לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-10-2011, 10:58
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
לא יודע למי זה "לכם"....
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "[QUOTE=לבני] ועדיין מעניין..."

אבל מן הסתם חשתי צורך להזכיר למי ששכח או לא ממש ידע....
כמו גם את העובדה שפורסם כי החבר של לי זיתוני קיבל איומים טלפוניים ש"כדאי לו ולחבריו לרדת מהנושא"....
ולי לא נותר אלא לקוות שכפי שידעו ומצאו לנכון לגזור 12 שנות כלא (שבטח מהן ינוכה שליש וחופשות) על הדורס של בנו של שניאור, לפחות כך יהיה גם עם שתי הנבלות האלה אלא שאני בספק גדול לנוכח סוללת עורכי הדין שבטח כבר עומדים בתור כדי לייצג אותם ולזכות בשלל שיכלול לא מעט מזומנים נוטפי דם ופרסום חינם בכל ערוץ תקשורת אפשרי....

בקיצור, מערכת המשפט הישראלית בשיא עליבותה.

נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 24-10-2011 בשעה 11:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-10-2011, 11:35
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "לא יודע למי זה "לכם"...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
אבל מן הסתם חשתי צורך להזכיר למי ששכח או לא ממש ידע....
כמו גם את העובדה שפורסם כי החבר של לי זיתוני קיבל איומים טלפוניים ש"כדאי לו ולחבריו לרדת מהנושא"....
ולי לא נותר אלא לקוות שכפי שידעו ומצאו לנכון לגזור 12 שנות כלא (שבטח מהן ינוכה שליש וחופשות) על הדורס של בנו של שניאור, לפחות כך יהיה גם עם שתי הנבלות האלה אלא שאני בספק גדול לנוכח סוללת עורכי הדין שבטח כבר עומדים בתור כדי לייצג אותם ולזכות בשלל שיכלול לא מעט מזומנים נוטפי דם ופרסום חינם בכל ערוץ תקשורת אפשרי....

בקיצור, מערכת המשפט הישראלית בשיא עליבותה.

איך זה שהם פונים לעו"ד קשור לעליבותה של מערכת המשפט הישראלית?
סלח לי, אין (בינתיים) כל קשר.
הם נמצאים במדינה שאין לה הסכם הסגרה, בוודאי שעו"ד יפנו לקבלת עסקת טיעון שהרי הקלפים נמצאים בידהם, הרי צרפת לא תסגיר אותם. לכאורה, בהיבט הפרקטי (לא המוסרי כמובן) בשביל שהם יחזרו לארץ הם צריכים עסקה, אחרת הם פשוט נשארים בצרפת.
כנ"ל לגבי הערת הניכוי שליש על התנהגות טובה, גם זה מקובל בעולם.
מה בדיוק היה שונה אתה חושב אם הדריסה היתה בארה"ב ואז הם היו בורחים לצרפת? שום דבר לא היה שונה.
המשפט המסכם שלך לגבי מערכת המשפט בהקשר של הודעה זו הוא שגוי לחלוטין ואין לו כלל קשר לארוע.

ישן 24-10-2011, 11:48
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אמיל - המשפט האחרון של דברי משקף את התיחסותי ודעתי על המערכת הזאת ספציפית והמצב הכללי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=לבני]אבל מן הסתם חשתי..."

אתה יודע מה ההבדל בינינו לבין ארה"ב?
שבארה"ב (וכך לפחות דעתי בעניין) ענישה היא ענישה ולא "תהליך שיקום" כביכל!
שמארה"ב סיבר להניח שהשנים לא היו מצליחים להמלט כפי שנמלטו מכאן (וכן, נכון שזו רק השערה אך יש לה ביסוס מסויים)!
ולא ממש ברור לי מדוע בחרת לקשור דווקא את עצם פנייתם לעו"ד ישראלי או אחר לעליבותה של מע' המשפט הישראלית? העליבות מבחינתי מתחילה בכך שמלחתחילה ועוד לפני שבכלל נפתח הדיון הראשון, כבר מתחיל ה"סחר מכר" וענייני ה"משפטפטת" והתניית תנאים....
זה מתחיל בזה, ימשיך מן הסתם בדיוני אין סוף ויגיע בסופו של תהליך לכדי עסקה מגוכחת שבמסגרתה השניים יסכימו להודות ב X ובתמורה יאושמו רק ב Y....
מן כרוניקה ידועה מראש שיש המכנים "עשיית צדק" ...
איפה פה הצדק? רק אלוהים יודע!
ולחשוב שמי שבסופו של דבר ירוויח מכל העניין אלו עורכי הדין המפולפלים והפושעים שיזכו בעונשים מטופשים.
מעניין אם עבור משפחת זיתוני זה גם ייחשב כ" עשיית צדק"...
אני לא ממש בטוח.

ישן 24-10-2011, 12:38
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "את הרגשות אני משתדל לשים בצד בסיפור הזה למרות שלא קל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
מבחינתי אמיל ה"עליבות" מתחילה בכך שעוד לפני שבכלל התחיל המשפט כבר מתחילה ההתמקחות והצבת התנאים!
נקודת הפתיחה במשפט שכזה היא כל כך נמוכה ולרעתינו כך שמבחינתי זה עלוב ומעיד עד כמה גדולה אפסיותינו כשאנחנו שואפים לעשיית צדק!
תגיד לי שזה לא מדוייק, תגיד שזה לא נכון, אין לי בעייה עם זה ואוכל להתווכח על כך אך זו תחושתי אותה אני נושא כבר שנים והיא רק מתעצמת ממקרה אחד למשנהו.....

כן ידידי, ברורה לי התחושה, אבל אתה כבר ילד גדול! אתה צריך להכיר במגבלות הכוח והיכולת של כל מערכת.
בעבר (וגם בשרשור היום) התלוננת על מחדלים של מערכת המשפט במקומות שבהם היא יכולה לפעול, וזה נכון.
כאן אתה מתלונן על מערכת המשפט על דברים שלא קשורים אליה, כאמור, כל מערכת משפט בעולם היתה נמצאת היום בדיוק באותה נקודה כמונו אם היו מבצעים בה את הפשע הזה ובורחים לצרפת, אין מקרה זה מעיד דבר(לפחות בינתיים) על מערכת המשפט הישראלית ,וזאת ידידי למרות הרגשות שלך ממקרים אחרים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:57

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר