06-07-2005, 23:28
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 16.06.05
|
|
|
אני מטבעי בחור עצבני!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoni1212 שמתחילה ב "דרקון שציירתי בצייר! כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו!!! =) =) =)"
לא מעניין אותי מה נועה חושבת אני מצייר דרקונים בצייר כי אין לי כוח ללמוד פוטושופ מתוסבך השתמשתי בו רק לבניית אתרים וגם זה לא היה משהו,או בנות כאלה מעצבנות ולא מפרגנות כל החיים שלהם רק מביאות ביקורות רעות מה בגלל שלדרקון שלי אין שדיים הוא לא מספיק טוב בשבילה אולי אני אשים לו שיער בלונדיני מסקרה ואיפור אולי אז היא תהיה מרוצה.
ועוד משהו התמונה הזו שאת רואה נועה בחיים לא יכולה להיות סרוקה מספר,תראי לי ספר שיש בו עמוד שלם ריק בלי הוראות ומצויר בו תבנית של דרקון אז אל תשגעי לי תמוח טוב את רוצה לשגע לילדים תמוח פה זה לא המקום ובמיוחד לא עלי תתחילי להירגע ומהר! וחוץ מזה אם זה היה סרוק כמושאת אומרת זה לא היה מושלם כל כך וגם רואים תריבועים הקטנים של הקווים מה שמסגיר אתזה שזה נעשה בצייר ואם את לא מאמינה אתה יכולה פשוט **** ****** ***** ***** **** ****** *** ***** **** **** מובן!!!.
ובקשר לחתימה שלי אני ממש ממש "מצטער" שאין לי ואם את אומרת שגנבתי תתמונה הזו מה זה משנה חתימה שלי? אני יכול לקחת הרי כל ציור ולחתום עליו והוא יהיה שלי כמו שאתם אומרת נכון נועה?....
תעשי טובה תמצאי חיים.
נערך לאחרונה ע"י yoni1212 בתאריך 06-07-2005 בשעה 23:33.
|