17-07-2011, 22:11
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
הודעות: 33,130
|
|
|
כיסוני בצק־עלים במילוי בשר
הגיע הזמן לעוד מנה מאולתרת
נשאר מין תבשיל בשר טחון ובצל, והחלטתי לעשות אתו משהו
אז שמתי במחבת
הכנסתי שני גזרים חתוכים לקוביות
ועגבניה
עוד קצת בצל
ושום
תיבול – מלח ופלפל שחור
אני חושב שזהו, לא זוכר אם שמתי עוד משהו
לבינתיים הדלקתי את התנור, והוצאתי בצק עלים מהמקפיא
חתכתי את הבצק לריבועים
שמתי קצת מהמלית בכל ריבוע
סגרתי והידקתי
הנחתי בתבנית, מרחתי ביצה
ואז לתנור עד שהשחים
תוצאה:
והבפנוכו:
נשאר קצת מהמלית (אפשר לראות בפינה הימנית של התמונה הראשונה), ניסיתי והיא גם מאד טעימה עם פירה.
לו היו לי קערות שניתן להכניס לתנור הייתי מנסה לשים בהן מהמלית, לכסות בפירה, ולאפות.
נראה לי זה גם היה יוצא בליסימו.
נערך לאחרונה ע"י ShoobyD בתאריך 17-07-2011 בשעה 22:16.
|