08-06-2013, 17:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.08.08
|
|
אני לא מבין למה כולם שונאים את יאיר לפיד
יכול להיות שאני מפספס פה משהו אבל אני עדיין לא מצליח להבין למה מאז שהוטלו ה"גזירות הכלכליות" כולם התחילו לשנוא את יאיר לפיד ואמרו שהוא שקרן\רימה את בוחריו\עשו טעות שהצביעו לו.
אני לא מבין, הרי היינו בגרעון תקציבי של 47,000,000,000 ש"ח לפני הבחירות, את מי אפשר להאשים בזה? את הממשלה הבזבזנית בראשותו של ביבי נתניהו, אהוד ברק ויובל שטייניץ. זה לא משנה איזה שר אוצר היה נבחר בסופו של דבר עדיין היה מוטלת עליו המשימה השחורה להוציא את ישראל מהבוץ לסגור את הגרעון הזה, כדי שלא נאבד תמיכה כלכלית מהעולם, כדי שלא יורידו לנו את דירוג האשראי ועוד. אם אני לא טועה, דווקא יאיר לפיד עשה צעד אמיץ בתכנית לסגור את הפער, כשהחליט לקחת לראשונה גם מהמעמד העליון ולא בא רק למעמד הביניים. אז מה רע בזה?? אם היה נבחר שר אוצר אחר ב"פוליטיקה הישנה", נקרא לזה, כרגיל היו לוקחים -רק- ממעמד הביניים, ואז היה עוד יותר גרוע.
אז למה כולם כועסים? הרי זה בסך הכל שנה וחצי ואפילו פחות, עד שהגרעון הזה ייסגר ואז יורידו את הגזירות האלו וגם מחירי המחייה יירדו, ויעשו מהפכות, ומחירי הדיור יירדו ויוכלו לחיות כאן בכבוד.
כמו שיאיר לפיד בעצמו אמר, וגם נשיא המדינה אותו אני מאוד מכבד, "זה לא גזירות, זה תיקונים". אין מה לעשות, בסופו של דבר היה צריך לעשות משהו עם הסכום המטורף הזה: 47,000,000,000!!!!!!
מעולם לא ראיתי כזאת שנאה וסלידה מדמות ציבורית בישראל, אפילו לא מביבי...
בבחירות האחרונות הצבעתי ל"התנועה" בראשות ציפי לבני, ואם להגיד את האמת, אם הייתי יודע שיאיר לפיד יהיה כ"כ טוב הייתי מצביע לו.
אז מה אני מפספס פה לעזאזל?! למה אנשים לא יכולים לתת צ'אנס לבן אדם שלקח את התפקיד הכי קשה במדינה, בסך הכל 3 חודשים בתפקיד? למה אי אפשר להתאזר קצת בסבלנות?? אם נהיה כנים הוא עשה פה דברים שאף פוליטיקאי אחר לא היה מעז לעשות לפניו.
מה לא הבנתי עד עכשיו? מה אני לא מצליח לראות?