לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 23-09-2011, 16:24
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 16,971
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
אבו מאזן לפני נאומו: "אני עונה באופן סופי: לא נכיר במדינה יהודית"

אבו מאזן לא נשבר: "מדברים איתנו על המדינה היהודית, אבל אני עונה להם באופן סופי: לא נכיר במדינה יהודית". כך אמר נשיא הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, במפגש עם 200 אישים ונציגים בכירים של הקהילה הפלסטינית בארצות הברית, רגע לפני שהוא נואם בעצרת הכללית של האו"ם ומבקש הכרה במדינה.

אבו מאזן, שנראה עייף מאוד, חשף בפני הנציגים את הלחצים המופעלים עליו שנועדו למנוע ממנו להגיש להיום למועצת הביטחון את הבקשה להכרה במדינה, ואמר: "אנחנו עומדים בפני הלחצים האלה, ואני אומר לכם שאני הולך למועצת הביטחון ולעולם לא אחזור בי, יהיו אשר יהיו הלחצים".

הנשיא הפלסטיני המשיך ואמר: "אנחנו הולכים להוציא לפועל את ההחלטה של ההנהגה הפלסטינית. הממשל האמריקני עשה כל מה שניתן על מנת שלא נפנה לאו"ם, אבל אנחנו ממשיכים בצעד החשוב, יהיו אשר יהיו הלחצים והמכשולים אשר מציבים בפנינו ובפני החלטתנו".

אבו מאזן טען בפני הנוכחים כי המשא ומתן מול ישראל תקוע, והציב תנאים לחזרה לתהליך השלום: "למרות העבודה שישראל, ארצות הברית, הרביעייה וכל המתווכים דורשים מאיתנו לחזור למו"מ, אנו אומרים להם פעם נוספת כי ללא הכרזה של נתניהו על הכרתו במדינת פלסטין בקווי 1967 והכרזה והוצאה לפועל של הקפאת ההתנחלויות, לא נחזור למשא ומתן ולא נרשה שיהיו בפלסטין מתנחלים וצבא מצד הכיבוש".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4126543,00.html
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
-----------------------------
S e g m a n y
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 24-09-2011, 21:57
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר
 
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 42,600
איפה שמעת פלסטיני (או מישהו לא-ישראלי כלשהו) משתמש בביטוי "שתי מדינות לשני העמים"?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "זה שהוא לא מכיר במדינה יהודית זה לא נוגד את כל הקונספט של שתי מדינות לשני עמים?"

הביטוי המקובל על כל גורם שאינו אנחנו, הוא "פתרון שתי המדינות" (The States Solution), וזה לא מקרי.
מדינת ישראל, בראשות כמה טמבלים שעודם נושאים בתפקידים בכירים בגופי אופוזיציה (ואחד מהם מכהן כשר
ביטחון) - בכלל לא טרחו לבקש את ההכרה הבסיסית הזו, וכעת הצד השני, מסיבות טובות מבחינתו, מסרב
לחלוטין אפילו לשקול אופציה שכזו - שגם תעמיד אותו בעימות עם גדולי תומכיו בתוך ישראל (הערבים), שגם
תחסל כל סיכוי לזכות שיבה כלשהי - וגם (ואת זה לא יגידו בגלוי), תהיה הצהרה בוטה של הסכמה לזכותנו
להתקיים פה.

אבו מאזן טיפס על עץ שאין לו דרך לרדת ממנו - והוא מקווה שיהיו מספיק שונאי ישראל ואדיוטים-מועילים
אצלנו, שיעזרו לו בכך. לא צריך לעזור לו. האיש הזה הוכיח אתמול (למי שעוד היו לו אשליות לגביו) שמכחיש
שואה נשאר מכחיש שואה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #12  
ישן 24-09-2011, 22:41
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.12.09
הודעות: 7,559
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אבו מאזן לפני נאומו: "אני עונה באופן סופי: לא נכיר במדינה יהודית""

מחר בטח נראה את זהבה גלאון אומרת-"מה אכפת לכם אם הוא מכיר ביהודים או לא?" יודעת מה, שלא יכיר, אבל שלא ידרוש את זכות השיבה של צאצאי מהגרי העבודה מסוריה ומצרים משנות העשרים ואילך.


דבר שמתסכל אותי מאוד הוא העניין שמקום המדינה עד 88 , זה לא היה על סדר היום , לא היה סיכוי לדבר כזה, התקשורת לא דחפה לזה. למה למה למה למה הביאו אותם מתוניס והתחילו את כל הדבר הזה שנקרא רשות פלשתינית.. שכנה שלי שהיא בארץ משנות ה50 תמיד סיפרה לי שפעם בכלל לא דיברו על זה , בטח שלא לפני 67.

ביום חמישי "במילה האחרונה" הושמע קטע דיבור של גולדה מאיר ז"ל בשנת 74 על הפלשתינים והערבים בכלל ועל שלום איתם והיא אמרה משפט מאוד נכון: שלום עם הערבים מסביבנו יהייה אפשר לעשות רק כשהם יבינו שאי אפשר להשמיד אותנו" .

אמנם אני נמנה עם המחנה הלאומי ,אבל הלוואי והיא הייתה המנהיגה היום.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 24-09-2011 בשעה 22:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #18  
ישן 25-09-2011, 14:16
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.01.09
הודעות: 5,552
אני חושש שהוא זיהה את נקודת החולשה שלנו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אבו מאזן לפני נאומו: "אני עונה באופן סופי: לא נכיר במדינה יהודית""

"יצאנו מהגלות אך לא הוצאנו אותה מאתנו" , לפחות לא חלק גדול מאותם אנשים המשמשים במשרה מלאה , או כדברי אורי - טמבלים (אורי מותר לי מעתה להשתמש בכינוי הזה כלפי חברים/שרים בממשלה, מבלי להחסם? , זאת משום שאהבתי את הביטוי הזה ומישהו באחד הפורומים העלה לאתר את שיר הטמבל ).

כל ממשלה נורמלית הייתה אומרת לו שילך קיבינימאט עם כל הרשות שלו ואם כל שיתופי הפעולה והייתה מראה לו בדיוק מאיפה משתין הדג.
אבל לא בממשלה כזאת שצריכה לרצון את הריבון (האמריקאי). מצעד המחולות והמחוללים לכבודו של אובאמה חרג את גבול השמאלץ ואפילו מר ליברמן הצטרף למקהלת המברכים, כאשר בעצם מי שניסה להתחנף אלינו היה דווקא אובאמה שחושב על 2012.
אאך, איפה ימי בגין ושמיר?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:24

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר