקמות דם...)
ציטוט:
|
אני יודעת שהשב"כ בישראל גם אם הוא לא רצח אותו, הוא יודע איך לנצל את הרצח למען ההסברה הישראלית.
|
אתה הבנת את זה? לא הבנת....
זועבי הנאורה אומרת שגם אם השב"כ האכזר לא רצח אותו (האפשרות נותרה בעינה) - הוא יידע
לנצל את זה לטובת ישראל. זאת אומרת, יש סיכוי גדול שהשב"כ אחראי לרצח, אבל גם אם יש סיכוי
קטנטן שלא רצח אותו - השב"כ יידע היטב לנצל את זה.
ציטוט:
|
הם מחכים למקרים האלה כדי לשלוח מסר לעולם שכל הפלסטינים הם טרוריסטים, שהנה הם רוצחים גם פעיל שלום. אלה סוג המקרים שיכולים לעזור לישראל במסע הדה-לגיטימציה שהיא עושה לפלסטינים".
|
אתה הבנת את זה? לא הבנת....
זה אחלה מקרה לישראל להפיל עלהפלסטינים. ישראל חיסלה אותו אולי, ובעצם מפילה את האשמה
על הפלסטינים כדי לצייר אותם שוב כטרוריסטים (כי אנחנו באמת צריכים רצח של ערבי-יהודי כדי להוכיח
שהפלסטינים הם עם טרוריסטי בתרבותו בת אלפי השנים (שלושים שנה, סליחה...).
ציטוט:
|
עם זאת, זועבי הוסיפה כי "אם מי שעשה את זה הוא פלסטיני, חשוב לי שהעם שלי יוקיע וירדוף אותו.
|
אתה הבנת את זה? לא הבנת...
היא לא ממש חושבת שמי שעשה את זה הוא פלסטיני. "אם הרוצח הוא פלסטיני, אז צריך להוקיע
אותו"...זאת אומרת, אולי בכלל יהודי כובש בעל מדים ורובה M-16 הוא שדפק לאותו מר כמה
כדורים בראש...
אתה הבנת את זה? לא הבנת...