לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-07-2005, 06:00
צלמית המשתמש של yoni1212
  yoni1212 yoni1212 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.05
שלח הודעה דרך ICQ אל yoni1212 שלח הודעה דרך MSN אל yoni1212 שלח הודעה דרך Yahoo אל yoni1212
דרקון שציירתי בצייר! כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו!!! =) =) =)

אוהו אני לא מאמין ציירתי דרקון כל הלילה וצבעתי אותו בצייר משעה 2 בלילה עד 5 לפנות בוקר עבדתי על הדרקון הזה ניסיתי לצייר אותו כמעט סיימתי חוץ מהכנפיים אבל כבר הידייםשלי ממש כאבו אז הפסקתי לצבוע אותו אז אני מעלה לפה רק תבסיס שציירתי שגםאותו לקח לי הרבה זמן לעשות אני מצפה לקבל תגובות הוגנות זה ציור ראשוןשלישל דרקון ועוד בצייר שתקלטו הלכה לי היד!
הינה תמונות אייך ציירתי אותו בהדרגה כל תמונה שיניתי משהו או הוספתי אז זה לא ממש ניראה דומה בכל תמונה אבל מה לעשות ככה אני משנה החלטות כל שנייה חחח טוב שיהיה הינה התמונות.....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י yoni1212 בתאריך 06-07-2005 בשעה 06:01. סיבה: שכחתי תכותרת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-07-2005, 21:08
צלמית המשתמש של yoni1212

שלח הודעה דרך ICQ אל yoni1212 שלח הודעה דרך MSN אל yoni1212 שלח הודעה דרך Yahoo אל yoni1212
טוב אני אסביר!
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי noalina שמתחילה ב "אני תוהה.."

כל האפור הזה שאת מדברת עליו ומחיקת הרקע הזה ממש לא נכון הטעות שלי הייתה תנסו גם אתם ותראו אםאתם שומרים ציור שעשיתם בצייר בקובץ JEPG הוא נהרס ויש כל מיני נקודות אפורות בציור וזה מה שמפריע לי לצבוע אותו כי אני צריך לצבוע אותו עם העיפרון בצייר אבל מה זה התגובה המפגרת הזו שלך שאת אומרת שמחקתי רקע או שזה גזור אייך זה יכול להיות גזור אם אני העלתי את השלבים שציירתי את זה בונא את מעצבנת אותי ברמות אני בכוונה העלתי שלבים אייך ציירתי ואת באה ללגלג עלי שגזרתי אותו ושמחקתי רקע יאללה תחשבי מה שבא לך עוד חצי יום אני מעלה דרקון אחר ואת תראי שלא יהיו לו שום כתמים אפורים כי אני אשמור אותו בפורמט BMP.
ואם אתם לא מאמינים הינה הבסיס של הדרקון שאני מצייר עכשיו שלא תגידו אני רמאי(זה ממש מעצבן אותי!) ועוד משהו את אומרת זה ציור ראשון שלי של דרקון בלה בלה בלה הכוונה שאמרתי ציור ראשון של דרקון זאת אומרת ציור ראשון שלי שאני מצייר במחשב דרקון זה לא אומר שלא ציירתי על דפים דרקונים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י yoni1212 בתאריך 06-07-2005 בשעה 21:10.
ישן 06-07-2005, 22:30
צלמית המשתמש של noalina
  משתמשת נקבה noalina noalina אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.11.04
שלח הודעה דרך MSN אל noalina
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי yoni1212 שמתחילה ב "טוב אני אסביר!"

תשמע...איך שהגעת לפורום..כבר פגעת באמון של האנשים בציורים..ככה שהתגובה שלי לא מפגרת..

אם לא הבנת למה התכוונתי שאמרתי שאפשר להדביק ולמחוק זה...לקחת שלבי עבודה שמישהו אחר פירסם באינטרנט..או לסרוק מספר או מאיפה שבא לך...ואז להעלות את התמונות לצייר ולמחוק עם המחק את כל הרקע..

בקשר לציור, בנאדם שפילו ציור אחד שלו לא ראינו על נייר אמיתי..והוא עדיין המשיך לשקר לנו גם כשאמרנו לו שאנחנו לא מאמינים... איך אתה מצפה שאני יאמין לציור הזה?!.. ואתה כל הזמן כאילו רק מסבך את עצמך בזה שאתה מתקן משפטים של עצמך..

"הכוונה שאמרתי ציור ראשון של דרקון זאת אומרת ציור ראשון שלי שאני מצייר במחשב דרקון זה לא אומר שלא ציירתי על דפים דרקונים". אם אמרת שציירת על דפים דרקונים..אולי תהיה נחמד ותראה לנו?..זה יהיה יותר אמין..ואני רוצה לראו גם חתימה שלך בצד של הציור, אוקיי??

אל תתעצבן מהתגובה שלי.. אני פשוט רוצה לדעת אם אתה לא עובד עלינו כל הזמן.

וסליחה אם אני טועה בהכל.

ישן 06-07-2005, 23:28
צלמית המשתמש של yoni1212

אני מטבעי בחור עצבני!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoni1212 שמתחילה ב "דרקון שציירתי בצייר! כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו!!! =) =) =)"

לא מעניין אותי מה נועה חושבת אני מצייר דרקונים בצייר כי אין לי כוח ללמוד פוטושופ מתוסבך השתמשתי בו רק לבניית אתרים וגם זה לא היה משהו,או בנות כאלה מעצבנות ולא מפרגנות כל החיים שלהם רק מביאות ביקורות רעות מה בגלל שלדרקון שלי אין שדיים הוא לא מספיק טוב בשבילה אולי אני אשים לו שיער בלונדיני מסקרה ואיפור אולי אז היא תהיה מרוצה.
ועוד משהו התמונה הזו שאת רואה נועה בחיים לא יכולה להיות סרוקה מספר,תראי לי ספר שיש בו עמוד שלם ריק בלי הוראות ומצויר בו תבנית של דרקון אז אל תשגעי לי תמוח טוב את רוצה לשגע לילדים תמוח פה זה לא המקום ובמיוחד לא עלי תתחילי להירגע ומהר! וחוץ מזה אם זה היה סרוק כמושאת אומרת זה לא היה מושלם כל כך וגם רואים תריבועים הקטנים של הקווים מה שמסגיר אתזה שזה נעשה בצייר ואם את לא מאמינה אתה יכולה פשוט **** ****** ***** ***** **** ****** *** ***** **** **** מובן!!!.
ובקשר לחתימה שלי אני ממש ממש "מצטער" שאין לי ואם את אומרת שגנבתי תתמונה הזו מה זה משנה חתימה שלי? אני יכול לקחת הרי כל ציור ולחתום עליו והוא יהיה שלי כמו שאתם אומרת נכון נועה?....
תעשי טובה תמצאי חיים.

נערך לאחרונה ע"י yoni1212 בתאריך 06-07-2005 בשעה 23:33.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר