לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-05-2011, 23:11
צלמית המשתמש של fcf
  משתמש זכר fcf fcf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל fcf שלח הודעה דרך MSN אל fcf Facebook profile
דחיית גיוס, צו חדש.

שלום. אני סטודנט לתואר במדעי המחשב. את התואר אני מסיים בעוד כחודש (מבחנים ביוני , מועדי ב' ביולי).

בעקרון אני עם דח"ש והצו גיוס שברשותי הוא לתאריך 17 ליולי. (בזמן שיש לי מבחנים במכללה גם לאחר תאריך זה).

לפני כחודש התקשרתי למדור מיטב ואמרו לי שיש לי תאריך גיוס חדש (21 בנובמבר). שאלתי "אז למה לא שלחו לי צו גיוס חדש"?. היא אמרה לי שישלחו לי בקרוב.

היום התקשרתי שוב למיטב. לאחר שחיכיתי יותר מ30 דקות על הקו שיענו לי. אמרו לי שאני אקבל את צו הגיוס החדש קרוב לתאריך הגיוס.

יכול להיות שזה נכון? הרי אם ברשותי צו גיוס ל17 ביולי אני חייב להתיצב בבקו"ם ב17 ביולי במידה ולא שלחו לי צו חדש. אז איך זה שצו הגיוס החדש יגיע לאחר תאריך הגיוס בצו הישן?

תודה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-05-2011, 14:21
  משתמש זכר talaus talaus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.02
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי fcf שמתחילה ב "דחיית גיוס, צו חדש."

תציק להם כל יום, אם הטלפנים מורחים אותך אז תדרוש לדבר עם המפקד שלהם וכן הלאה. רק ככה זה פועל בצה"ל (ובעצם בכל מוקד טלפוני, אבל הגענו לכאן כדי להתלונן על צה"ל).
אישית, אם היו ממשיכים להגיד לי שתאריך הגיוס שלי נדחה, לא הייתי מגיע ב-17 ליולי. קח בחשבון אבל שצה"ל זה גוף גדול ולשפעמים רגל שמאל לא יודעת מה רגל ימין עושה ושזה יכול להדרדר.
אתה יכול אגב לפנות לנציב קבילות החיילים בתור מלש"ב, למרות שאני לא יודע עד כמה זה יעזור.

ככה קוריוז לסיום:
שירת איתי בחור שהתקבל לקורס במודיעין אשר נפתח פעמיים בשנה. יחידת האיתור של חמ"ן הודיעה לו כי הוא מתגייס בתאריך המאוחר (נובמבר) והבחור תיכנן לו את החופשה הארוכה לפני הגיוס בהתאם.
יום בהיר אחד ביולי (תאריך הגיוס של המחזור המוקדם של הקורס), הוא קיבל טלפון מהבקו"ם שבו נאמר לו שהוא נפקד ושיגיע מיידת ללשכת הגיוס. מיותר לציין שהבן-אדם היה מועסק בעבודה ושהיו לו הרבה תוכניות. בשיחה עם יחידת האיתור של חמ"ן נאמר לו ש-"הבקו"ם השתגע" ושאין מה לעשות אלא להתגייס מיידית.
לא הענישו/שפטו אותו על הנפקדות, אך זה עדיין מצב ממש לא נעים.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.yarntomato.com/percentbarmaker/button.php?barPosition=90&leftFill=BBC7CE]

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר