לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2012, 06:11
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
(מתעדכן) חגי עמיר השתחרר מהכלא ; בשבי שומרון תלו שלטים: "לא תרצח"

בהתיישבות שבי שומרון, אליה אמור להגיע חגי עמיר ולהעביר את סוף השבוע, לא ממש מצפים בכיליון
עיניים להגעת המשוחרר. שם הניפו שלטים עם הכיתוב "אל תרצח" ו-"רצח זו לא דרכנו". חגי, אחיו של
יגאל עמיר שרצח את ראש הממשלה יצחק רבין, השתחרר הבוקר מכלא "איילון" בתום ריצוי של שש-עשרה
שנים וחצי במאסר על לסיוע לרצח.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer3/2012/05/04/3903940/20120504_075015_WA.jpg]

אני מראש מבהיר שהאיש לא מעניין אותי, כל רוצח באשר הוא אינו יותר מיצור בזוי, בטח כזה שמתכנן רצח
של ראש ממשלה. אותי מטרידה ההפגנה של פעילי שמאל נגד שחרורו. מה בדיוק הם רוצים? האיש ריצה
את מלוא עונשו, ישב בבידוד במשך כל הזמן הזה, והם מתכוונים להפגין מול כלא איילון.

זה לא באמת מפתיע, פשוט מוציא מהכלים כל פעם מחדש, שאותם קיצוניים בוגדניים יפגינו למען שחרור
מחבלים ששחטו תינוקות, יקראו ללוחמי צה"ל קלגסים ונאצים, יקראו למחבלים בזויים לוחמי חופש - אבל
יתנגדו לשחרור יהודי שריצה את מלוא עונשו, בלי שאף אחד קיצץ לו משהו.

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1700170
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224673,00.html

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 04-05-2012 בשעה 12:50.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-05-2012, 08:19
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
ההפגנה אינה מנוגדת לזכויות האדם.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "ארגוני זכויות האדם?"

הטענות המושמעות בה דווקא כן. כל הקונספט של לכלוא לכל החיים דווקא את המסייע לרצח שאנחנו פחות אוהבים - די מנוגד לזכויות האדם. בדרך כלל ארגוני זכויות האדם מגיבים בבוטות להפגנות/לאישי ציבור שמציעים להחמיר את הענישה על פושעים, קל וחומר על פושעים מסוג מסוים - נניח מחבלים.

נ.ב. , אם אתה חושב שחגי עמיר יתקבל בברכה בימין (ואפילו הקיצוני) ושיש לו סיכוי להכנס לכנסת , אתה חי בלה לה לנד. (אפילו אם הייתה לו את הזכות החוקית להבחר לכנסת זה לא היה קורה)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 04-05-2012, 13:20
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "ארגוני זכויות האדם?"

זה מה הקשר לזכויות אדם (ואזרח):
ציטוט:
לא להאמין. זה לא שאני מתומכי שלום עכשיו (ויעידו גם שאני ממש רחוק מלהיות ימני), אבל עוד חשבתי לשפיות שם.
מזכ"ל שלום עכשיו יריב הופנהיימר פרסם סטטוס אצלו, שקורא להוקיע את חגי עמיר ומשפחתו מהחברה הישראלית - ולא לספק להם שום מוצר או שירות ולא להעסיק אותם. כתבתי לו בתגובה "כי אפליה היא ללא ספק דבר חוקי וראוי במדינת ישראל, נכון?
תוך חצי דקה הוא עלה מולי בצ'ט, וניהל שיחה מאוד לבבית, שדי לא האמנתי שיכולה לצאת ממי שעומד מאחורי ארגון שלום."

לצפייה במקור באתר Facebook, לחצו כאן.

שלא ישתמע פה בטעות שאני מתומכי חגי או יגאל, אבל כל הטיפול בהם קלוקל ומסריח. אל תתבלבל- אני חושב שליגאל עמיר היה מגיע עונש מוות, לא מאסר עולם (כמו גם להרבה רוצחים אחרים) אבל כל עוד אין בישראל עונש מוות, מאסר עולם הוא 23 שנים ולא כל החיים ולמי שמתנהג כראוי במאסר מורידים שליש, אין שום סיבה הגיונית, חוקית ודמוקרטית שיתנהגו אליהם אחרת.

מה שחורה יותר מכל הוא שאנשים שנוהגים להפגין נגד דברים חוקיים בעליל, כמו מעצר מנהלי, פתאום יוצאים נגד כור מחצבתם ודורשים עונשים מופרחים.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 04-05-2012 בשעה 13:26.
ישן 04-05-2012, 10:33
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "(מתעדכן) חגי עמיר השתחרר מהכלא ; בשבי שומרון תלו שלטים: "לא תרצח""

תמיד הרגשתי איזושהי אשמה פנימית על שאני לא מזועזע מיגאל ואחיו כפי שאני חש שהחברה מצפה ממני להיות מזועזע מהם.

האם אנשים שפעלו מתוך חשש עמוק לעתיד המדינה הם יותר גרועים מאדם שהחליט לאנוס ילדה או מישהו שהחליט לרצוח את אחותו בגלל שהיא שכבה עם גבר מחוץ לנישואים?

חברה לא יכולה להתנהל בצורה תקינה כשמנהיגיה נרצחים ע"י אלו שחולקים עליהם אבל האם חגי עמיר ויגאל עמיר הם המפלצות שמנסים לצייר אותם ככאלה?

גם מתעוררת השאלה (האולי פילוסופית) מתי מנהיגות כלשהי מאבדת את הלגיטימיות שלה בצורה כזו חריפה שיש להסיר אותה בכל מחיר.

ישן 04-05-2012, 21:22
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "זה כבר אבסורד פנימי שלו. הרצח..."

אני חולק עליך.
סלח לי שאני מסתמך על ויקיפדיה אבל לפי מה שכתוב שם במערכת הבחירות שאחרי ההתנקשות נתניהו קיבל 50.5% מקולות הבוחרים ושמעון פרס 49.5% . בנוסף, מפלגת העבודה קיבלה 34 מנדטים והליכוד 32.

יכול מאוד להיות שאם רבין היה חי עד סוף הכהונה שלו ורץ שוב אז הוא היה מנצח בבחירות.
אילו התוצאות של בחירות 1996 היו מראות בבירור שהימין הביס את השמאל אז הייתי מקבל את מה שאתה אומר אבל בפועל ההפרש בין הימין לשמאל מראים שיכול להיות שההיסטוריה קיבלה תפנית רק בגלל ההתנקשות (בתפנית אני מתכוון שהימין עלה לשלטון וכל שרשרת האירועים מאז הייתה יכולה להשתנות אילולא ההתנקשות. אני לא אומר שהיה יכול להיות טוב יותר או רע יותר אבל יכול להיות שההתנקשות הולידה שינוי "מלאכותי" באיך שהדברים היו מתגלגלים).

ישן 04-05-2012, 23:05
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני חולק עליך. סלח לי שאני..."

תסתכל קצת על סקרי דעת קהל ותמיכה מאותה מ'93-'95. מעבר לכך, אתה מבוגר ממני ואתה אמור לזכור את התקופה (אני הייתי בן שמונה ואני זוכר את הכל בבירור). המנגינה של ה3 בנובמבר שונה לחלוטין מזאת של ה5 בנובמבר.

הבחירות היו דחוקות בגלל ש, כאמור, ההיסטוריה התעוותה כמעט בין לילה, עד עכשיו אני זוכר את הפורנוגרפיה התקשורתית שעשו מה"שיר לשלום" שהוכתם בדם, אם היינו בפורום אחר הייתי מפרט בדיוק כמו מה זה נראה לי אז.
האמת היא שלהגיד על רבין שהוא היה מנהיג גרוע זאת תהיה לשון המעטה ולהנציח את ה"מורשת" שלו זה פשוט שקר גס. אבל זה מה שתפס ועל זה אנחנו אוכלים קש כבר כמעט 20 שנה.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 04-05-2012, 18:10
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אכן, לא ברור מה הם רוצים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "(מתעדכן) חגי עמיר השתחרר מהכלא ; בשבי שומרון תלו שלטים: "לא תרצח""

לא מדובר במקרה בסיגנון יונה אברושמי או שקולניק. חגי עמיר ריצה את עונשו, שהיה כבד מאוד במונחים ישראלים ויחסית לסוג העבירה. הוא לא קיבל שום קיצור (ובצדק שכן לא הביע חרטה-תנאי בסיסי לקיצור) ושהה בכלא רוב הזמן בתנאי הפרדה שהם לא פשוטים. הוא משתחרר וצריך לעזוב אותו במנוחה ולתת לו להשתקם כל עוד הוא לא מבצע פעולות פליליות או פוליטיות. אם הוא יתעקש להשאיר את עצמו בציבוריות הישראלית עם כל מיני התבטאויות פרובוקטיביות או השתתפות בארגונים קיצוניים, אזי יהיה בהחלט מקום לצאת נגדו.
ועם או בלי קשר-הענישה בישראל, כמו באירופה, סלחנית להחריד. העונש של יגאל עמיר צריך להיות הכלל ולא היוצא מהכלל כשמדובר ברוצחים בכוונה תחילה וסייענים לרצח כמו חגי עמיר צריכים לקבל מאסר של 20-25 שנה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:31

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר