לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-12-2012, 03:21
  מודרן-סקיור מודרן-סקיור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.12
תזכורת קטנה למי זו חנין זועבי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LexXx שמתחילה ב "היועמ"ש: לדחות את הבקשה לפסילת חנין זועבי"

http://www.mynet.co.il/articles/0,7...4056092,00.html

מספר ציטוטים של זועבי מהכתבה שהתפרסמה ב mynet לפני שנה וחצי:

* "מקווה שייפתח מאבק כמו באינתיפאדה"

* כיכר אל תחריר במצרים צריכה להיות המודל החדש עבור הנוער הערבי. הייתי רוצה שהם ייפתחו במאבק עממי נגד המצור, כי כובשים לא יכולים לצפות לחיות חיים נורמליים"

כשזועבי נשאלה לגבי האוטובוס שנורה על ידי מחבלים פלסטינים, היא השיבה:

* "אתם לא סופרים את הפלסטינים שנהרגים, אתם סופרים רק ישראלים. זה לא מוסרי שהכובש ייתפס כמי שחייב לחיות חיים נורמליים"

והמשיכה:

* "כך פועלים בני אדם כשהורסים להם את החיים ודוחקים אותם לפינה. ובכלל, הירי על האוטובוס הוא לא העניין עכשיו"

הכתבה ממשיכה...

* "כל התקפה על אזרחים היא פשע, אפילו הפלסטינים סולדים מהרג של תינוקות וילדים, אבל החממה לפשעים האלה היא הכיבוש והמצור"... זועבי מסגירה את דעתה האמיתית על הפלסטינים, שאפילו הם- נגד רצח תינוקות. אפילו הם. הם כאלה חיות פרא ש-אפילו הם- מתנגדים לזה?

זועבי ממשיכה בשלה:

* "אחרי שרצחו את המשפחה באיתמר הוצאתי הודעה לעיתונות שאני מגנה את הרצח, אבל אף כלי תקשורת לא פירסם את ההודעה שלי. וגם שם אמרתי שהפשע הגדול הוא הכיבוש" גם כשמשפחה שלמה נרצחת בדם קר, מה שמעניין אותה הוא להזכיר שהכיבוש הוא האשם ברצח.

לאחר מכן, המראיינת שאלה אותה מדוע לא נשמעה דעתה על החרטה של גולדסון, זועבי השיבה:

* "גולדסטון לא רציני והמשפט הטיפשי שלו לא אינפורמטיבי. הוא אמר שיש בידו אינפורמציה כשלא היתה בידו שום אינפורמציה. הוא אמר את הדברים כאדם מבודד ומאוים"

זוהי רק תזכורת קטנה לדעותיה של זועבי, מתוך כתבה אקראית שנכנסתי אליה,
היא לא כתבה קיצונית במיוחד, אני בטוח שמאמץ גדול יותר יסביר קצת יותר טוב מדוע מקומה במדינה אחרת.

נערך לאחרונה ע"י מודרן-סקיור בתאריך 19-12-2012 בשעה 03:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר