לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-06-2011, 23:53
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
חבר קואליציה? ביבי ושרה מזמינים אותך לסופ"ש מפנק במלון רות רימונים בצפת

חברי הקואליציה ייצאו בסוף השבוע הקרוב לראשונה לגיבוש משותף למשך יומיים במלון רות רימונים בעיר צפת. הגיבוש ביוזמתם של ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה.

סוף השבוע יפתח ביום ו'. בין השעות 16:00-18:00 תיערך קבלת פנים במעמד ראש הממשלה ורעייתו בלובי המלון. המפגש יכלול מופע כליזמרים מצפת ומוזיאון חי עם הדמויות של דונה גרציה.

במקום תתקיים תצוגה פעילה של אמנים, ציורים ופסלים של אומני צפת, מוסיקאים, מגדלים ויצרנים של תוצרת הצפון.

קבלת השבת תכלול ארוחת ערב בהנחיית ד"ר אבשלום קור. העיתונאי קובי אריאלי יגיש תוכנית אמנותית ושרים וח"כים יישאו דברים. תפילות השבת יתקיימו בבית הכנסת של מלון רות רימונים השוכן בלב מושבת האומנים בצפת.

בשבת בבוקר יצאו המשתתפים לסיורים מודרכים באתרי מורשת בהדרכת תושבי העיר. הסיורים יכללו ביקור בקרית האמנים, בתי כנסת עתיקים, רובע החסידים ושחזור הקרב בתש"ח לשחרור צפת. בנוסף ישמעו סקירה היסטורית על תולדות המורשת, הקבלה והפיוט של יהודי צפת.

מלשכת נתניהו נמסר כי ראש הממשלה ורעייתו החליטו לקיים את השבת במטרה לחזק ולגבש את חברי הקואליציה. זאת על ידי מפגש בלתי אמצעי. כמו כן נועד הביקור להביע את תמיכת כל חברי הקואליציה בחיזוק הצפון ובהמשך פיתוחו ושגשוגו של האזור כולו והעיר צפת בפרט.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/220933
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-06-2011, 21:33
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אחלה רעיון הגיבושון הזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "חבר קואליציה? ביבי ושרה מזמינים אותך לסופ"ש מפנק במלון רות רימונים בצפת"

אהלן

אחלה רעיון ולא קשה לנחש מי אחרי הרעיון הזה. בטוח שזו פסיכולוגית ידועה ומקובלת בלישכת ראש הממשלה. לא זכור לי שאי פעם היתה קואליציה ישראלית בגיבושון. כל הכבוד ליוזם/ת .
מטרת הגיבושון, כנראה, ללמד את חברי הקואליציה פרק במנעמי החיים על חשבון הציבור.
הגיבושון מאד מזכיר לי את הטיולים השנתיים בבית הספר העממי והתיכון ואכן זו רמתה של הקואליציה .
כעת כל בעיות המדינה, שאינן פשוטות ואינן מעטות, תבואנה עלפיתרונן ביעילות המתאימה והוחזר למשפחתו גלעד שליט ובא לציון גואל.
חלק מהעם בחר ביבי וקיבל שרה.. עם דפוק.

שבוע טוב לכולכם

illi
ישן 12-06-2011, 18:36
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
נראה לי שמישהו יצא פה דפוק וזה לא העם.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "אחלה רעיון הגיבושון הזה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי illi
אהלן

אחלה רעיון ולא קשה לנחש מי אחרי הרעיון הזה. בטוח שזו פסיכולוגית ידועה ומקובלת בלישכת ראש הממשלה. לא זכור לי שאי פעם היתה קואליציה ישראלית בגיבושון. כל הכבוד ליוזם/ת .
מטרת הגיבושון, כנראה, ללמד את חברי הקואליציה פרק במנעמי החיים על חשבון הציבור.
הגיבושון מאד מזכיר לי את הטיולים השנתיים בבית הספר העממי והתיכון ואכן זו רמתה של הקואליציה .
כעת כל בעיות המדינה, שאינן פשוטות ואינן מעטות, תבואנה עלפיתרונן ביעילות המתאימה והוחזר למשפחתו גלעד שליט ובא לציון גואל.
חלק מהעם בחר ביבי וקיבל שרה.. עם דפוק.

שבוע טוב לכולכם

illi

אם שרה עומדת מאחורי הרעיון המבורך הזה מגיע לה כל הכבוד. נפלו פה כבר כמה וכמה ממשלות בלי סיבה אמיתית , אלא בעיקר בגלל חשדנות בין מרכיבי הקואליציה. האם אתה מציע שהממשלה תכנס להסגר עד שישוחרר גלעד שליט? אולי גם אתה תתנדב לא להגיב עד שישוחרר גלעד שליט? מה הקשר בכלל?

בגלי צה"ל אמרו בפרוש שהגיבושון הוא על חשבונם הפרטי של השרים ושל חברי הכנסת.

האובססיה הזאת לביבי ולשרה גורמת לך (ולאחרים) לאבד את העשתונות. אפילו ירון שהוא חובב שרה ידוע הצליח לדווח על הארוע בלי להוסיף שטויות כיד הדמיון. מוטב שתלמד ממנו - אולי תצאו יחד לגיבושון?

ישן 12-06-2011, 23:59
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
פששש... מעניין איך לפעמים טיפות רוק הופכות לגשמי ברכה.....
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "נראה לי שמישהו יצא פה דפוק וזה לא העם."

אולי לשיטתך מדובר באירוע מכונן ולגברת ביביהו מגיעה טפיכה הגונה על השכם על פועלה ורוב כשרונה לאיחוד השורות בקרב ה"קואליציה" המפוארת או לכל היותר "להסיר את החשדנות שבין חבריה" (נו שויין, אתה ממש מאמין בזה, הא? ) אך צר לי שלא היה ניתן שלא לגחך למראה אסופת לוחכי הפנכה שם בחצר המלון...
ובכלל... מעניין מה היתה תגובתך אם במקום מר ביבי ואשתו המוכשרת אותו סופ"ש של גיבוש ואחווה היה יזמתו של אולמרט או רחמנא ליצלן הגברת לבני... מעניין.

נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 13-06-2011 בשעה 00:04.
ישן 14-06-2011, 18:01
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
עניין החשבון הוא העניין ה-י-ח-י-ד
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "קצף שמצף.... מה אתה מבלבל לי את השכל תגיד לי...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
תתמקד אתה בבקשה! עניין החשבון ממש לא העיקר אם לא ממש שמת לב (וכנראה שלא)!
מה היית כותב אילו ה"גיבושון" הטפשי הזה היה יזמה של אשת אולמרט בשעתו?.... הא?.....
ללא ספק גם אז היית מתמוגג כל כך, נכון?....
אל נא תחמיא לעצמיך ואל נא תשגה בדמיונות וחזיונות של קצף למינהו.
עם זאת, אני מניח שקצף שיפיק פיו של ביבי אלילך ייחשב גם הוא לטיפות זכות של טל....
תמשיך להנות חביבי מראש ממשלתך הכשרוני ואשתו החיננית, ללא ספק סיפור הצלחה..

אין שום סיבה להתעניין בסוף שבוע בבית מלון שמומנה מכספים פרטיים. לא מעניין אותי אם אולמרט בילה בבית מלון על חשבונו , לא מעניין אם ביבי בילה בבית מלון על חשבונו - וגם כשאתה ומשפחתך תבלו בבית מלון - אני מבטיח לא להתעניין. אז למה אתה בכל זאת מתעניין בסיפור? כי אפשר לכתוב על שרה שהיא פויה ועל ביבי שהוא פיכסה. תתבייש, אתה אדם מבוגר ואין בזה שום דבר חוץ מרכילות.

ישן 16-06-2011, 14:24
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
לצערי לא היה ממש צורך להמתין לסיפור התורן הזה בכדי להזכיר את העובדה מי פיכסה.....
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "עניין החשבון הוא העניין ה-י-ח-י-ד"

לצערי הזוג המלכותי ( ובעיקר בת הזוג) דואג/ת אחת לזמן מה להזכיר זאת גם לעם ישראל (נו טוב, לחלק קטנטן ושולי ממנו) את העניין.....
כל זאת כמובן "בזכות" התקשורת השמאלנית והשקרנית.....

ואולי לדעתך "אין סיבה להתעניין" בסיפור אך שוב, מה לעשות שכנראה (שוב) בתקשורת חושבים אחרת, שהרי מדוע זכינו לשמוע ולראות כתבות ודווחים מאותו אירוע במשך יומיים וחצי ללא הפסקה?
אה כן, שכחתי, כמובן שהתקשורת בעצם מחפשת את שרהל'ה ותנצל כל אירוע שטותי גם אם לדוגמא מדובר בסתם השלכת נעל או התפרצויות על עובדת נקיון....

ולסיום וסיכומו של עניין, אני שמח שלא היית מתעניין בנופש שלי (עובדתית גם עמדת במילתך בשלושת הימים האחרונים בהם נהניתי ((על חשבוני)) בצפון)!

והעיקר שהחשדות ההדדיים בין חברי הקואליציה התפוגגו בעקבות האירוע המכונן בצפת.

ישן 16-06-2011, 15:39
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "לצערי לא היה ממש צורך להמתין לסיפור התורן הזה בכדי להזכיר את העובדה מי פיכסה....."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
ואולי לדעתך "אין סיבה להתעניין" בסיפור אך שוב, מה לעשות שכנראה (שוב) בתקשורת חושבים אחרת, שהרי מדוע זכינו לשמוע ולראות כתבות ודווחים מאותו אירוע במשך יומיים וחצי ללא הפסקה?
אה כן, שכחתי, כמובן שהתקשורת בעצם מחפשת את שרהל'ה ותנצל כל אירוע שטותי גם אם לדוגמא מדובר בסתם השלכת נעל או התפרצויות על עובדת נקיון....

רגע, אתה רומז שהתקשורת בישראל היא לא שמאלנית? ואם היא כן, למה קשה לך להבין שהתקשורת תחפש לפגוע בראש ממשלה ימני בכל צורה, גם ע"י חיפוש מתחת לבלטות וגם ע"י פגיעה באישתו? זה נראה לך כ"כ מופרך?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 16-06-2011, 17:04
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אבל זה כן עקרוני מהי הנטייה הפוליטית של התקשורת, אפילו עקרוני מאוד
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "כן, זה נראה לי כל כך מופרך....."

הרי מי אם לא התקשורת היא זו שמחפשת את שרה נתניהו ומנסה להגחיך אותה מתחת לכל עץ רענן. האם עשו את אותו הדבר לגב' ציפורה ליבני? לאולמרט? בטוחני שלא. ישנה אג'נדה ברורה לגמרי לתקשורת, והיא תעשה ככל שביכולתה לגרום לאנשים להאמין לשטויות שמתפרסמות בתקשורת - הרי רק ככה ניתן למכור פרסומות, ואם על הדרך יש גם רווח פוליטי לאדוניהם - מה טוב...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 14-06-2011, 20:36
  dodge dodge אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.07
מסייעת ????
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "גם יש לה שליטה על מה שמראים בכתבות. היא בטח רצחה גם את ארלוזרוב."

היי
היא לא מסייעת חביבי, היא קובעת ולראייה היזכר נא כמה מהעובדים הבכירים בלישכת ראש הממשלה התפטרו מתפקידם בגללה. מה לה ולעינייני המדינה? מאיפה קביעתך : " כשהיא לא מעורבת מכנים אותה אנטיפתית " לא זכור לי שאי פעם כינו אשת ראש ממשלה כאנטיפאטית משום אי התערבותה בעינייני עבודת בעלה, נהפוך הוא.
אתה צריך לחפש צידוקים לעובדה שאני אמרתי שהיא רודפת תיקשורת ומתראיינת על בסיס יומי . אני דיברתי על הופעתה בכתבה על הנופש בצפת בלבד ואולי יש גם איזכור להופעתה הבוכייה .
ונכון התאור לעיניין הזה באחת התגובות כי כל העיסק הזה הוא ברמה של טיול שנתי של בית ספר עממי.
דרך אגב, אני חושב שאת הספר שכתב עליה אדם מסויים ודאגו לקנות ממנו את כתב היד כדי שלא יפרסם אותו חלילה, כבר לא צריך לנחש את הכתוב בו. לאט לאט הכל צף למעלה ונחשף.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:05

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר