27-05-2011, 15:58
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
גם אני פגשתי לא מעט מגישי קבילות במהלך השירות שלי, כמעט כולן היו קנטרניות וגם נדחו על הסף, אלו שהיו מוצדקות טופלו בהתאם (מפקדים נכנסו גם לכלא).
חייל שהיה איתי בטירונות הגיש קבילה כי הוא חטף הרעלת מים, הוא טען שזה בגלל שהמפקדים הכריחו אותו לשתות מימייה שלמה לפני המסע. מיותר לציין שהקבילה נחדתה לחלוטין כי סכנת ההתייבשות גדולה הרבה יותר.
חייל בגדוד היה קובל סדרתי, כל דבר שלא מצא חן בעיניו הוא קבל בלי לנסות לפנות למפקדים לקבל פיתרונות, אחת הקבילות שלו הייתה למה למש"קית ת"ש יש משרד בעוד הבית כנסת במוצב יושב בתוך אוהל (להזכיר, מש"קית ת"ש נמצאת במשרד כל היום, בית הכנסת משמש רק בתפילות).
חיילים היו קובלים מפקדים כדי "להתנקם" בהם על עונשים שקבלו.
ולסיפור שסיפרתי פה כבר בפורום, אשר מראה שקבלת קבילה היא לא תמיד דבר חיובי לחייל המגיש - הייתה לנו חיילת במרפאה שעשתה מעל ומעבר לתפקידה, היא לא הייתה לוחמת בהכשרה אך עדיין הייתה יוצאת עם התאג"ד לכל פעילות (וגם באמת הייתה אחת החובשות היותר טובות בגדוד) וגם סוגרת שבתות בכוננות. היא החליטה לקבול כדי לקבל משכורת של לוחמת ולא של ג'וב, התוצאה הייתה שהקבילה שלה נמצאה מוצדקת אבל התוצאה לא הייתה מה שהיא ציפתה לו - פשוט אסרו עליה לתפוס כוננות בתאג"ד וכך היא דפקה, באמת לא בכוונה, את יתר החובשים, בגלל שלא הייתה קרבית גם לא ניתן היה לקבל הקצאה במקום ההקצאה שלה שבוטלה.

הגלריה שלי בפליקר
|