לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2011, 23:04
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
היא הקריאה מניפסט בסוף הופעה בפני קהל שבוי?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "דינה של מרגול צריך להיות כמו דינו של שלמה וישינסקי (מהקאמרי)"

מה שמדהים זו היהירות של עובד הציבור לומר שמי שלא מזדהה עם דעותיו שלא יבוא להנות מהצגות המקום בו המועסק [רק שימשיך למממן אותו כמובן] ועוד מוסיף כמו אחרון הבולשיביקים איזו 'האשמת מתנחלים' שתמיד נשמעת טוב בשדות השנאה בהם הוא משוטט.

עליו נאמר - הקומוניסט לא רואה את הקפיטל שלו.

אני מניח שוישינסקי לא מעלה על דעתו רופא שיקריא מניפסטים פוליטיים ימניים בפני חדר המיון או נהג אוטובוס תומך ליכוד מרצה את משנתו בפני נוסעיו. בנ.ק.וו.ד יש הרי רק דעה נכונה אחת!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-08-2011, 09:06

אתה לא מבין את הענין הבסיסי.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני אנסה להסביר שוב. ברדיו..."

הדעה של וישינסקי היא בשמאל - ולכן זה מותר לו. הרי יסודה של כל דמוקרטיה עממית הינו בחופש הדיבור המוחלט ובכל מצב של השמאל ובהקפדה על מניעת הסתה בוטה במסווה של דעות שאינן בשמאל.

לכן - זה בכלל לא רלוונטי אם מארגנת מחאת הדיור כלל לא סובלת ממצוקת דיור, אין כל קשר לכך שזרועות הNIF החלו לארגן את הספונטניות שב'מאבק' חודש טרם התחלתו או שמושא ה'מאבק' הוא בדיוק האיש שמזה שנתיים מנסה להגדיל את היצע הדיור שהוזנח ע"י מפלגת ה'שמאל' הגדולה ש'המאבק' הזה מנסה להחזיר לשלטון. לכן זה בכלל לא משנה שמול אחוז המע"מ והבלו עומדים דרוג אשראי יציב, אינפלציה סבירה כניסת משקיעים יציבה ורמת אבטלה נמוכה. לכן זה בכלל לא חשוב שהכסף צריך לבוא ממקום כלשהו למשל ממסי הוריהם [הקפיטליסטים, כן?] של ילדי רוטשילד או של אלה שחושבים שטיול אחרי צבא זוהי זכות יסוד קיומית [למעט במקרה של סתיו ודפני שלא עשו כנראה 'טיול אחרי צבא' ] מה שמשנה זה זה שלדפני מכפר שמריהו בא לגור בזול בדיזינגובה-ארלוזרובה ושהעם זה דפני ודפני זה העם

חזור אחרי ברווזי בקול איטי ומהופנט ולנפשך תהיה מנוחה וארומה של אינטלקט+צ'ה: "חורף זהו קיץ, אמת זהו שקר, אור זהו חושך וחושך זה אור, שלום זה טרור, כפר שמריהו זו מצוקה, עדאללה זה ארגון זכויות אדם, הטפה לקהל שבוי זהו חופש דיבור, בראון והנגבי הם נציגי השמאל הפרולטריון, מענה 'שגוי' בראיון רדיו זו הסתה, גלידת וניל זה איכס יותר מביבי אספרושוסי זה יאמי"

ישן 05-08-2011, 14:55

אני מבלבל את השכל ומשקשקו ימינה ושמאלה כדי להטיב את מחשבתך.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "למה אתה מבלבל את השכל"

אני הבאתי דוגמא של זמרת שהביעה דעה שאינה מקובלת עליך בראיון במהלכו נשאלה שאלה - וקבוצת בולשיביקים יוזמת כנגדה חרם.

אתה הבאת דוגמא של אדם העובד במוסד ציבורי אשר כפה את דעותיו הפוליטיות שבמקרה כן מקובלות עליך על לקוחות ששילמו ממיטב כספם בעבור שרותיו כשחקן - ויש לו את החוצפה להחרים את אלה שאינם חושבים כמוהו ולהודיעם כי לא יבואו למקום בו הוא עובד ושממומן ממסיהם.

במילים אחרות: אני אומר לך - "בולשיבקים מנסים לסתום פיות" ואתה עונה לי "מה פתאום? הנה הם מדברים גם בפני מי שלא ממש מעונין לשמוע אותם".

אגב זו לא הפעם הראשונה בה מנצלים שחקנים בקאמרי את עבודתם בכדי לכפות על ציבור מממניהם את דעותיהם המתנשאות והקיצוניות. אם הייתה תקשורת בקורתית אני מניח שמישהו היה שואל את וישינסקי באיזו חוצפה הוא מעז לעמוד על במה המממונת בכספי אלו שאין להם, בשעת עבודתו עליה הוא מקבל שכר מאנשים שמשלמים משכנתא ומע"מ, בבנין מפואר שנבנה על אדמה ציבורית יקרה מאוד בפני קהל שנתח העשירון העליון שבו גדול מאוד וללהג על 'מחאה חברתית'... אבל לצביעות של השמאל הקיצון ולהתממות של חסידיו כנראה אין סוף.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 05-08-2011 בשעה 15:22.
ישן 05-08-2011, 18:49
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "למה אתה מבלבל את השכל"

אתה ממש לארג'. אבל אני לא מבין למה אתה מתכוון בחד פעמי: לכל שחקן מותר לכפות את דעתו
על ציבור הצופים רק פעם אחת? או שאולי החד פעמי זה פר הצגה? מותר להם לעשות את הקטע
הזה פעם אחת בכל תאטרון? בקיצור זה לא רציני. אסור לאף אחד לנצל את הבמה שהוא מקבל
למטרה X כדי לכפות על אנשים לשמוע את הדעה שלו, ולא משנה אם האדם הזה רוצה להביע את
דעתו על מחאת הדיור, המצב בשטחים, או מצב אלו שפונו בהתנתקות. ד"א, אני לא ממש מאמין
שאתה לא מצליח לראות את ההבדל בין להביע את דעתך בתוכנית ראיונות ברדיו לבין להביע את
דעתך בהצגת תאטרון שממש לא קשורה לנושא שבו אתה מביע את דעתך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר