לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-01-2012, 22:17
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אתה מתכוון נותנים שיעורים בפשיעה..
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "[QUOTE=reg[font=Verdana]. עם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
הם מקבלים שיעורים בפשיעה? טוב, זה מסביר את אחוזי ההצלחה.

ממש אוניברסיטה לפשיעה... אבל נעזוב את זה, איפה כל אבירי הדמוקרטיה והשלום שיגנו עליהם ויזכירו שגם אצלנו יש פשיעה ועבריינות?!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-01-2012, 22:05
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אפשר לבין מהכתבה כמה דברים שקצת יפחיתו מההתלהבות של כמה מגיבים פה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי regi שמתחילה ב "ב2011 היו מעורבים ערבים ב-67% ממעשי הרצח וב-70% מניסיונות הרצח"

ראשית, ניתן להבין שחלק ניכר מהקורבנות לרצח, אם לא רובם, אף הם ערבים. כלומר, מדובר בעיקר ברציחות בתוך המגזר ("כבוד" המשפחה, סכסוכי חמולות וסכסוכים בין עבריינים מקומיים). רוב הרציחות אינן במסגרת מה שמכונה, לעיתים בצדק, פשיעה פלילית-לאומנית נגד יהודים.
שנית, מהכתבה עולה שלא מדובר בעליה בשיעור מקרי הרצח במגזר (מדברים שם על "יציבות") אלא על ירידה בשיעור הרצח במגזר היהודי. כלומר, העליה היא יחסית בלבד.
ולבסוף, משתמע שיש בעיה עם אכיפת חוק במגזר הערבי, גם מבחינת הנוכחות של המשטרה.
ובנוגע לדיון אחר שהיה כאן, מן הראוי לתת תקנים למתנדבי שירות לאומי במסגרת המטרה ומשמר אזרחי במגזר הערבי.
ישן 16-01-2012, 04:09
  משתמש זכר בנג'ו בנג'ו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.05
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "איזה התלהבות? לא יודע, תעבור על התגובות באשכול"

"זאת הדייסה שבישלנו" לא מתאר בהכרח את מה שאנחנו יצרנו אלא גם את הטעויות שישראל עשתה בשביל שנצטרך לחיות לצד אוכלוסיה פרימיטיבית שסכסוכי חמולות, רצח על כבוד המשפחה ואלימות פיזית ומינית הם חלק מהתרבות שלה, לכן אני חושב שבהחלט אפשר להתלונן על כך לבן גוריון ולשאר מנהיגי המדינה שלא טרחו לפתור אותנו מהבעיה הזאת. זה נכון שלחלק ניכר מהאנשים כאן אין שום אכפתיות מהאנשים שנרצחים במגזר, מצד שני מהתרבות הפרימיטיבית אנשים שלא נמנים עם בני המגזר נפגעים ממנה בדרכים אחרות שאינן דווקא רצח.

אתה מדבר על כך שלאנשים לא אכפת מנרצחי המגזר שמתים כתוצאה מהרגלים תרבותיים מזעזעים שנפוצים בה, אתה מדבר על כך שהסיכוי שערבי ירצח הוא גבוה לאין שיעור ממקבילו היהודי אבל הסיכוי שערבי יירצח הוא גם כן גבוה לאין שיעור, וזה נכון, עדיין ההשלכות של אותה תרבות פוגעות באוכלוסיה שלא קשורה אליה במאום ואפילו בצורה גבוהה יותר. הסיכוי שיהודיה תאנס הוא גבוה יותר לאין שיעור מזה של מקבילתה הערביה, ככה גם הסיכוי שייפרץ ביתו של היהודי, שתיגנב מכוניתו וכו'. חלק גדול מזה נובע מתרבות, תרבות שמקורה הוא דתי והיסטורי, לא יעזור כלום, כאשר בנאדם לא מכיר בממשל לא מוסלמי, כאשר התרבות הברברית והפרימיטיבית חיה ובועטת ומשפיעה עליו ממדינות שכנות וכאשר ההיסטוריה מזכירה לו שהמדינה שלו נלחמת ונלחמה כנגד התרבות שלו הבנאדם יהיה מועד לפורענות לא משנה כמה ניידות שיטור ובלשים תשים.
ישן 16-01-2012, 09:11
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אי אפשר לאכוף כלום כשאין..."

תן לי לגלות לך סוד שרוקי גם בתי המשפט אשמים כאן.
אני מכיר שוטרים שעוקבו בדרגה ואחד אפילו למשרד במשך שנים בגלל תלונות של שקר ערבים שפלשו לאדמות והתנגדו לפינוי בכוח ולא בגליל אלא ביציאה מחיפה,וכאשר הפינוי יצא לפועל השופטים באו לעזרה של אותם מלאכים מהגיס החמישי. לא שמעת על הפינוי הזה או אחרים כלום בתקשורת כלום כמובן.
כל אותם שוטרים יצאו זכאים בסוף אחרי שנמאס לאירגוני שמאל שונים,עו"ד של אותם חמולות ולשיפוט לעשות להם את המוות.

יש עוד דברים שעדיף שלא תדע שהגיס החמישי עושה ולא המשטרה ולא התקשורת יגידו לך בגלל פוליטיקה.(הרבה יותר גרועים ממה שרשום בכתבה הזו.)
התקשורת מבקרת את הימין הקיצוני בגדה,אבל לא מבקרת את הגיס החמישי ואת הבעיות אצלו וכאן הבעיה שלנו.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 16-01-2012, 09:34
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אני זוכר שהנושא הועלה בעוד מקום
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "זה בדיוק מה שכתבתי בהודעות למעלה"

(נדמה לי אולי בתכנית של לונדון וקירשנבאום) והעלו את טיבי לשידור שידבר על הנושא, והוא כמובן הפליג בדברים על כמה שהמדינה לא עוזרת, כמה שהערבים מסכנים וכמה שלא אכפת למשטרה, ואז הועלה לשידור מישהו אחר (אני לא זוכר גם מי זה היה... אני ממש גרוע בלזכור דברים כאלה) שפשוט ציין שבכל פעם שרוצים לפתוח תחנת משטרה בתוך אחד הישובים הערביים, מיד תושבי הישוב מתנגדים עד כדי איומים על ראש המועצה/עירייה שלא יפתח את התחנה בישוב שלהם.
לזה, אגב, לטיבי לא היו ממש תשובות...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:35

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר