
12-07-2005, 11:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.11.01
הודעות: 9,600
|
|
|
מעבר לעבירה (קלה יחסית) על חוק מימון מפלגות - כל השאר ספקולציות חסרות בסיס
שופר ניוז, ה"דבקה" של העיתונות החרדית החוקרת, בנו איזה קייס מפותל שאם מאמינים שיש קשר בין תחילתו לסופו - יתכן ש"שינוי" קיבלה תרומה מקרן שיתכן שבין המפלגות שלהן תרמה יש גם אחת שיריבה הפוליטי כינה אנטישמית.
כמו כן נזרקה לקלחת עובדת מעצרו על רקע מעורבות בפעילות טרור של "מנהל לשעבר האחראי" (כנראה שהתקשורת מסתירה דיווחים על פעילות טרור עדכנית בישראל של מפלגות אנטישמיות מגרמניה - ועל עצור גרמני על רקע זה, וגם החוקר המהולל "דוד בדיין" לא טרח לציין את שמו לצרכי בדיקה)
אי הסדרים בעמותה שתקופה מסוימת עמד פורז בראשה פורסמו כבר אי אלו פעמים - עוד לפני שהחוקרים מעמיקי הראות של "שופר ניוז" טחבו את אפם היהודי הגאה בקופת הטרוריסטים האנטישמים שנושאת "שינוי" על גבה.
נשארה רק ספקולציה על גבי ספקולציה, וכותרת שקרית אחת.
משל למה הדבר דומה?
לטענה כי "אגודת ישראל" נהנית מקשרים הדוקים עם גורמים טרוריסטים אנטישמיים במרכז אסיה, בגלל שאחד התורמים הגדולים של עמותה בראשות הרב פרוש הוא לב לבייב, וחברה בבעלות לב לבייב חשודה כי נתנה פעם שוחד לאיזה שומר גבול אוזבקי שהשכן שלו אמר עליו שהוא לא אוהב יהודים - ושהאחיין שלו נעצר פעם בחשד השתייכות למחתרת טרוריסטית (ושוחרר).
אפילו "שופר" האמינים כל כך לא העיזו לבחור כותרת כזאת למאמר שלהם, בגלל שעל זה הם היו זוכים בתביעת דיבה מיידית. מצד שני, הם גם לא טרחו לבקש את תגובת שינוי / פורז לתחקיר המדהים שערכו - אז קשה לחשוד שחשיפת הצדק היא האינטרס העליון שלהם.
נחמה פורתא היא שמי שחתום על האשכול הזה הוא אדם ש"אמינותו" מוכרת היטב בפורום, לכן אין אפילו צורך לבקש כי המילה "חשד" תתגנב לה לכותרת השקרית המבוססת על ספקולציות של כלי תקשורת סוג ז' עם אג'נדה סוג יי'.
נערך לאחרונה ע"י NOTA בתאריך 12-07-2005 בשעה 12:02.
|