|
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
וכי הורות זו מזיקה באופן חריג מאוד מעבר לבעיות אחרות בתא המשפחתי אשר קיימות ברוסיה ובעולם כולו ואשר לגביהן אין איסור הורות [לגבי נשים לסביות] או אימוץ [לגבי הומוסקסואלים זכרים].
האם לדעתך לא כדאי שפוטין יטפל קודם בבעיות אחרות העלולות לפגום קמעא בתא המשפחתי בארצו ובעולם כולו כגון הורות ע"י אלכוהוליסטים, הורות ע"י חברי ארגוני פשע מורשעים, הורות בתנאי עוני, הורות בתנאי בורות, הורות בסביבה חריגה מבחינה בטחונית, הורות בתנאי קור קיצוני, הורות בתנאי סכסוך זוגי, הורות ע"י גרושים, הורות חד הורית, הורות במצבי קיצוניות דתית, הורות במצבי אופורטוניזם קשה וחוסר גבולות של ההורה, הורות ע"י מהמרים, הורות ע"י יהודים-ג'ינג'ים [אללה נוסטור], הורות ע"י הורים מכים, הורות ע"י הורים מזניחים, הורות ע"י הורים שזוהתה רשלנות במלאכתם, הורות ע"י מובטלים כרוניים, הורות ע"י הורים הטרודים חלילה במחלה והורות במצבי סיכון גנטי?
במה יותר קל לטפל בבעיה קטנה או גדולה?
בקטנה כמו באותה קהילה ואתה יודע את זה.
תראה לינוקס. אני לא 'ההוא שאת שמו אין לומר' ולכן הרשימה הזאת לא הגיעה לאורך הגלות סתם כדי להתנגח בך אלא בכדי להעמיד בפניך שלל מצבים אשר רובם נחקרו ונמצאו כבעלי השלכות על חיי הילדים. השלכות שמקורן בתא המשפחתי עצמו וכאלה שבתגובת הסביבה לתא המשפחתי. מצבים אלו כוללים מעל מחצית מילדי ארצנו ומעל מחצית מילדי רוסיה וברוב המכריע של המקרים איש לרגע לא חושב שיש למדינה זכות להתערב בהבט ההורות בין אם מקורה בלידה בתוך התא המשפחתי ובין אם מקורה באימוץ שכבר נעשה במדינה או מחוץ לגבולותיה.
קראת את המצבים שרשמתי?
זה לא הטיעון שלי, אני טוען שהורים מאותה קהילה יכולים לעשות נזק גם אם זה לא בכוונה כאשר הם יעברו לגור במקום שהוא קצת פחות ליברלי ויותר דתי/חילוני שמרני ולא רק בישראל אלא גם בארה"ב ורוסיה.
יש קהילות דתיות ולא דתיות שלא יסבלו צמד הורים כאלה והילד שלהם ישלם את המחיר כדוגמא בבית הספר/גן.
ראית מה קרה כאשר רצו לעשות את מצעד הגאווה בירושלים כאשר גם הערבים וגם החרדים אמרו "לא !!!" ולכן הקטינו את המצעד והזיזו אותו ושוב אין לי דבר נגד ההורים.
כל עוד הסביבה/קהילה היא פרימיטיבית הילדים יכולים להפגע בגלל ההורים שלהם וזאת הנקודה שכולם שכולם פה בוחרים להתעלם ממנה וברור שאתם לא חושבים על טובת הילדים אלא על הזכויות של אותם הורים שבחרו דרך שלא כולם מקבלים ולכן הילדים שלהם יכולים לסבול מזה במקום פחות מבין נקרא לזה.
אפשר לדבר עוד ועוד על הסיכון התאורטי ועל מיעוט המחקרים בענין הורות הומוסקסואלית כמו על כל סוג של הורות - אבל כשמישהו בתפקיד הרס"ר פוטין ועומדת מולו מחלקה שלמה בתחתונים ובנעלי גומי והוא נטפל דווקא לחנון שהכומתה לא יושבת עליו בזוית הנכונה - קשה לי למצוא בזה צדק או שיקול דעת או כוונה טובה כלשהי.
במילים אחרות: לפני שמדינה מתעסקת בסיכוני ההורות ההומוסקסואלים באשר יהיו אם יהיו - ראוי וכדאי שתעסוק ברצינות במצבי סיכון ברורים לילדים הניצבים בפניה.
שוב אתה רוצה לתת להם זכויות שיש לכולם, אבל אולי מחיר בריאות הנפש של אותם ילדים וזה לא מצדיק את זה לתת משמורת או אימוץ לצמד של גברים או צמד של נשים עדיין כאשר יש קהילות שלא מוכנות לקבל את זה והילדים הם אלה שישלמו את המחיר שורה תחתונה.
טובת הילד עומדת לפני הצורך בהורות של אותם אנשים עדיין, ועד שלא בדקו הכל וענו על כל שאלה אי אפשר לאשר דבר כזה בגלל הסביבה והחריגות נפשיות שיכולות להיות אצל ילדים להורים גאים גם כהורים בעצמם.
הדרך היא חינוך נכון ואחרי החינוך לאפשר דבר כזה, בפועל אין חינוך ברוב העולם שתומך בזה כולל בישראל.
הסיבה שפוטין נטפל דווקא להומוסקסואלים אינה בגלל שהוא חושב שהם באמת מסכנים את ילדי רוסיה הרכים אלא בגלל שהוא חושב שבקרב מצביעיו הפוטנציאלים הצעד הזה יהיה פופולרי יותר מאשר נאמר נסיון לשלוח עובדים סוציאלים להורים ששתו קצת יותר מדי וודקה או לבצע הערכה משפחתית מחודשת לאוליגרכים מקורבי שלטון.
אם לפוטין יש רוב בעם הרוסי נגד אותו מגזר ורוב העם נגד אורך החיים הזה עם ילדים, קשה להודות בזה אבל הוא צודק וזה דמוקרטי כמה שזה נשמע רע ואין לנו זכות לבקר את העם הרוסי.
אני לא יודע למה פוטין סימן את הקהילה הזאת ואם אתה צודק או לא, אבל אני מסכים עם האיסור הזה אם יש בן משפחה אחר זמין להיות הורה לקבל משמורת או אימוץ אצל הקהילה הזאת, שוב בגלל הסביבה/קהילה הפרימיטיבית עצמה מסביב ולא ההורים עצמם שהם גאים.
למרות רוח השמחה לאיד שבה חלק מאיתנו הישראלים מקבלים את 'פוטין הילד השובב' שמציק לבריטניה הצבועה או ל'אמריקה המגמגמת' אני סבור שהוא ממש ממש לא שייך לטובים בעולמנו.
אני אכן בעד פוטין בסיפור עם אסד שישפיל את אובמה, צרפת ובריטניה יחדיו. אולי הם ינסו פחות לעזור לערבים אחרי זה ויעזרו יותר לנו כנקמה בגלל הערבים/רוסיה או יתקפו את הכור באירן כנקמה.
|