23-09-2011, 16:24
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
|
|
|
אבו מאזן לפני נאומו: "אני עונה באופן סופי: לא נכיר במדינה יהודית"
אבו מאזן לא נשבר: "מדברים איתנו על המדינה היהודית, אבל אני עונה להם באופן סופי: לא נכיר במדינה יהודית". כך אמר נשיא הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, במפגש עם 200 אישים ונציגים בכירים של הקהילה הפלסטינית בארצות הברית, רגע לפני שהוא נואם בעצרת הכללית של האו"ם ומבקש הכרה במדינה.
אבו מאזן, שנראה עייף מאוד, חשף בפני הנציגים את הלחצים המופעלים עליו שנועדו למנוע ממנו להגיש להיום למועצת הביטחון את הבקשה להכרה במדינה, ואמר: "אנחנו עומדים בפני הלחצים האלה, ואני אומר לכם שאני הולך למועצת הביטחון ולעולם לא אחזור בי, יהיו אשר יהיו הלחצים".
הנשיא הפלסטיני המשיך ואמר: "אנחנו הולכים להוציא לפועל את ההחלטה של ההנהגה הפלסטינית. הממשל האמריקני עשה כל מה שניתן על מנת שלא נפנה לאו"ם, אבל אנחנו ממשיכים בצעד החשוב, יהיו אשר יהיו הלחצים והמכשולים אשר מציבים בפנינו ובפני החלטתנו".
אבו מאזן טען בפני הנוכחים כי המשא ומתן מול ישראל תקוע, והציב תנאים לחזרה לתהליך השלום: "למרות העבודה שישראל, ארצות הברית, הרביעייה וכל המתווכים דורשים מאיתנו לחזור למו"מ, אנו אומרים להם פעם נוספת כי ללא הכרזה של נתניהו על הכרתו במדינת פלסטין בקווי 1967 והכרזה והוצאה לפועל של הקפאת ההתנחלויות, לא נחזור למשא ומתן ולא נרשה שיהיו בפלסטין מתנחלים וצבא מצד הכיבוש".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4126543,00.html

-----------------------------
S e g m a n y
|