לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-05-2011, 16:49
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "ספינות נאט"ו זנחו 61 גולים אפריקאים למות מצמא ורעב על סירתם בים בתיכון"

מסופר שם שמתוך ה72 שרדו 11 (שנסחפו חזרה לתחנת המוצא שלהם - לוב).

אם הסיפור הזה נכון אז יש פה התנגשות חזיתית בין מוסר לשכל. המוסר דורש שתתייחס למצוקת המהגרים כי הם בני אדם שמצאו את עצמם במצוקה בלב ים והשכל דורש שתתפוס מהם מרחק כי אתה לא רוצה שהם יקבלו אצלך מקלט.

כתוב שם שיש הערכה שבחודשים האחרונים הסתננו 30,000 חבר'ה מאפריקה לאירופה. אפילו אם המספר מנופח, זה נראה לי מטורף. זה לא סביר לצפות ממדינות מפותחות לקלוט לתוכן בכוח אנשים ממדינות מתפתחות. לקהילות מוגדרות צריכה להיות הזכות להחליט שהן לא מוכנות לקבל כל מצטרף שמגיע אליהם ללא רשות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-05-2011, 17:13

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "מה הקשר בין לקבל מהגרים, לבין..."

מה זה להגיש עזרה?
ספינה של מדינה אירופאית לא יכולה להגיע אל המהגרים הלא חוקיים, להעלות אותם לסיפון שלה, לטפל בהם ואז להחזיר אותם לנקודה ממנה באו. הם יהיו חייבים לקחת אותם לאירופה.

מסופר שם איך מסוק צבאי של מדינה אירופאית (או נאט"ו) הגיע, נתן קצת אוכל ומים והסתלק. אף ישות אירופאית לא מוכנה להודות שהמסוק הגיע ממנה. למה? כי אותה ישות יודעת שהיו מצפים ממנה לאסוף את אותם מהגרים לא חוקיים ולא לזנוח אותם.

אני לא מרגיש שאני יכול לשפוט את האירופים על זה שהם לא רוצים אצלם מהגרים לא חוקיים. אני יכול להיות צבוע ולצקצק בלשון אבל אני בוחר להיות כנה ולומר שכמו שאני לא רוצה שדרום תל אביב תוצף במהגרים לא חוקיים מאפריקה , כך אני מבין שגם האיטלקים (למשל) לא רוצים להיות מוצפים באפריקאים.

ישן 09-05-2011, 23:06
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "מה זה להגיש עזרה? ספינה של..."

מצד אחד יש כאן בפורום כאלה שמתרגשים כאשר מגרשים מכאן עובדים זרים, מצד שני יש כאן כאלה שאומרים שעדיף להרוג כמה מהגרים ויילדיהם, העיקר לא לתת להם מחסה..

יש לך מחסור בצלם אנוש, אתה וזה שהגיב לפניך.
ציטוט:
אני לא מרגיש שאני יכול לשפוט את האירופים על זה שהם לא רוצים אצלם מהגרים לא חוקיים.

גם אני לא רוצה מהגרים כאן בארץ, ומבין את הארופאים, או כל אחד אחר שלא מעוניין במהגרים, כי מי צריך מהגרים?

מצד שני אני לעולם לא אבין אנשים שגוזרים דין מוות על 80 איש שכל חטאם היה לנסות להגר לאירופה, האנשים נתקלו במצוקה, והיו חייבים לטפל בהם, לא משנה איך. אתה גם בטח מבין את הבריטים והטורקים שבזמנו הרגו כמה מאות יהודונים שרצו להגר ארצה, ושלחו את הספינה "סטרומה", על 800 מהגריה להרקב בלב-ים..
ישן 10-05-2011, 11:15

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "מצד אחד יש כאן בפורום כאלה..."

כלומר מדינות מערביות צריכות לשדר לאוכלוסיית המדינות המתפתחות שאם הם יעלו על ספינה ואז בחצי הדרך להגירה הלא רצויה שלהם הם יחבלו במנוע ויזעקו לעזרה הם יתקבלו בברכה? היום אתה עוזר לאנשים במצוקה אמיתית ומחר נוצרת לך תופעה של אנשים שמנצלים את המוסריות הגבוה שלך.

יש אנשים בעולם שיש להם השקפת עולם מאוד מוחלטת שאומרת שהחזק תמיד צריך לסייע או לא להתעלם ממצוקת החלש. בגלל זה יש ישראלים שתומכים בלהט בזכויות של עובדים זרים שאמורים להיות מגורשים ובזכויות של מהגרים לא חוקיים. מי שמחזיקים בהשקפת העולם הזו לא מבינים שאילולא היו עומדים מולם אנשים עם השקפת עולם אחרת אז המדינה הייתה הולכת לעזאזל.

בדרך כלל אותם אנשים שתומכים בזה שמהגר יוכל להתפנן אצלהם במדינה עושים את זה כי הם גרים באזור טוב ולמהגרים יש נטייה להתרכז במקומות עניים ולעשות את הצרכים שלהם בחצרות של אזורים פחות טובים.

כשהצואה של המהגר נערמת בחצר של מישהו אחר זה קל לאהוב אותו.

היום אתה מקבל אליך מהגר ומחר, כשיש מספיק מהם, הם מתחילים לדרוש זכויות ושוב יקומו מקומיים שיתמכו בהם עד שלאט לאט המדינה כבר לא אותה מדינה.

תראה איך האסלאם הורס את אירופה. בהתחלה המוסלמים היגרו את עצמם (לא היה נעים לומר לא), ועכשיו כשהם רבים מספיק הם מהגרים פנימה את אורח החיים והתרבות שלהם (עדיין לא נעים כ"כ לומר לא) ולמה זה מוביל? מפלגות שבין היתר מתבססות על שנאת זרים ולא מתביישות מאלימות מתחילות לקבל עוד כוח ונוצרת תסיסה שתוביל לאלימות.

נערך לאחרונה ע"י צ'נדלר בינג בתאריך 10-05-2011 בשעה 11:19.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר