03-10-2011, 00:11
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 16.10.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי High_Hopes
אין לי בעיה עם הדבקת תוויות קיצוניות, זה בידיוק מה שניסיתי להעביר.
גם ההערה הנוספת שלך זה בידיוק מה שאני מנסה להסביר שפוקס ניוז עשו ב"כתבה" הזאת, הם ניסו לגרום לצופים להאמין שכל מי שנמצא בהפגנה הזאת הוא היפי שלא מתקלח, לא עובד ומעשן גראס (בצורה מאוד לא מפתיעה, זה בידיוק אותה תמונה שניסו לצייר המתנגדים למחאה בארץ - ממש כאילו אותו יועץ תקשורת קבע את הגישה הזאת...) הם אלו שניסו ליצור תמונה מסויימת ואני רק הדגשתי שאין שום קשר בין האובייקט המודגש לרקע מאחור.
המסקנה שלך היא ספקולציה שנובעת מצפיית יתר בפוקס ניוז, בידיוק כמו כל מומחי האינטרנט שיודעים שכל התומכים במחאה החברתית הם או חברים בכת סודית או עיוורים שלא מבינים שעובדים עליהם.
|
לא, הם לא ניסו להראות שכל מי שנמצא בהפגנה הזאת זה היפי שלא מתקלח, זה שאישה אחת שראיינו שם נראית לך היפית זה אפילו לא מעיד על כל המרואיינים שלהם.
ספוקלציה שלי?
כי ראית מי עומד מאחורי ההפגנה? ראית את היח"צ שלה? מסתבר שהאמריקני הממוצע לא בולע את זה, אם באים אלפים בודדים לשעת שיא (שזה, אם אני לא טועה, עוד פחות מכמות האנשים שהגיעו כשלכבוד חגיגות ה-100 של תל אביב עשו להם "חוף ים" בסנטרל פארק).
אגב, מצחיק שאתה טוען שאני צופה יותר מדי בפוקס ניוז, אם בכלל אין לי טלויזיה בבית.