לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2013, 22:52
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "לוחמי השייטת וזעמים על ההתנצלות בפני ארדואן"

1. אני באופן אישי לא חושב שהיינו צריכים להתנצל. מעשינו צודקים במקרה זה, ואין סיבה שנתנצל בפני מדינה שמגבה פעילות טרור, פעילות אלימה, ומקיימת יחסית חמים ופעילים עם איראן ועד לא מזמן גם סוריה. ואף מתייחסת באהבה רבה לארגוני טרור כמו חמאס וחיזבאללה.
2. כבודם של לוחמי וקציני השייטת במקומם מונח. חברים אישיים, מכרים, הם כולם גיבורים. אבל הם לא אמורים להיות שיקול בעניינים הפוליטים. בסופו של דבר, הם גורם מבצע של משרד הבטחון ושל החלטות הממשלה. זה שישראל התנצלה לא סודק את הגיבוי של השיטת, הוא סודק את הגיבוי של הממשלה את עצמה, ושל החלטותיה האישיות. אנשים נפצעים, נהרגים ואף נחטפים בפעילויות צבאיות כל הזמן. זה לא אומר שישראל צריכה להיות נתונה לעניינים הרגשיים האלה בהחלטות שלה, היא צריכה להיות נתונה לאינטרסים הלאומיים. זו המשימה שלשמה החיילים מתגייסים, הם מסכנים את חייהם בשביל המדינה, באופן וולנטרי.
3. חיילים וקצינים לא צריכים לדבר בתקשורת ולהביע דעתם בנושאים האלה בפומבי, כל עוד הם בצבא. כמובן שאם הם משוחררים אין כל טענה כלפם בעניין הזה. אבל כמו בסעיף הקודם שכתבתי, זה שהם נלחמו כמו אריות ונפצעו לא צריך להיות שיקול ביחסים הבינלאומיים ובניסיונות ליצור פיוס ושלום. אם היינו חושבים על כך שאנשים נהרגו ובגלל זה, זה מבזה לעשות הסכם - לא היינו משיגים כלום בחיים שלנו. שלום מגיע אחרי מלחמה, במלחמה יש הרוגים. מי שנלחם, עושה זאת כדי שיום אחד יהיה שלום. יגאל אלון הבין את זה וידע להמשיג את זה היטב.

אני לא יודע למה הפיוס הזה איך שהוא, ולמה דווקא עכשיו. ומה זה אומר. אולי יש עניינים נסתרים. בסופו של דבר, אינטרסים לאומיים עומדים מעל הכל. אני יוצא מנקודת הנחה שביבי רואה רחב יותר. לא הייתה לו סיבה מיוחדת להתנצל אילולא היה לזה אינטרס מיוחד בטווח זמן הקרוב.

נ.ב
אם יש משהו שאנחנו צריכים להתנצל עליו, זה שלא ניהלנו את המבצע הזה טוב יותר מבחינה צבאית. היה צריך להוריד כמה הלמים ורימוני גז לפני שהורדנו את הלוחמים, וצריך להתנצל על זה שלא הורדנו אותם עם נשקים חיים, ובמקום זה הבאנו להם פיינטבול. פדיחה רצינית.

נערך לאחרונה ע"י alonmore28 בתאריך 23-03-2013 בשעה 22:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר