לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-01-2012, 21:17
  plms plms אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.11.11
כול מה שקשור לצבא וביטחון

ערב טוב לכולם!,

אני גולש באתר זמן מה ורציתי להגיד שכול העבודה פה מבורכת והעזרה שהפורום מציע לעינייני צבא וביטחון
פשוט מעולים וזה מזין את הנוער בהרבה מאוד מידע מועיל ומעניין לגבי המשך דרכם בצבא ולאחר מכן כמובן..
החלטתי שאני גם מעוניין לקחת חלק בצורה אנונימית בפורום הזה,יש לי המון ידע בכול מה שקשור לנושא צבא וביטחון אני כמובן לא אלוף בצהל ואיני איש חינוך אבל קצת טיפים פה לחבר'ה הצעירים ותשובות לכול מיני שאלות כאלה ואחרות בנושא צבא וביטחון לדוגמא:כול מה שקשור לגדודים סיירות יחידות עילית,ת"ש,טפסי 55 ודברים כלליים כמו שגרה (בט"ש) וכו...(כמובן בלי לעבור על בטחון מידע ולו הקטן ביותר)ולמי שיש סתם שביזות לפרוק וכדי לא לעשות צעדים חריגים שישפיעו בהמשך מוזמן בהחלט....מי שאחרי צבא ומעוניין לעבוד בביטחון או משטרה גם יכול להפנות אליי שאלות אשמח לעזור (עוד פעם בלי לעבור על ביטחון מידע!) למרות שאני עדיין בצבא...
מקווה שאני יעזור לכם פה כמה שאפשר כמו שאמרתי ועמכם הסליחה אני מעדיף להישאר חסוי מסיבות אישיות ולא מפני שאני איש ביון או משהו כזה אפילו לא קרוב,מה שכן אני עדיין בצבא עוד מעט מסיים שירות...
אז אתם מוזמנים להשאיר פה כול מיני שאלות בעיות וכו...ואני ינסה לעזור לכם כמה שאפשר שיהיה לכם בהצלחה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר