לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2013, 13:44
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.12
גדי סוקניק על עמנואל רוזן: "אני מוכן לשים את ידי באש שזה רק קצה הקרחון"

העיתונאי גדי סוקניק מאשר את הטענות על התנהגותו הבלתי הולמת והמטרידה של המגיש עמנואל רוזן כלפי נשים צעירות שעבדו עמו לאורך השנים. "אני מוכן לשים את ידי באש שזה רק קצה הקרחון, ואלה רק מעשים בקצה הסקאלה – יש חמורים הרבה יותר", אמר סוקניק בראיון לגלי-צה"ל שהתקיים בעקבות חשיפת "הארץ". אשה המעידה כי רוזן הטריד אותה טלפונית לפני כ-12 שנה, עלתה אף היא לשידור וסיפרה: "בפירוש אמרתי לו 'אני לא מעוניינת בקשר איתך'. מאז, ובעיקר בשעות הלילה, התחילו אינסוף טלפונים עם השפלות, קללות ואיומים".

"לפני שנים, 12 שנה, משהו כזה, היתה נפוצה בארץ תוכנת צ'טים. שמה הוא פנה אל נשים", סיפרה האשה בתוכנית "עושים צהריים" עם יעל דן.

http://www.haaretz.co.il/news/1.2005775
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2013, 14:14
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "גדי סוקניק על עמנואל רוזן: "אני מוכן לשים את ידי באש שזה רק קצה הקרחון""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Smilop
העיתונאי גדי סוקניק מאשר את הטענות על התנהגותו הבלתי הולמת והמטרידה של המגיש עמנואל רוזן כלפי נשים צעירות שעבדו עמו לאורך השנים. "אני מוכן לשים את ידי באש שזה רק קצה הקרחון, ואלה רק מעשים בקצה הסקאלה – יש חמורים הרבה יותר", אמר סוקניק בראיון לגלי-צה"ל שהתקיים בעקבות חשיפת "הארץ". אשה המעידה כי רוזן הטריד אותה טלפונית לפני כ-12 שנה, עלתה אף היא לשידור וסיפרה: "בפירוש אמרתי לו 'אני לא מעוניינת בקשר איתך'. מאז, ובעיקר בשעות הלילה, התחילו אינסוף טלפונים עם השפלות, קללות ואיומים".

זה נחמד לראות עיתונאים קורעים אחד את השני לגזרים לשם שינוי.

למעשה אני לא יודע למקם את עצמי ביחס לאירוע הזה. מצד אחד אני שונא את התופעה הנלוזה הזאת שכל מי שמואשם במשהו בעל גוון הטרדתי כלפי נשים- אוטומטית נחרץ דינו בפומבי וגוררים את שמו ברפש עד אין סוף עד שכל מה שנשאר לעשות זה לקבוע את גזר הדין- מוות בתליה או בסקילה.
מצד שני זה קצת נחמד לראות את העיתונאים עושים זאת לאחד משלהם לשם שינוי. יש לקוות שכל מי שלוקח יד בפוגרומים שכאלה- שיום אחד יזכה להיות הקורבן.
ציטוט:
"לפני שנים, 12 שנה, משהו כזה, היתה נפוצה בארץ תוכנת צ'טים. שמה הוא פנה אל נשים", סיפרה האשה בתוכנית "עושים צהריים" עם יעל דן.

מירק? :O
יכול להיות שעמנואל רוזן מטריד את בנות הפורום בצ'אט של פרש?

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:25

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר