לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2013, 15:44
  osher_225 osher_225 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.05.13
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Cu1 שמתחילה ב "ברגע שמדובר לחזור לשנה צריך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Cu1
ברגע שמדובר לחזור לשנה צריך לשאול כמה שאלות :
1. האם זה לשנת נסיון ואחר כך אם זה מתאים להמשיך בקבע (שימי לב שכמו שהמפקד שלך עזב יחידה אחת הוא יכול לעזוב גם את השניה).
2. מה החלופות לאותה שנה ? טיול לימודים ?
3. אם המטרה לימודים למשל ואת לא צרכה את הכסף של השנה אז אולי לא שווה לבזבז שנת לימודים ?
4. באיזו דרגה מציעים לך לחזור ? באיזה שלב מקצועי , מן הסתם כל הדברים האלו משפעים על המשכורת שלך.

1)זה שנת ניסיון יכול להיות שארצה להישאר יותר. המפקד פורש בעוד שנתיים.
2)עוד פעם יכול להיות שאשר יותר מעבר לשנת ניסיון אני מרגישה שאני ממצה את עצמי
בתפקיד הזה.
3)תאמין שאין כמו לחסוך כסף במשך זמן של שנה בצבא.
4)באותה דרגה שהשתחררתי (סמל), אהיה נגדת לוגיסטיקה ובטח יוציאו אותי לקורס למרות שאני יודעת כל מה שקשור לתפעול לוגיסטי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2013, 22:33
  משתמש זכר קרן-אור קרן-אור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי osher_225 שמתחילה ב "האם כדאי לחזור לקבע?"

קבע זה סוג של פרדוקס: מיועד לצעירים (מיד לאחר שירות חובה), אך מציע יתרונות שקורצים יותר לבעלי משפחות (קביעות ביחס לרוב המשק, עבודה לא קשה מדי, תנאים נלווים, וכמובן פרישה בגיל צעיר- ומנגד שכר חודשי בינוני, בוודאי בהתחלה). אני מניח שהרבה צעירים מסרבים להישאר בקבע כי יש להם הצעות אטרקטיביות בחוץ, ואחרי 5-10 שנים מגלים שהם תקועים מבחינת שכר ועיניין, והיה עדיף לו היו נשארים בקבע ומתקדמים ברציפות.

לעיניינך- זו החלטה די פשוטה. אם אין לך משהו מיוחד בחוץ, והצבא מושך אותך (והלא אחרת כלל לא היית שוקלת את העיניין)- לכי על זה. רק תאמי ציפיות ככל הניתן; נאמר, שלא תצפי שהמפקד שלך יוקיר לך תודה אם מבחינתו הוא זה שעושה לך טובה וכו'.
ישן 29-10-2013, 23:41
  osher_225 osher_225 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.05.13
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קרן-אור שמתחילה ב "קבע זה סוג של פרדוקס: מיועד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קרן-אור
קבע זה סוג של פרדוקס: מיועד לצעירים (מיד לאחר שירות חובה), אך מציע יתרונות שקורצים יותר לבעלי משפחות (קביעות ביחס לרוב המשק, עבודה לא קשה מדי, תנאים נלווים, וכמובן פרישה בגיל צעיר- ומנגד שכר חודשי בינוני, בוודאי בהתחלה). אני מניח שהרבה צעירים מסרבים להישאר בקבע כי יש להם הצעות אטרקטיביות בחוץ, ואחרי 5-10 שנים מגלים שהם תקועים מבחינת שכר ועיניין, והיה עדיף לו היו נשארים בקבע ומתקדמים ברציפות.

לעיניינך- זו החלטה די פשוטה. אם אין לך משהו מיוחד בחוץ, והצבא מושך אותך (והלא אחרת כלל לא היית שוקלת את העיניין)- לכי על זה. רק תאמי ציפיות ככל הניתן; נאמר, שלא תצפי שהמפקד שלך יוקיר לך תודה אם מבחינתו הוא זה שעושה לך טובה וכו'.

תודה רבה,אשקול את זה ואדבר איתו כבר בשבוע הבא.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר