לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2012, 04:07
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "לא נכון. הוט מובייל היא למעשה..."

טוב אחי.
החברה פועלת לבניית תשתית עצמאית בכל רחבי ישראל, אך בשל משך הזמן הארוך הנדרש לקבלת היתרי בניה לאתרים סלולריים, החליט משרד התקשורת לאפשר לחברה לקבוע הסכמי נדידה עם מפעילים ותיקים. נכון למאי 2012 הקימה החברה כ-200 אנטנות סלולריות. באוקטובר 2011 הגיעה החברה להסכם עם סלקום, שתספק לגולן טלקום שירותי נדידה פנים ארצית למשך 7 שנים, או עד שהחברה תשלים הקמת תשתית נרחבת. בדצמבר 2011 חתמה גולן טלקום על הסכמים להקמת שני מתגים מתוצרת נוקיה סימנס נטוורקס, ולהפעלתם במתקני האירוח של החברות טמרס טלקום ובזק בינלאומי.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92...2.D 7.99.D7.94
יש מצב שזה בולשיט. אין לי מושג. אבל 200 אנטנות זה שום דבר ואילו 7 שנים זה הרבה יותר משום דבר...

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2012, 09:31
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "קשיי לידה זה נכון לחברות שציינת שהתחילו מאפס-כלומר גם הקמת תשתית לרבות אנטנות"

אתה צודק לחלוטין שאם הבעייה בניודים זו אשמתן של החברות החדשות, אז זה אומר שהן לא נערכו טוב.

אך שים לב - העובדה שבעיות הניוד התרחשו בשתי חברות שונות, שלהן מערכות נפרדות, שנכתבו כל אחת בנפרד, על פי אותו תקן (שמערכות דומות נכתבו לפיו בעבר, כי ניוד מספרים זה לא משהו חדש), ובשתיהן יש את אותה הבעייה, זה קצת.. אממ.. חשוד.

אבל אם בעיות הניוד לא באשמתן (או בעברית: אם ההליך הטכני הזה, שאמור להיות אוטומטי, הוכשל בכוונה על ידי חברות עושקות לקוחות, שהן, לצערנו, צד בעניין), ו 95% מהעומס על המוקדים, ושאר צרחני הרשת, נובע בגלל בעיות הניוד (הנחה סבירה; עוד אין חשבונות טלפון עם חיובים שגויים שאפשר להתלונן עליהם, נכון?), ובכן... לא את החברות החדשות צריכים לתבוע. לא?
ישן 05-06-2012, 08:49
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
לא קרה לי עדיין שלא קיבלתי שיחות (הוט מובייל)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי YK69 שמתחילה ב "בקשה לתביעה ייצוגית נגד גולן טלקום: המנויים לא מקבלים שיחות נכנסות"

מה שכן, נראה לי שהוט מובייל נמצאים במוד "דיר-באלאק": גם אם כיביתי את המכשיר ומישהו ניסה לטלפן אלי, וגם אם אפילו סתם לא עניתי לשיחה, אני מייד מקבל הודעת SMS עם הפרטים של מי שניסה לטלפן אלי...
אני מבין כשזה קורה כשהמכשיר שלי מכובה, אבל כשסתם לא עניתי? אני הרי ממילא רואה מי טלפן אלי ב"שיחות שלא נענו"... זה סתם מציק...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר