לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 28-06-2012, 08:52
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.07.06
הודעות: 15,705
המערכת עסקה בשני דברים:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "אני לא מחפש נקמה. אני פשוט..."

[1] שמירת שקט תעשייתי
[2] דאגה לתוקפן (ולא לקורבן)

זאת עקב השתלטות תפיסות עתירות PC ופלספנות אקדמית על החינוך. למורה ולהורה אסור להעניש, אסור לחשוב בכלי ההגיון הפשוט. אגב במקרי הליבה של הרשע שום דבר לא היה עוזר בכל מקרה וככל שישהו הללו במחיצת בני אדם אחרים כן ייטב אבל לגבי הנגררים אחרי הרשע אין ספק שהדבר היה מסייע וה'חייל' של הפושע אילו היה זוכה לנחת זרועה של החברה בשלבים הראשוניים של עזיבתו את העולם הנורמטיבי - יתכן ולא היה מגיע לאן שהגיע.

לינוקס לינוקס.. אילו יכולתי למנות אותך לשופט נוער לשבוע אחד...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #15  
ישן 28-06-2012, 01:16
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל
 
חבר מתאריך: 31.07.06
הודעות: 14,967
האמת שהתבלבלתי בינך לרוג ולכן דיברתי על ארה"ב
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "לא יודע. בארה"ב משפחות של..."

אבל לשאלתך-בהחלט כן. כשמטיילים אמריקאים מצליחים איכשהו לכנס לאירן המשפחות שלהם מצפות שהמדינה תדאג לשיחרורם. יותר מזה-זוכר את הסרט "אקספרס של חצות"? זה מבוסס על סיפור אמיתי. בחור אמריקאי טיפש וחמדן חפץ להבריח סמים מטורקיה לארה"ב וניתפס. הוא לא רק זכה לסיוע לא מבוטל מהנציגות האמריקאית בטורקיה דאז אלא גם לכך שיעשה על בסיס סיפורו סרט שיציג אותו כקורבן מסכן של הטורקים הרשעים.
אני כבר לא מדבר על זה שבארה"ב יכולים לקרות מקרים מדהימים שבהם אישה תלך לחנות עם בנה הקטן, האחרון ישתולל וכתוצאה מכך יפול וייפצע, והאישה תתבע את החנות על כך אחריות לפציעתו היות ולא מנעה מימנו להשתולל...ולא למותר לציין שאותה אישה גם ניצחה בבית המשפט!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #33  
ישן 28-06-2012, 06:32
  משתמש זכר -TsAcHi - -TsAcHi - אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.01.08
הודעות: 6,768
לא אכפת לי שהוא בן 16
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב ""תקיפה סתם": נאבק על חייו לאחר שהוכה ע"י נערים"

החיות האלה שהכו אותו בצורה כה ברוטלית צריכות לקבל עונש מוות ורצוי בעינויים. הייתי חותך להם את איבר המין ,קוטע להם אצבעות ונותן להם להרגיש את הכאב בזמן שהם מדממים לאט במוות איטי ומייסר. ועל הדרך כולא את הוריהם לכמה שנים טובות ומונע מהם להביא ילדים על חינוך כושל. למען יראו ויראו לשאר ההורים האפסים שמגדלים רוצחים.

אבל לצערי במדינה שלנו, עם שופטים חסרי לב וחסרי מושג שנקרא אנושיות, האפס יקבל כמה חודשים בפנימייה סגורה וישתחרר עקב היותו קטין. ואפילו אם היה מעל 18, היה מקבל במקרה הטוב עשר שנים עם ניכוי שליש על התנהגות טובה. אני מתבייש במדינה הזאת שזה מערכת המשפט שלה.
אם כבר מישהו צריך לשבת בכלא זה השופטים.

דרך אגב בארצות הברית, במרבית המדינות שם החוק היה נותן לו מאסר עולם עם אפשרות לחנינה רק שיהייה כבר ישיש מתפגר למרות היותו קטין. שם אין חוכמות.

נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 28-06-2012 בשעה 06:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:36

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר