23-06-2012, 11:16
|
|
|
חבר מתאריך: 13.07.05
הודעות: 1,298
|
|
ביקורת (לא להתלהב) - Barolo - פתח תקווה
היינו אתמול בפאב - מסעדה הנ"ל בפתח תקווה.
קל מאוד למצא חנייה (שישי בערב) ממש קרוב. הזמנו שולחן מראש וכשהגענו היה פנוי והתיישבנו מייד.
מנות הפתיחה רובן במחירים סבירים, המנות נראות מלאות אבל לא באיכות גבוהה - מה שאני טעמתי היה החציל קלוי עם טחינה, הטחינה לא היתה משהו בכלל - אבל הלחם היה די פריך וטעים.
המבורגר הוזמן מדיום וצ'יפס פיקנטי - ההמבורגר היה נע ביותר בפנים, פשוט מגעיל. הצ'יפס לא היה פיקנטי אבל יותר מצחיק שצריך להוסיף 10 שקלים בשביל צ'יפס, אחרת המנה מגיעה עם קוביות תפו"א (מה ההבדל?!?), כששאלתי אם זה הום-פרייז אמרו לי - "לא, בשביל הרוטב צריך להוסיף 5 שקלים".
מה שמחזיר אותי למנת הפתיחה - כשהגיע החשבון גילינו שהלחם הטעים היה אקסטרא 15 שקלים - המלצרית שכחה להגיד לי את זה כשהיא אמרה שאפשר לבחור בין לחם הבית ללחם שום. דבר זה הפך את מנת הפתיחה ליקרה מאוד ולא מומלצת.
ה- סקלופיני מרסלה (חזה עוף צלוי) היה די טעים ועם רוטב עסיסי.
יש מבחר לא קטן של בירות ובתפריט יש פסקה על כל אחת מהן - כל אחת עם טוויסט שונה ורלוונטי לבירה או למבשלה שלה - חמוד מאוד.
גם הקינוחים היו די טעימים - פאי שוקולד בלגי וקרם אגוזים ו-אמריקאן אפל פאי אבל ממש אין לי חשק להרחיב עליהם.
אם זה בשביל בירה על הבר - סבבה, כל דבר אחר - אני נגד כי זה לעודד מדיניות עושקת. אתם רוצים לגבות 70 שקל על המבורגר וצ'יפס, סבבה - תרשמו את זה בתפריט - אל תתחבאו מאחורי המלצריות הנחמדות שיתמודדו עם הלקוח. לא בא לכם לתת לחם עם מנת הפתיחה - תציינו שהלחם הוא תוספת - לא רוצה לגלות הפתעות בחשבונית!
_____________________________________
|