לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-07-2011, 16:38
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אתה מתייחס לזה כמו הסדרה וכאן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
אתה מתייחס לזה כמו הסדרה וכאן הטעות שלך כמו אחרים.
אתה צריך לשפוט את הסרט כגוף עצמאי ולא בהתאם לסידרה.

ברגע שקראו לזה על שם הסדרה, השתמשו בשמות מהסדרה ואז השפילו את זיכרון הסדרה ומרחו אותו בחרא וגררו אותו בעפר, אי אפשר להתייחס לכך כאל גוף עצמאי

ציטוט:
אגב להביא את סייבטרון לכדור הארץ זה מהסידרה וביי לא חידש כאן משהו. יש על זה פרק כפול או בעל שלושה חלקים בנושא הזה בסדרה המקורית.

The Ultimate Doom, עונה שנייה, פרקים 11, 12 ו13... זה שמייקל ביי לא מקורי, לא משנה את העובדה שהוא עשה סרט כל כך זבל שנראה כאילו הוא שונא את הרובוטריקים שנאת דם.

ציטוט:
אפשר לאהוב גם את הסידרה המקורית וגם את הסרטים של מייקל ביי. יצאו גם סדרות אחרות לרובוטריקים שחלקן היו לא רעות בכלל לידע כללי.(ראיתי גם אותן.)

אפשר הכל. אפשר גם לטעון שהכלבה שכתבה ספר שבו חסמב"ה המקורית הם בני 50+ דפוקים מהחיים באמת כתבה ספר של חסמב"ה. אפשר גם לטעון שקוקה-קולה אמריקאית של היום היא הנוסחה המקורית אף על פי שהיא מיוצרת עם HFCS במקום סוכר ויש לה את טעם הלוואי הנלווה... אפשר הכל...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-07-2011, 17:47
צלמית המשתמש של פאקטשלי
  פאקטשלי פאקטשלי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול הנאחס השבועי בהקדשה למדוזות שמגיעות למפגש השנתי עם הערסים בים"

כנס משתחררים.

ולא כי אני לא ששה להשתחרר, זה פשוט היה זוועה. למה תוקעים את כל המשתחררים של כל היחידות ב-4 חודשים- יחד? ואם כבר מפיקים כזה אירוע, למה לא לעשות תורים מסודרים לכניסה?? (כמו שיש בד"כ בנתב"ג וכאלה) ולמה רק כניסה אחת מזערית כדי להכניס את כולם????
ולמה לסגור את הרצאות החובה 20 דק' לפני סגירת הדלתות המקורית??
ולמה לא פשוט לחסוך את ההרצאות האלה בכלל ופשוט ששליש היחידה יעשה במרוכז לכל המשתחררים בבסיס?

היה חם, בקושי נשמתי בתורים, נמעכתי ומעכתי, חייל ג'אבר דרך לי על הרגל כשהיו לי סנדלים(!), פספסתי 3 הרצאות ברצף ואחרי שנכנסתי כבר לרביעית הגענו למסקנה שזה מיותר ופשוט ברחנו.

וכל זה על יום סבב! מילא הייתי סובלת על חשבון עבודה, אבל זה היה על חשבון בית!

חסר להם שמישהו יעיר לי על זה שלא הייתי באף הרצאה. ושרק ינסו לתת לי משהו.

ס'עמק.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:28

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר