לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2011, 16:11
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "מצחיק, אני חושב על כל הצמרת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
מצחיק, אני חושב על כל הצמרת הפוליטית הנוכחית בישראל וקשה לי לחשוב על מישהו שלא עונה להגדרה הזאת.

ואתה מתפלא שאף אחד מהם לא קיבל את קולי?

ציטוט:
מה לעשות...זהו טיבו של שלטון הרוב, זה לא הנציג שאידיוט, זה מי שמכתיב לו את סדר היום-העם והתקשורת ולהם האשמה.

אף אחד לא מאשים אותו באידיוטיות. הוא רוצה לשמור על הכסא יותר מאשר הוא רוצה לשרת את המדינה וזה כל העניין. מנהיג טוב (להבדיל מפוליטיקאי "יעיל") היה מתעקש על עקרון לטובת המדינה גם אם פירוש הדבר היה להפסיד בבחירות הבאות.

שתבין, הוא מוסיף חטא על פשע כי הוא לא שוגה באשליות לגבי תוצאותיה של העסקה הזו עבור מדינת ישראל. הוא יודע היום... הוא ידע כבר לפני 30 שנה... מה מחירה האמיתי של עסקה כזו ... אז הוא מכר את ישראל בעבור הכסא עליו הוא יושב...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2011, 18:30
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]מצחיק, אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
ואתה מתפלא שאף אחד מהם לא קיבל את קולי?

לא זכור לי שהתפלאתי...
ציטוט:
אף אחד לא מאשים אותו באידיוטיות. הוא רוצה לשמור על הכסא יותר מאשר הוא רוצה לשרת את המדינה וזה כל העניין. מנהיג טוב (להבדיל מפוליטיקאי "יעיל") היה מתעקש על עקרון לטובת המדינה גם אם פירוש הדבר היה להפסיד בבחירות הבאות.

שאלה-
את סדר היום הציבורי מכתיבה התקשורת והעדר אותו היא רועה (קרי העם).
אם נבחר ציבור רוצה לעשות משהו שלא לרוחו של העם והעם מפיל אותו משלטונו- כיצד יוכל להמשיך לשרת אותו? בטח כשמדובר על נושא פשוט יחסית-
"אני לא שחררתי אבל מי שנבחר אחרי כן שחרר, מה השגתי? עדיף שאני זה שאשחרר וכך גם ארצה את הציבור המטומטם והתקשורת האינטרסנטית וגם אולי אצליח להשיג עסקה טובה יותר (או גרועה פחות) וכך כן לעשות שירות לטובת המדינה ללא ידיעתה/נגד רצונה".
ציטוט:
שתבין, הוא מוסיף חטא על פשע כי הוא לא שוגה באשליות לגבי תוצאותיה של העסקה הזו עבור מדינת ישראל. הוא יודע היום... הוא ידע כבר לפני 30 שנה... מה מחירה האמיתי של עסקה כזו ... אז הוא מכר את ישראל בעבור הכסא עליו הוא יושב...

נכון.
או שהוא בגישת הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.
ההנהגה היא בסה"כ המראה של העם, כל טענה שמופנת למי מנצגינו ראוי שתוקדם בעשרות טענות אלינו, ציבור המצביעים.

גם לא בטוח שלא להצביע זה משהו שאתה יכול לרחוץ בו בניקיון כפיך.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 22-10-2011, 02:14
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "[QUOTE=MS_Rogue]ואתה מתפלא..."

ציטוט:
שאלה-
את סדר היום הציבורי מכתיבה התקשורת והעדר אותו היא רועה (קרי העם).
אם נבחר ציבור רוצה לעשות משהו שלא לרוחו של העם והעם מפיל אותו משלטונו- כיצד יוכל להמשיך לשרת אותו? בטח כשמדובר על נושא פשוט יחסית-
"אני לא שחררתי אבל מי שנבחר אחרי כן שחרר, מה השגתי? עדיף שאני זה שאשחרר וכך גם ארצה את הציבור המטומטם והתקשורת האינטרסנטית וגם אולי אצליח להשיג עסקה טובה יותר (או גרועה פחות) וכך כן לעשות שירות לטובת המדינה ללא ידיעתה/נגד רצונה".

אוי בחייך. אתה כבר מוצא עבור ביבי את התירוצים למדוע מכר את עקרונותיו בעבור נזיד צדפות? אם אתה מאמין בזה אתה באמת תמים

ציטוט:
נכון.
או שהוא בגישת הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.
ההנהגה היא בסה"כ המראה של העם, כל טענה שמופנת למי מנצגינו ראוי שתוקדם בעשרות טענות אלינו, ציבור המצביעים.

אהה, אז הוא לא סחיט ולחיץ, הוא סתם משחק משחקי גנון של פאסיב-אגרסיב וכל מיני דווקא....

ציטוט:
גם לא בטוח שלא להצביע זה משהו שאתה יכול לרחוץ בו בניקיון כפיך.

אבל כן הצבעתי. מי שהצבעתי לו איננו שותף לפארסה המכוערת הזו כיוון שמפלגתו, כמו כל המפלגות שיש בהן כנות מלבד המפלגות הערביות, לא עברה את אחוז החסימה. העם מטומטם, לא אני.
(ולפני שמישהו קופץ בעניין המפלגות הערביות: כן הן אמיתיות וכנות - מטרתן היא השמדת מדינת ישראל והן לא מסתירות זאת והן עובדות קשה כדי לקדם את המטרה הזו)

ישן 22-10-2011, 11:41
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2] שאלה- את סדר..."

ציטוט:
אוי בחייך. אתה כבר מוצא עבור ביבי את התירוצים למדוע מכר את עקרונותיו בעבור נזיד צדפות? אם אתה מאמין בזה אתה באמת תמים

אם הייתי הדובר של ביבי הייתי דורש שכר יותר גבוה.

אני לא ממציא תירוצים לאף אחד, אני מציע זוית הסתכלות אחרת.
ציטוט:
אהה, אז הוא לא סחיט ולחיץ, הוא סתם משחק משחקי גנון של פאסיב-אגרסיב וכל מיני דווקא....

ברוך הבא למערכת הפוליטית של השיטה הדמוקרטית.
ציטוט:
אבל כן הצבעתי. מי שהצבעתי לו איננו שותף לפארסה המכוערת הזו כיוון שמפלגתו, כמו כל המפלגות שיש בהן כנות מלבד המפלגות הערביות, לא עברה את אחוז החסימה. העם מטומטם, לא אני.

יש גם כמה מפלגות שכן עברו את אחוז החסימה שאפשר לנכס להן את המאפיין הזה.
אבל כן, ככלל אצבע ככל שהתמיכה רחבה יותר כך לנבחר פחות גמישות, כוח ואפשרות לדבוק בעקרונותיו. זאת אחת הסיבות שבגינן גם אני מצביע למפלגות קטנות.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 22-10-2011, 12:33
  ספאמר101 ספאמר101 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.08.11
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "שמע, זה באמת מדריך מסובך..."

ציטוט:
שמע, זה באמת מדריך מסובך לעומת המדריך לימני...

המדריך לימני הולך:
"התחל מהנחת עבודה שבכל הרעות החולות, השמאל אשם.
אם הימין מפקיר את בטחון המדינה, הרי זה בגלל לחץ מן השמאל
אם העולם לוחץ על ישראל, הרי זה בגלל לחץ מן השמאל
אם המצב הולך ומחמיר, ברור שזה בגלל השמאל
ואם הכל טוב ובהיר - השמאל מתכנן משהו"

מה שמדהים אותי זה שיש פה אנשים ששנים צועקים שביבי סחיט ולחיץ, שאין לו עקרונות ושהוא ימכור את בטחון ישראל בעבור נזיד עדשים.. וכשהוא מוכיח את צדקתם, אנשים יוצאים מגדרם להגן עליו. שלא חס וחלילהבמקרה יודו פה שאולי ביבי לא כזה טוב ליהודים...

1. מה זה לא ברור?
2. התקשורת מעצבת את דעת הקהל
3. השמאל מנסה לשנות פה דברים דרך העולם שילחץ על ישראל.
4. נו, אלא מה?
5. הגיס החמישי תמיד מתכנן משהו!

וואו, נהייתי שמלאני
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר