![ישן](https://static.fresh.co.il/images/vBulletin/statusicon/post_old.gif)
17-11-2011, 05:30
|
![צלמית המשתמש של DZZ](image.php?u=119048&dateline=1184349022) |
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,176
|
|
... And here's my cent's worth
כיום כמעט ולא יתכן שתקרה לי תקלה כזו, היות ואני מקפיד על חלוקת הבשר למנות הרצויות לי עוד באיטליז. מאידך - זה בכל זאת קורה לפעמים, ולצורך זה שמור אצלי מסור נגרים שנרכש במיוחד למטרה זו, ובו אני מנסר לי חלק בגודל הרצוי, מבלי להפשיר את כל הגוש!
באשר ל-20 פאונד של תרנגול הודו (אני מבין שמחלקים רק "SMALL") - שתי אפשרויות:
*אם הגיע מצונן אך לא קפוא - מוטב לבצע נתיחה שלאחר המוות ולפרק אותו לגורמים, שיארזו בשקיות אטומות לאוויר (למשל ZIPLOCK) ויוקפאו.
*אם הגיע קפוא - להפשירו, לפרקו, לבשל ממנו כל מיני מאכלים - ואת אלה, להקפיא. בשום פנים לא להפשיר ולהקפיא מחדש בשר!
|