לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2011, 18:25
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "תשמע, עצם זה שנהנית, בסופו של..."

מסכים ולא מסכים, הכל תלוי במידה.

ARMA למשל הוא סימולטור יבשתי, אחד האהובים עליי ואין ספק שהוא הכי קרוב למציאות שמשהו ממוחשב אי פעם היה, מצד שני יש דברים מסוימים שאם יהפכו למציאותיים יותר יגרמו לי לנטוש אותו.

כשאני משחק בסימולטור אני רוצה שייתן לי את התמצית המעניינת והחשובה של המציאות. אם אני (סתם כדוגמא) מדמה תקיפה על הכור האטומי באיראן אני מעוניין רק בחלק של התקיפה, אין לי רצון ובטח לא זמן לשבת שעות ע"ג שעות בגישה לתקיפה ובחזרה "לארץ".

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-12-2011, 18:38
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "מסכים ולא מסכים, הכל תלוי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
מסכים ולא מסכים, הכל תלוי במידה.

ARMA למשל הוא סימולטור יבשתי, אחד האהובים עליי ואין ספק שהוא הכי קרוב למציאות שמשהו ממוחשב אי פעם היה, מצד שני יש דברים מסוימים שאם יהפכו למציאותיים יותר יגרמו לי לנטוש אותו.

אני מוכרח להודות שARMA2 היה בנקודות מסויימות ריאליסטי מדי עבורי ולכן עזבתי אותו

ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
כשאני משחק בסימולטור אני רוצה שייתן לי את התמצית המעניינת והחשובה של המציאות. אם אני (סתם כדוגמא) מדמה תקיפה על הכור האטומי באיראן אני מעוניין רק בחלק של התקיפה, אין לי רצון ובטח לא זמן לשבת שעות ע"ג שעות בגישה לתקיפה ובחזרה "לארץ".

ברוב הסימולטורים הקרביים יש הרצת זמן שמאפשרת לך לדלג על החלקים הריקים של הטיסה (בדרך כלל מדובר בSpeed X8 או משהו דומה). אישית, בהתחשב בכך שנתיב הטיסה לאיראן יהיה רווי סכנות בפני עצמו, רק זה יכול לעשות לי את הסימולטור ליותר כיף...
ובגלל ההנאה מהטיסה אין לי בעיה (ואף עשיתי זאת בFS2000 הישן והטוב) להטיס 747 כל הדרך מישראל ללונדון בזמן אמיתי

ישן 29-12-2011, 23:31
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]מסכים ולא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
אני מוכרח להודות שARMA2 היה בנקודות מסויימות ריאליסטי מדי עבורי ולכן עזבתי אותו

זהו- בשבילי הוא לא.
אבל יצא לי לדבר עם כמה אנשים שרצו למשל שהטיווחי ארטילריה יהיו מציאותיים יותר ואני רק חשבתי לעצמי שאם אני אצטרך לטווח כמו במציאות אני מתאבד...
ציטוט:
ברוב הסימולטורים הקרביים יש הרצת זמן שמאפשרת לך לדלג על החלקים הריקים של הטיסה (בדרך כלל מדובר בSpeed X8 או משהו דומה). אישית, בהתחשב בכך שנתיב הטיסה לאיראן יהיה רווי סכנות בפני עצמו, רק זה יכול לעשות לי את הסימולטור ליותר כיף...
ובגלל ההנאה מהטיסה אין לי בעיה (ואף עשיתי זאת בFS2000 הישן והטוב) להטיס 747 כל הדרך מישראל ללונדון בזמן אמיתי

זה תלוי גם ברמת הקושי, בARMA למשל ברמות הגבוהות אין את האפשרות הזאת, אני מאמין שגם בFALCON.

אם אתה נהנה מזה ויש לך זמן להשקיע- אדרבא, אני הייתי מתחרפן.

בגלל זה במשחקים אחרים שלא מגדירים עצמם סימולטורים אבל הם בהחלט עונים להגדרה הזאת אצלי (ע"ע Combat Mission) יש כיווץ זמן מלאכותי, כלומר מכווצים למשל את הקנ"מ של המפה כדי שהאירועים יתרחשו מהר יותר, ככה קרב של חצי יום נפרס בפועל על שעה.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 29-12-2011, 17:09
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ArmouredDov_D9 שמתחילה ב "חיל האוויר משיק אפליקציה שהיא משחק מחשב"

טוב שלא כתבת שחיל האוויר משיק תוכנה שהיא אפליקציה שהיא יישום שהיא משחק מחשב שכולל קוד וכן כולל שמע וכן כולל אנימציות וכן כולל אפקטים ויזואליים שיכולה לרוץ על מחשב ומגיבה לקלט מהמשתמש...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מערכת אתר צה"ל
חיל-האוויר גאה להשיק היום (חמישי) את האפליקציה הראשונה בצה"ל
באמת? לא השתמשו בוורד בצה"ל? ובסוליטייר? אז מה עשו כל הג'ובניקים אם לא היה סוליטייר בצה"ל? שיחקו בשולה המוקשים?

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.

ישן 29-12-2011, 19:18
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אני לא חושב שום דבר. יש לך..."

אתה סתם מדבר שטויות ללא כל בסוס.

ציטוט:
Basic היה בסופו של דבר פשטני מאוד ולכן היה פגיע מאוד לשינויים בחומרה.

מאיפה המצאת את ההנחה הזו, יש לה איזו אחיזה במציאות? אין שום קושי לתכנת בבייסיק כך שיעבוד על כל מחשב(חזק מספיק), כל עוד הוא עובד על מערכת הפעלה מתאימה.

ציטוט:
שהפנטיום 2 לא "הריץ דוס" אלא (בקושי) הייתה לו "גישה לדוס"

שוב פעם שטוית, בהתחשב בעובדה שפנטיום 2 יצא לעולם רק שנתיים אחרי צאת חלונות 95, סביר להניח שרבים ממשתמשי הPC עדיין החזיקו דוס, שלא לדבר על העובדה ש95 הוא סה"כ עתיפה מעל דוס, והייתה אפשרות לכל בעל חלונות 95 להריץ דוס(להחליט בזמן העליה להריץ דוס בלבד), מעשית מודבר כמעט באותה מערכת הפעלה(חלונות 95 ללא עליית הממשק הגרפי, וגרסאות קודמות של דוס). כך שלא ברור על איזה "אמולטור" אתה מדבר.. (כזה שמאפשר לעצלנים להריץ תוכנות בלי לבצע ריסט)?

אגב הנייבלס רץ לא טוב כבר על גרסאות מסוימות של ה486, חומרה שיצאה הרבה לפני חלונות 95.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:08

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר