לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2013, 04:48
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "העובדה שאתה שם עם אישה וילדים..."

האם אני מודאג? לא, לא ממש.

הסיבה נורא פשוטה - את כל פושעי המין המורשעים פה אני יכול לזהות לפי האתר. המפה הזו שטוחה וחסרת טופוגרפיה כך שהיא לא מראה לך את המרחק האמיתי שאפילו הקרוב ביותר יצטרך לעבור כדי להגיע אלי הביתה (אומר רק שבין הגבעות לסבך היער, זה יהיה די מסובך). ההורים של אשתי כמעט תמיד בבית (שניהם כבר בפנסיה) וגברת רוג, עם רובה הרמינגטון שלה, מסוגלת להוריד מטרה בגודל של רועה גרמני ממרחק של 25 מטר בירייה אחת (והיא עשתה זאת).
לא משנה לאן תלך, יהיו שם פושעי מין. אני בטוח שאם תכניס כל מיקוד כלשהו באתר שהבאתי תקבל דוגמאות לפושעים מקומיים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-04-2013, 09:41
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "על מה אתה מדבר? אדם צריך..."

האמת שהוא צודק מבחינה מסויימת.
זה נכון שפדופיליה פעילה זה פשע נורא, אבל זו גם מחלה קשה. הרבה מהאנשים האלה שונאים את עצמם על כך שהם לא מצליחים להשתלט על היצרים שלהם לא פחות ממה שהחברה שונאת אותם. ברור שהם צריכים להיות מוענשים בחומרה, ומורחקים מהחברה למען בטיחות הילדים, אבל במקביל בהחלט יש מקום לנסות לעזור להם ולשקם אותם, בין אם זה בשיטות של סירוס כימי, שהרבה מהם בוחרים לעבור מרצונם, ובין אם זה בשיטות אחרות.
ולא, זה לא נכון שמישהו של ידע לשלוט בפנטזיות שלו פעם אחת, לא יוכל לשלוט בהן אף פעם. יש המון סיפורים על פדופילים פעילים שהשתקמו וחיו חיים נורמאליים בלי לתקוף אף אחד.

ישן 24-04-2013, 15:48
  liorif liorif אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "האמת שהוא צודק מבחינה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי benny.zhit
האמת שהוא צודק מבחינה מסויימת.
זה נכון שפדופיליה פעילה זה פשע נורא, אבל זו גם מחלה קשה. הרבה מהאנשים האלה שונאים את עצמם על כך שהם לא מצליחים להשתלט על היצרים שלהם לא פחות ממה שהחברה שונאת אותם.

ממתי לא להצליח להשתלט על יצרים זו 'מחלה'

אולי נכניס גם הטרדות מיניות ואונס לקטגוריה הזו ?
אם פלוני כה חושש שהוא עלול לפגוע מינית בילדים אז הוא צריך לדווח על נטייתו מבעוד מועד לגורמים המתאימים על מנת להקדים תרופה למכה.

ציטוט:
אבל במקביל בהחלט יש מקום לנסות לעזור להם ולשקם אותם, בין אם זה בשיטות של סירוס כימי, שהרבה מהם בוחרים לעבור מרצונם, ובין אם זה בשיטות אחרות.

"הרבה מהם" ? תסלח לי, אבל פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר.
למעט פדופילים מהמגזר החרדי, הנכונות לעבור סירוס כימי אצל רובם היא מאוד נמוכה.
הסידור הרצוי הוא כזה שמחד יכפה עליהם טיפול (לאו דווקא סירוס כימי) בסטייתם ומאידך לא ימוטט לחלוטין את כבודם האנושי.
ציטוט:
ולא, זה לא נכון שמישהו של ידע לשלוט בפנטזיות שלו פעם אחת, לא יוכל לשלוט בהן אף פעם. יש המון סיפורים על פדופילים פעילים שהשתקמו וחיו חיים נורמאליים בלי לתקוף אף אחד.

יש לך סטטיסטיקה ?
ישן 24-04-2013, 16:58

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי liorif שמתחילה ב "[QUOTE=benny.zhit]האמת שהוא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
ממתי לא להצליח להשתלט על יצרים זו 'מחלה'

עצם קיומם של היצרים הללו זו מחלה.
כמה קשה לעשות גוגל? פדופיליה זו דיאגנוזה פסיכיאטרית מוכרת:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
אולי נכניס גם הטרדות מיניות ואונס לקטגוריה הזו ?

איזו קטגוריה? ראית שייצרתי איזו קטגוריה חדשה?
אבל לשאלתך - בהחלט גם חלקים מהאנסים עושים את מה שהם עושים בשל רקע נפשי חולני כזה או אחר, ויכולים ללמוד להתגבר על יצריהם בעזרת טיפול.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
אם פלוני כה חושש שהוא עלול לפגוע מינית בילדים אז הוא צריך לדווח על נטייתו מבעוד מועד לגורמים המתאימים על מנת להקדים תרופה למכה.

נכון.
איך זה סותר משהו ממה שאמרתי?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
"הרבה מהם" ? תסלח לי, אבל פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר.
למעט פדופילים מהמגזר החרדי, הנכונות לעבור סירוס כימי אצל רובם היא מאוד נמוכה.

אתה נשמע מאוד נחרץ. אני מניח שלך יש סטטיסטיקה, נכון?
בכל מקרה, לי אין סטטיסטיקה בנושא זה, ולכן לא אמרתי שמדובר ברובם או במיעוטם, אלא בכמה וכמה מקרים שמעתי עליהם באופן אישי.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
הסידור הרצוי הוא כזה שמחד יכפה עליהם טיפול (לאו דווקא סירוס כימי) בסטייתם ומאידך לא ימוטט לחלוטין את כבודם האנושי.

שוב - איך זה סותר את מה שאמרתי?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
יש לך סטטיסטיקה ?

כן.
הנה:
ציטוט:
%Average re-conviction rate for a child molester - 20

http://www.statisticbrain.com/sex-offender-statistics/

נניח שעוד 20% חוזרים לסורם, אך לא נתפסים - זה עדין אומר שהרוב משתקמים.

ישן 24-04-2013, 19:47
  liorif liorif אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=liorif]ממתי לא להצליח..."

ציטוט:
עצם קיומם של היצרים הללו זו מחלה. כמה קשה לעשות גוגל? פדופיליה זו דיאגנוזה פסיכיאטרית מוכרת: http://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia

אני במקרה למדתי קורס בנושא עבריינות מינית במסגרת התואר שעשיתי בקרימינולוגיה עם אחת המומחיות הגדולות בארץ לנושא, ד"ר יהודית אבולעפיה. זה כמובן לא הופך אותי למומחה או לצודק אוטומטית, אבל יש לי מספיק רקע תיאורטי בנושא על מנת להגיד לך שהגישה המקלה שלך לא מוצדקת, או לפחות מוצדקת במקרים מעטים.
לגבי ההגדרה של פאראפיליה (סטייה מינית) - פאראפיליה מוגדרת כדחפים מיניים בלתי נשלטים ולא כמימוש בלתי נשלט של אותם דחפים כלפי המושא מיני, אלא אם כן היא מלווה בהפרעות נפשיות כפייתיות כמו או.סי.די. או הפרעות פסיכוטיות.
הרי גם הומוסקסואליות נחשבה כפאראפיליה עד שנות ה90 והוסרה מהרשימה רק אחרי לחץ ציבורי.
גם בתסריט שבו היא לא הייתה מוסרת ממנה, אני מניח שאתה מסכים איתי שלהומוסקסואל שאנס מישהו עדיין לא היה מגיע שיתחשבו בו ויקלו בעונשו.
אני יכול להגיד לך שמהחומר שקראתי בקורס חלק גדול מהפדופילים והצ'יילד מולסטרס (הראשון נמשך בלעדית לילדים ואילו השני נמשך גם לילדים וגם למבוגרים) שנתפסים העדיפו לממש את סטייתם המינית גם במחיר הנזק הבלתי הפיך שנגרם לילד/ילדה מאשר להפנות את עצמם לטיפול, ולפיכך אין שום סיבה שבגינה צריך להתחשב בהם.

ציטוט:
איזו קטגוריה? ראית שייצרתי איזו קטגוריה חדשה?

הקטגוריה של פושעים, שלדבריך "בהחלט יש מקום לנסות לעזור להם ולשקם אותם".
ברגע שבנאדם בוחר ביודעין לממש את דחפיו במחיר פגיעה באדם אחר, אין סיבה להקל בעונשו.
ציטוט:
אבל לשאלתך - בהחלט גם חלקים מהאנסים עושים את מה שהם עושים בשל רקע נפשי חולני כזה או אחר, ויכולים ללמוד להתגבר על יצריהם בעזרת טיפול.

כפי שציינתי לעיל בנוגע לסוטים מיניים, אם האנס לא סובל מהפרעה כפייתית או פסיכוטית אז מן הסתם אין שום סיבה להתחשב בו בגלל שלא הצליח להתגבר על דחפיו, גם אם הוא סובל מאיזושהי הפרעה נפשית.
הרי גם הפרעת אישיות אנטי סוציאלית, או פסיכופתיה, נחשבת כהפרעה נפשית, ובכל זאת לא נראה לי שאתה תרגיש בנוח אם ישחררו רוצחים סדרתיים בחזרה לרחוב, גם אחרי ה"שיקום" שלהם.

ציטוט:
נכון.
איך זה סותר משהו ממה שאמרתי?

ראה דברי בנוגע לפדופילים וצ'יילד מולסטרס ("בועלי ילדים" זו המקבילה בעברית ?)

ציטוט:
אתה נשמע מאוד נחרץ. אני מניח שלך יש סטטיסטיקה, נכון? בכל מקרה, לי אין סטטיסטיקה בנושא זה, ולכן לא אמרתי שמדובר ברובם או במיעוטם, אלא בכמה וכמה מקרים שמעתי עליהם באופן אישי.

המקרים שאתה מתאר בטלים בשישים.
להלן דברי ד"ר אבולעפיה וד"ר יעל אידיסיס בנושא (אתה תווכח לדעת גם שסירוס כימי אינו יעיל כמו שחושבים):
http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1262505

ציטוט:
שוב - איך זה סותר את מה שאמרתי?

סותר מה שאמרת לגבי סירוס כימי בהסכמה.

ציטוט:
כן. הנה: http://www.statisticbrain.com/sex-offender-statistics/ נניח שעוד 20% חוזרים לסורם, אך לא נתפסים - זה עדין אומר שהרוב משתקמים.

זה מעניין כי בישראל דווקא רובם חוזרים לסורם:
http://www.knesset.gov.il/protocols...8-04-01-02.html

אין לי ממש כוח להתעמק במתודולגיה שננקטה במהלך גיבוש הסטטיסטיקה שהבאת, אבל באמת יכול להיות שהמצב בארה"ב שונה.

אני רק מוכרח לציין שני דברים:
1) כתוב שם "What classifies someone as a sex offender varies by legal jurisdiction and culture

2) לא מצויין בו לאורך כמה שנים נעשתה הבדיקה של המשוחררים. הרי יכול להיות שבשנתיים הראשונות הם מסתדרים אבל אחרי חמש או עשר שנים הם חוזרים לסורם.

נערך לאחרונה ע"י liorif בתאריך 24-04-2013 בשעה 19:52.
ישן 24-04-2013, 20:24

בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי liorif שמתחילה ב "[QUOTE]עצם קיומם של היצרים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
הגישה המקלה שלך לא מוצדקת, או לפחות מוצדקת במקרים מעטים.

אמממ... איזה גישה מקלה? איפה כתבתי שצריך להקל בענישה של פדופילים?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
לגבי ההגדרה של פאראפיליה (סטייה מינית) - פאראפיליה מוגדרת כדחפים מיניים בלתי נשלטים ולא כמימוש בלתי נשלט של אותם דחפים כלפי המושא מיני, אלא אם כן היא מלווה בהפרעות נפשיות כפייתיות כמו או.סי.די. או הפרעות פסיכוטיות.

אז אתה חוזר בעצם על מה שכתבתי. תודה, אבל נראה לי שהייתי מספיק ברור כשכתבתי את זה בעצמי.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
הרי גם הומוסקסואליות נחשבה כפאראפיליה עד שנות ה90 והוסרה מהרשימה רק אחרי לחץ ציבורי.
גם בתסריט שבו היא לא הייתה מוסרת ממנה, אני מניח שאתה מסכים איתי שלהומוסקסואל שאנס מישהו עדיין לא היה מגיע שיתחשבו בו ויקלו בעונשו.

דוגמה לא רלוונטית בעליל. הומוסקסואליות הוסרה (בצדק) מהרשמיה, בגלל שהמימוש שלה לא פוגע באף אחד, ולא יוצר שום נזק, ולכן אין מקום להגדירה כמחלה. הומוסקסואל, להבדיל מפדופיל, יכול לממש את היצר המיני שלו מבלי שהדבר יחשב לאונס. פדופיל שמממש את היצר המיני שלו, לעומת זאת, הוא בהכרח אנס.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
פדופילים והצ'יילד מולסטרס (הראשון נמשך בלעדית לילדים ואילו השני נמשך גם לילדים וגם למבוגרים)

אתה בטוח שלמדת את הדברים האלה? כי מה שכתבת פה זה חתיכת קשקוש...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
העדיפו לממש את סטייתם המינית גם במחיר הנזק הבלתי הפיך שנגרם לילד/ילדה מאשר להפנות את עצמם לטיפול, ולפיכך אין שום סיבה שבגינה צריך להתחשב בהם.

שוב, הנקודה הזו הייתה רלוונטית מאוד אם הייתי כותב באיזשהו שלב שצריך להקל בעונשם או להתחשב בהם. בהתחשב בזה שלא כתבתי את זה בשום מקום...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
הקטגוריה של פושעים, שלדבריך "בהחלט יש מקום לנסות לעזור להם ולשקם אותם".

אני חושב שכמעט כל פושע כדאי לנסות לשקם. זה אינטרס של החברה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
ברגע שבנאדם בוחר ביודעין לממש את דחפיו במחיר פגיעה באדם אחר, אין סיבה להקל בעונשו.

נכון. לכן לא כתבתי בשום מקום שיש סיבה להקל בעונשם. אתה בטוח שאתה משרשר נכון?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
הרי גם הפרעת אישיות אנטי סוציאלית, או פסיכופתיה, נחשבת כהפרעה נפשית, ובכל זאת לא נראה לי שאתה תרגיש בנוח אם ישחררו רוצחים סדרתיים בחזרה לרחוב, גם אחרי ה"שיקום" שלהם.

יש לי חדשות בשבילך.
במדינת ישראל כמעט כל פושע משוחרר בסופו של דבר לרחוב.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
המקרים שאתה מתאר בטלים בשישים.
להלן דברי ד"ר אבולעפיה וד"ר יעל אידיסיס בנושא (אתה תווכח לדעת גם שסירוס כימי אינו יעיל כמו שחושבים):
http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1262505

טענתי איפשהו שסירוס כימי יעיל ב-100%?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
סותר מה שאמרת לגבי סירוס כימי ב[B]הסכמה.

שמעף אתה חייב להתחיל להתייחס למה שאני כותב, ולא למה שאתה מדמיין שאני כותב. ממש קשה לנהל דיון ככה.
לא כתבתי בשום מקום שהפתרון הוא סירוס כימי בהסכמה.
כתבתי בתור עובדה שכבר היום חלק מהפדופילים מוכנים לעבור את הפרוצדורה בהסכמה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
זה מעניין כי בישראל דווקא רובם חוזרים לסורם:
http://www.knesset.gov.il/protocols...8-04-01-02.html

תביא איזה ציטוט, או לפחות תכווין אותי לאיזו פסקה ספציפית. הבאת פה חתיכת ספר, אין לי זמן לקרוא את כל זה.

נערך לאחרונה ע"י benny.zhit בתאריך 24-04-2013 בשעה 20:27.
ישן 25-04-2013, 14:01
  liorif liorif אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=liorif]הגישה המקלה שלך..."

ציטוט:
אמממ... איזה גישה מקלה? איפה כתבתי שצריך להקל בענישה של פדופילים?

כתבת דבר והיפוכו - "ברור שהם צריכים להיות מוענשים בחומרה, ומורחקים מהחברה למען בטיחות הילדים, אבל במקביל בהחלט יש מקום לנסות לעזור להם ולשקם אותם".
שיקום משמעו חזרה לחיק החברה, ואם תקרא את המשך התגובה שלי את תבין מדוע אין מקום להתחשב ברוב הפדופילים שנעצרו ולנסות לשקמם. אדרבא, הם צריכים להיות מבודדים לצמיתות.

ציטוט:
אז אתה חוזר בעצם על מה שכתבתי. תודה, אבל נראה לי שהייתי מספיק ברור כשכתבתי את זה בעצמי. דוגמה לא רלוונטית בעליל. הומוסקסואליות הוסרה (בצדק) מהרשמיה, בגלל שהמימוש שלה לא פוגע באף אחד, ולא יוצר שום נזק, ולכן אין מקום להגדירה כמחלה. הומוסקסואל, להבדיל מפדופיל, יכול לממש את היצר המיני שלו מבלי שהדבר יחשב לאונס. פדופיל שמממש את היצר המיני שלו, לעומת זאת, הוא בהכרח אנס.

לא זה ממש לא מה שכתבת, משום שאתה לא מבחין פתולוגית בין הימצאות המשיכה המינית אצל פלוני לבין מימושה על ידו.
מה שאתה מגדיר 'מחלה קשה' הוא אי היכולת לשנות את המשיכה המינית כלפי ילדים, כלומר אדם לא בחר להימשך לילדים אלא הדבר כפוי עליו ביולוגית, בדיוק כמו שלהומוסקסואלים אין יכולת לשנות את דחפיהם כלפי גברים.
להבדיל אלף אלפי הבדלות, מימוש היצר/דחף המיני של פלוני תוך כדי מודעתו לכך שהמעשים שהוא עומד לעשות, לא רק שהם אסורים מבחינת החוק הפלילי היבש, אלא כרוכים בניצול ופגיעה בקורבן,
היא לא 'מחלה קשה' אלא אינדיקציה לכך שסיפוק הדחפים נמצא בראש מעייניו , והדבר נכון לפדופילים כמו שזה נכון לאנסים הומוסקסואלים וכמובן גם הטרוסקסואלים.

אני מנחש שהתגובה הפוטנציאלית שלך תהיה משהו בסגנון "אבל הפדופיל לא משתמש בכוח ולכן אי אפשר להשוות אותו לאנס"; רק מה, הטענה הזו מתעלמת מהעובדה שניצול מיני של ילד לרוב לא מצריך שום כוח, אלא מספיק לפדופיל להשתמש במניפולציות פשוטות על מנת לנצל את התמימות וחוסר המושג המיני של הילד.

פדופיל שבאמת ובתמים מתייסר כתוצאה מהדחפים שלו יפנה מיוזמתו לרשויות על מנת שהן ישימו אותו במסגרת מתאימה שתרחיק אותו מילדים ותנסה לטפל בו.
מאידך, מי שמלכתחילה העדיף לספק את דחפיו על פני פנייה לטיפול ככל הנראה יעשה זאת גם אחרי שישוקם ויחזור לחברה, לפחות על סמך הנתונים מישראל, ולכן אין טעם לנקוט במאמצים חסרי תוחלת ברה-אינטגרציה של אנשים שיהוו סכנה לחברה במשך כל ימי חייהם.
ברגע שאתה תומך בשיקום, אתה סותר את כל מה שאמרת לגבי ענישה חמורה, ואותה גישת "המחלה הקשה" שמרחמת על מקרבנים המודעים לחומרת מעשיהם היא בדיוק אותה גישה שהובילה לאוזלת היד של גורמי החוק במקרה האחים קרידו.

ציטוט:
אתה בטוח שלמדת את הדברים האלה? כי מה שכתבת פה זה חתיכת קשקוש...

אתה מוזמן לגגל non-pedophilic child molester.
ממה שאני זוכר מהקורס, המרצה התייחסה לבנאדם שנמשך גם לילדים וגם למבוגרים פשוט כ"צ'יילד מולסטר" ואני משער שהקיצור הזה מקובל בקרב המאבחנים הקלינים כדי לתאר את המשיכה הדואלית הנ"ל.

ציטוט:
שוב, הנקודה הזו הייתה רלוונטית מאוד אם הייתי כותב באיזשהו שלב שצריך להקל בעונשם או להתחשב בהם. בהתחשב בזה שלא כתבתי את זה בשום מקום...

"אבל במקביל בהחלט יש מקום לנסות לעזור להם ולשקם אותם" = מאמצים לרה-אינטגרציה חברתית.
אם לא התכוונת לזה, אז השימוש שלך במילה שיקום הוא מיותר.

ציטוט:
אני חושב שכמעט כל פושע כדאי לנסות לשקם. זה אינטרס של החברה.

כנ"ל.

ציטוט:
נכון. לכן לא כתבתי בשום מקום שיש סיבה להקל בעונשם. אתה בטוח שאתה משרשר נכון?

כנ"ל

ציטוט:
יש לי חדשות בשבילך. במדינת ישראל כמעט כל פושע משוחרר בסופו של דבר לרחוב.

לגבי פדופילים צריך לשנות את המדיניות הזו, או כאלטרנטיבה לכפות עליהם לקחת את הסירוס הכימי.

ציטוט:
טענתי איפשהו שסירוס כימי יעיל ב-100%? שמעף אתה חייב להתחיל להתייחס למה שאני כותב, ולא למה שאתה מדמיין שאני כותב. ממש קשה לנהל דיון ככה. לא כתבתי בשום מקום שהפתרון הוא סירוס כימי בהסכמה. כתבתי בתור עובדה שכבר היום חלק מהפדופילים מוכנים לעבור את הפרוצדורה בהסכמה.

בוא נדייק, אתה אמרת ש"הרבה מהם" מחליטים לקחת סירוס כימי, ואני הבאתי את הכתבה כדי לסתור את הטענה הזו ולהראות שמספר הלוקחים בטל בשישים וגם אמרתי ש"תווכח לדעת שהוא לא יעיל כמו שחושבים", מתוך הנחה שאתה לא מודע לכל מיני משתנים שמקטינים את היעילות של הטיפול הזה.
השאר זה כבר תוספות שלך.

ציטוט:
תביא איזה ציטוט, או לפחות תכווין אותי לאיזו פסקה ספציפית. הבאת פה חתיכת ספר, אין לי זמן לקרוא את כל זה.

פרופ' אליעזר ויצטום אומר " בין ‎40% ל-‎70% חוזרים אחרי חמש שנים ואחרי עשר שנים."
הוא, אגב, תומך נלהב בסירוס כימי כפוי.
ישן 25-04-2013, 15:31

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי liorif שמתחילה ב "[QUOTE=benny.zhit]אמממ......"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
כתבת דבר והיפוכו - "ברור שהם צריכים להיות מוענשים בחומרה, ומורחקים מהחברה למען בטיחות הילדים, אבל במקביל בהחלט יש מקום לנסות לעזור להם ולשקם אותם".
שיקום משמעו חזרה לחיק החברה, ואם תקרא את המשך התגובה שלי את תבין מדוע אין מקום להתחשב ברוב הפדופילים שנעצרו ולנסות לשקמם. אדרבא, הם צריכים להיות מבודדים לצמיתות.

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאף פושע בישראל אינו נכלא לצמיתות. זו פשוט לא מדיניות הענישה בישראל. היא לא כך לגבי רוצחים, היא לא כך לגבי אנסים והיא לא כך לגבי פדופילים פעילים.
אפשר להתווכח אם זו אכן מדיניות נכונה (אני חושב שכן), אבל אם לא, הרי שהדיון רלוונטי לא רק לגבי פדופילים. אם נחליט לזרוק אנשים לכלא לכל החיים, סביר להניח שקודם כל אלה יהיו רוצחים, ואחר כך אולי פושעים אחרים.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
לא זה ממש לא מה שכתבת, משום שאתה לא מבחין פתולוגית בין הימצאות המשיכה המינית אצל פלוני לבין מימושה על ידו.

אתה זה שלא הבחין בהבדל.
אני כתבתי שפדופיליה זו מחלה קשה, ואתה ענית לי "ממתי לא להצליח להשתלט על יצרים זו מחלה?". אז כדי לסגור את הפינה הזו אחת ולתמיד - פדופיליה היא עצם המשיכה המינית לילדים, היא היצר. פדופיל יכול להשתלט על היצר שלו ויכול שלא.
הפדופיליה (עצם המשיכה לילדים) היא אינה העבירה על החוק. העבירה על החוק היא תקיפה מינית / אונס של ילדים.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
אני מנחש שהתגובה הפוטנציאלית שלך תהיה משהו בסגנון "אבל הפדופיל לא משתמש בכוח ולכן אי אפשר להשוות אותו לאנס"; רק מה, הטענה הזו מתעלמת מהעובדה שניצול מיני של ילד לרוב לא מצריך שום כוח, אלא מספיק לפדופיל להשתמש במניפולציות פשוטות על מנת לנצל את התמימות וחוסר המושג המיני של הילד.

אתה מדבר איתי או איתך? למה שתנחש שהתגובה שלי תהיה משהו כה מטומטם, שבא להוריד מחומרתה של תקיפה מינית של ילדים?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
ברגע שאתה תומך בשיקום, אתה סותר את כל מה שאמרת לגבי ענישה חמורה

מאיפה הבאת את זה?
אדם יכול לשבת גם 30 שנה בכלא, ולעבור שיקום במהלך הזמן הזה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
אתה מוזמן לגגל non-pedophilic child molester.
ממה שאני זוכר מהקורס, המרצה התייחסה לבנאדם שנמשך גם לילדים וגם למבוגרים פשוט כ"צ'יילד מולסטר" ואני משער שהקיצור הזה מקובל בקרב המאבחנים הקלינים כדי לתאר את המשיכה הדואלית הנ"ל.

לא. אתה טועה.
פדופיליה זו הסטייה המינית של משיכה לילדים קטנים.
child molestation זו העבירה על החוק במסגרתה אדם תוקף מינית ילדים.
אתה יכול להיות פדופיל ולא להיות child molester (במידה ואתה לא מביא לידי ביטוי את היצרים שלך).
אתה יכול גם להיות child molester מבלי להיות פדופיל (במידה והרצון שלך לתקוף מינית ילדים מונע ממשהו אחר שאינו פדופיליה).

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
לגבי פדופילים צריך לשנות את המדיניות הזו,

באמת?
ספציפית רק לגבי פדופילים?
כלומר רוצחים ירצו עונש מאסר ויצאו לחופשי, אנסים ירצו עונש מאסר ויצאו לחופשי, ורק פדופילים ישארו בכלא כל חייהם?
מעניין...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liorif
פרופ' אליעזר ויצטום אומר " בין ‎40% ל-‎70% חוזרים אחרי חמש שנים ואחרי עשר שנים."
הוא, אגב, תומך נלהב בסירוס כימי כפוי.

אפילו לפי הנתון הזה, שהוא מאוד קיצוני ביחס לכל הנתונים שיצא לי לראות בנושא, עדין 30%-60% מהפדופילים משוקמים ואינם חוזרים לפגוע בילדים.
יכול להיות שהסיבה לכך שהנתון הזה לא גבוה יותר היא שתוכניות השיקום לא מספיק טובות? אולי זו דווקא הגישה שלך שמאמינה שלא ניתן לשקם את האנשים האלה, היא זו שמונעת מחלקם להשתקם?

נערך לאחרונה ע"י benny.zhit בתאריך 25-04-2013 בשעה 15:48.
ישן 25-04-2013, 18:40
  liorif liorif אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=liorif]כתבת דבר..."

ציטוט:
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאף פושע בישראל אינו נכלא לצמיתות. זו פשוט לא מדיניות הענישה בישראל. היא לא כך לגבי רוצחים, היא לא כך לגבי אנסים והיא לא כך לגבי פדופילים פעילים. אפשר להתווכח אם זו אכן מדיניות נכונה (אני חושב שכן), אבל אם לא, הרי שהדיון רלוונטי לא רק לגבי פדופילים. אם נחליט לזרוק אנשים לכלא לכל החיים, סביר להניח שקודם כל אלה יהיו רוצחים, ואחר כך אולי פושעים אחרים.

תסלח לי אבל לגבי רוצחים פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר - העונש שרוצח מקבל במדינת ישראל הוא אוטומטית מאסר עולם, אלא אם כן הנשיא החליט לקצוב את עונשו.
אנסים מקבלים משהו כמו עשר שנים אם אני זוכר נכון, אבל לאור שיעורי הרצידיביזם שלהם (חזרה על ביצוע הפשע לאחר השחרור) אני לא רואה סיבה מדוע החוק לא מטיל עליהם מאסר עולם גם כן.
פדופיל לרוב הוא אמנם לא רוצח ולא אנס, אבל ללא סירוס כימי בכפייה ופיקוח מתמיד על תנועתו הוא מהווה סכנה לילדים ולכן במצב הנוכחי של היעדר שני אלה הוא צריך בכל מקרה להיות מורחק לצמיתות מהחברה.

ציטוט:
אתה זה שלא הבחין בהבדל. אני כתבתי שפדופיליה זו מחלה קשה, ואתה ענית לי "ממתי לא להצליח להשתלט על יצרים זו מחלה?". אז כדי לסגור את הפינה הזו אחת ולתמיד - פדופיליה היא עצם המשיכה המינית לילדים, היא היצר. פדופיל יכול להשתלט על היצר שלו ויכול שלא. הפדופיליה (עצם המשיכה לילדים) היא אינה העבירה על החוק. העבירה על החוק היא תקיפה מינית / אונס של ילדים.

תרשה לי לצטט אותך במדוייק:
"זה נכון שפדופיליה פעילה זה פשע נורא, אבל זו גם מחלה קשה".
יחי ההבדל הקטן...

ציטוט:
אתה מדבר איתי או איתך? למה שתנחש שהתגובה שלי תהיה משהו כה מטומטם, שבא להוריד מחומרתה של תקיפה מינית של ילדים?

זו הייתה ציפייה לגיטימית, ואחרי שבתגובה האחרונה שלך ציינת במפורש ש"אפשר להתווכח אם זו אכן מדיניות נכונה (אני חושב שכן)", אני יכול להגיד בביטחון גמור שיש לך גישה רחמנית מדי כלפי פשעים חמורים.
מעניין אם היית חושב ככה גם אם חס וחלילה מישהו מהקרובים אליך היה נרצח, נאנס או נפגע מינית ע"י פדופיל כילד, או שאתה בעצמך היית עובר אונס או נפגע מינית כילד.

ציטוט:
מאיפה הבאת את זה? אדם יכול לשבת גם 30 שנה בכלא, ולעבור שיקום במהלך הזמן הזה.

ההגדרה של שיקום בהקשר הקרימינולוגי/משפטי מתייחסת לחזרתו לחברה. אתה מוזמן לבדוק אותי.

ציטוט:
לא. אתה טועה. פדופיליה זו הסטייה המינית של משיכה לילדים קטנים. child molestation זו העבירה על החוק במסגרתה אדם תוקף מינית ילדים. אתה יכול להיות פדופיל ולא להיות child molester (במידה ואתה לא מביא לידי ביטוי את היצרים שלך). אתה יכול גם להיות child molester מבלי להיות פדופיל (במידה והרצון שלך לתקוף מינית ילדים מונע ממשהו אחר שאינו פדופיליה).

אל תנסה ללמד אותי בבקשה. אתה מדבר על ההגדרה המשפטית בעוד שאני כבר הבהרתי לך שאני מדבר על השימוש במונח בהקשר הקליני; מטבע הדברים, אבחנה של פדופיליה או משיכה דואלית לרוב נעשית רק בדיעבד (חוץ ממקרים שבהם הפדופיל או בעל המשיכה המינית הלא בלעדית לילדים מדווח מיוזמתו על מסוכנותו) כלומר לאחר שהאדם נתפס על העבירה המינית שהוא ביצע בילד.
לפיכך, כשמאבחן קליני צריך לתת חוות דעת על עבריין מין, הוא צריך לקבוע אם מדובר בפדופיל, שנמשך אקסלוסיבית לילדים, או child molester, כאשר המונח האחרון מהווה קיצור ל-non pedophilic child molester, שנמשך גם למבוגרים וגם לילדים.
זה נכון שלגבי צ'יילד מולסטר קיים ספקטרום, אבל אותו דבר נכון גם לגבי אוטיזם וסכיזפורניה ועדיין פסיכולוגים ופסיכיאטרים לא מצאו אלטרנטיבה פרקטית למונחים הללו.

עריכה: גם לגבי פדופיל קיים ספקטרום. חשוב לציין.

ציטוט:
באמת? ספציפית רק לגבי פדופילים? כלומר רוצחים ירצו עונש מאסר ויצאו לחופשי, אנסים ירצו עונש מאסר ויצאו לחופשי, ורק פדופילים ישארו בכלא כל חייהם? מעניין...

כבר הוכחתי שטעית בגדול בעניין רוצחים ואם קראת מה שאמרתי לגבי אנסים אתה תווכח לגלות שאתה מכניס לי מילים לפה.

ציטוט:
אפילו לפי הנתון הזה, שהוא מאוד קיצוני ביחס לכל הנתונים שיצא לי לראות בנושא, עדין 30%-60% מהפדופילים משוקמים ואינם חוזרים לפגוע בילדים. יכול להיות שהסיבה לכך שהנתון הזה לא גבוה יותר היא שתוכניות השיקום לא מספיק טובות? אולי זו דווקא הגישה שלך שמאמינה שלא ניתן לשקם את האנשים האלה, היא זו שמונעת מחלקם להשתקם?

לול... מעניין שהמדיניות הנוכחית בישראל דווקא משקפת את הגישה שלך, לא שלי, ע"ע האחים קרידו ועוד הרבה מקרים אחרים.
ממליץ לך גם לצפות בפרק של לואי ת'רו על הנושא כדי לקבל מושג על המספר הזעום של פדופילים שנמצאים מתאימים לשחרור
http://watchdocumentary.org/watch/l..._c4b6a62fc.html

נערך לאחרונה ע"י liorif בתאריך 25-04-2013 בשעה 19:03.
ישן 25-04-2013, 13:58
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
לא שמים מספיק דגש על הקרבנות הקטינים...
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי oz_l שמתחילה ב "מתי נלמד?"

הם למעשה לא ישכחו את המקרה כל ימי חייהם. או שהם יהיו פדופילים בעצמם או לא יוכלו לקיים מערכת נורמלית בחייהם (לפי מחקרים של הסוציולוגים)
נפשם וגופם נרצחה ע"י אנשים בוגרים אשר הם בטחו בהם.
העונש הוא ממש מצחיק או הטיפול.
מערכת המשפט שלנו הם רחמנים בני רחמנים. אך מי ירחם על הקורבנות הטהורים...???

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:34

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר