לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-05-2013, 05:38
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מעשה נכון ונבון"

טיפשות מצד המדינה, רב ספרדי ורב אשכנזי עולים למדינה בכל עיר הרבה מאוד כסף בשכר וזה בלי התנאים מסביב שהרבנים האלה מקבלים וזה בלי לדבר על רב ראשי שיש מזרחי ואשכנזי לכל מקום ועל השכר שלהם והתנאים שלהם בכלל כבר אין מה לדבר.

אם בנמל אחראי על מנוף מקבל שכר מוגזם, רב שלא לדבר על רב ראשי גם מקבל הרבה כסף מצד המדינה כיום והחגיגה הולכת עכשיו לגדול לכל הזרמים ביהדות ואנחנו נשלם על זה והרבה כסף.

הצעד הבא רב ראשי לכל עיר שהוא רפומי ואחד קונסרטיבי ועוד קצת חגיגה על התקציב של הרשות המקומית והמדינה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-05-2013, 15:46
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
להבטיח כלכלתה?
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בלי נשיאה בנטל אין יכולת קיום בארץ"

ידידי, עבור בבקשה קורס כלכלה, ובחן מה היה צריך ליהיות אחרי משבר 2008 בא"י, ותגיד לי אם לא היה צריך ליהיות פה לפחות 40% אבטלה.
אתה חיי בסרט טוב של לפיד, לא ניתן להבטיח כלכלה של אף מדינה, ניתן לעשות השתדלות מקסימלית ולא יותר מזה.
המצב באירופה עגום, וניתן לציין גם את הבועה המתפתחת לה בשוק המניות בארה"ב עקב מדיניות הפד....(הדפסות חוזרות ונשנות), ברגע שה-S&P של ארה"ב יעבור את ה-2000, אתה בדרך למדרון תלול שאף כלכלן לא יעזור לך(והופ אנחנו חוזרים על משבר 2008).

וחסוך ממני את ההתייחסות לשטויות שכתבת בסוף, אפשר לחשוב שממש "אכפת לך" מהיותנו לעם בן יותר מ-2000 שנה.....(אני מאמין שאפילו אתה לא מאמין לעצמך).

ישן 31-05-2013, 16:23
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
כלכלה = היכולת לכלכל להאכיל
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "להבטיח כלכלתה?"

זאת ניתן להעשות אך ורק באמצעות יגע כפיים ולא באמצעות תפילה ולימוד תורה.
לא הקמנו כאן מדינה על מנת לחיות על "שנור" - על נדבות, על טוב ליבם של אחרים.
אנו באנו ארצה לבנות ולהבנות בה. אתה רוצה להבנות מבלי לקחת חלק בבניה.
אתה תומך ואולי אף אתה נכלל בין אלו שאפילו אינם עושים השתדלות מינימלית למען כלכלתם ו"סומכים" על אחרים שיעשו הכל עבורם. ישמרו על בטחונם וידאגו לפת לחמם.

עבורי החיים במדינת ישראל איננה בגדר שטות. אולי השטות שלי שאני מוכן לכלכל ולהגן על חבורת חדלי אישים החיים על חשבוני. ארץ ישראל יקרה לי כארץ בה נולדה התרבות וההיסטוריה שלנו ולכן אני כאן. אם לא הייתי מאמין בזאת הייתי עובר לארץ אחרת - אולי סעודיה או אירן והייתי חי בדרך שאתה מגן עליה. אללה הוא זה שיבטיח את פרנסתינו והחמורים שאינם מאמינים יבטיחו את קיומנו.
ישן 02-06-2013, 13:22
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "היי מיכל"

א. אני לא מיכל, מיכל היא ביתי.
ב. צר לי לבשר לך, אך גם ממזר הוא יהודי. יהדותו איננה בספק, אלא רק הופך הוא לפסול חיתון.
ג. לא מאמין לרבנות הראשית? tough luck... לשמחת הרוב השפוי במדינה הזו, שאשכרה עובד למחיתו, משלם מיסים גם עבור הציבור שלך (ואני מרגישה זאת היטב בכיס, כי בגלל מיעוט משלמי הארנונה בי-ם, העיריה גובה את הארנונה בתשלום אחד), משרת בסדיר ומילואים (כן, גם אני שירתתי 12 שנים במילואים) וחלקו הלא מבוטל מוצא גם זמן ללמוד דף יומי כ-ל יום (הבוס שלי לדוגמה), הרבנות הראשית היא זו הקובעת. לא אתה, ולא הציבור שלך תקבעו מיהו יהודי. לא עכשיו, ואני מאד מקווה שגם לא בעתיד. לא טוב לכם עם הרבנות? תמשיכו לעשות מה שאתם עושים גם כיום - תסתגרו לכם בציבור שלכם. רק מה? רדו לי מהכיס. לא משלמים ארנונה? תדאגו לעצמכם למערכת מים וביוב, תאורת רחוב, פינוי זבל ולגינות משחקים לילדים. לא טוב לכם מוסדות המדינה? אז אף מוסד שלה לא טוב. גם הביטוח הלאומי. לא טוב לכם כשרות של הרבנות הראשית? תתכבדו ותשלמו ר-ק אתם עבור כשרויות מהודרות. אני יכולה להמשיך... בקיצור, את חלומות האוטונומיה החרדית אני מאחלת לכם להגשים. אותי רק מעניין ממה אוטונומיה כזו תתקיים...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

ישן 02-06-2013, 14:03
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "דווקא אני כן עובד"

לא, זו אוטונומיה חרדית. רוב היהודים הדתיים (אורתודוכסים בדיוק כמוך) דווקא כן מכירים ברבנות, כן מתחתנים בעזרתה, כן מרוצים ממערכת הגיור שלה.
אוטונומיה חרדית היא חסרת כל סיכוי כלכלי, ואתה יודע זאת - אתה אולי עובד ושירתת בצבא - אבל כמה כמוך ישנם במגזר החרדי? 10 אחוז? 20 אחוז? כמה אחוז מהמגזר החרדי תלוי בקצבאות שמעבירה להם המדינה החילונית הטמאה?

אתה מבין, אין דבר שמציק יותר מאשר הצביעות של לקחת כסף מהחילונים ומצד שני להתייחס אליהם כמו שלא הייתם מעזים להתייחס לאחרון השליטים הגויים בחו"ל. אם המדינה טמאה בעיניכם - אז עד הסוף. לא מדובשו ולא מעוקצו: לא להצביע, לא לקחת קצבאות, ולחיות בנפרד לגמרי (כמו העדה החרדית, אגב).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר