לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #8  
ישן 13-07-2014, 08:54
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.08.11
הודעות: 7,220
עדיין לא מאוחר לפעול במישור ההסברתי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "תחשוב כמה כאבי ראש היינו חוסכים היום אם המקום ההוא היה משוטח "בטעות" ב-67'..."

ובמישור ההסברתי, העובדה שהם מחזיקים במקום הכי קדוש שלנו הר הבית זה יכול לפעול לטובתנו, אם היינו משתמשים בזה נכונה.

הנה דוגמה של הסברה שכתבתי:

https://sites.google.com/site/hamedinai/israel
לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלַ‍ִם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר. (ישעיהו סב א)

חלק גדול של ההגנה שלנו זה לשדר בכל דרך אפשרית לעצמנו ולכל העולם שאנחנו צודקים במאבקנו. ובלשון הנביא ישעיהו "למען ציון לא אחשה ולמען ירושלים לא אשקוט עד ייצא כנוגה צדקה וישועתה כלפיד יבער (ישעיהו סב. א)" .


מהי הדרך להסביר את צדקת דרכנו?


הנה הדרך להסביר את צדקת דרכנו. לצאת עם הסיסמה "ערב (הסעודית) לערבים, ארץ ישראל לעם ישראל" .

לכל עם יש לו ארץ משלו. ברוב המקרים העם נקרא על שם הארץ, והארץ נקראת על שם העם.

ארץ הערבים זו ערב (הסעודית); ארץ היהודים, ארצו של עם ישראל זו ארץ ישראל.

הערבים כבשו המון מדינות, אבל הארץ המקורית שלהם הייתה אך ורק רק ארץ ערב. חצי האי ערב, ערב הסעודית. לנו יש רק ארץ אחת ארץ ישראל.

זה הכי הגיוני שלכל אחד יהיה ארץ משלו, וככה יהיה שלום.

בפסוק שהזכרנו "למען ציון לא אחשה ולמען ירושלים..." מובא גם המשפט ירושלים, זה נותן רעיון וכוון נוסף למאמצי ההסברה שלנו: המקום המקודש לערבים זו מכה של ערב הסעודית, ליהודים - ירושלים ומקום המקדש.

אין אף יהודי ולו הכי קיצוני שבעולם, שיחלום אפילו לבנות בית כנסת דווקא על המסגד שלהם במכה. אין - להבדיל - גם אף נוצרי בעולם שירצה לבנות כנסיה אך ורק על המסגד שלהם במכה. למה ועל מה זה מגיע לעם ישראל שדווקא על המקום הכי קדוש של עם ישראל, מקום המקדש, בדיוק שם החליטו מוסלמים קיצוניים לבנות להם מסגד. זה העוול הכי חמור נגד עם ישראל. עד שזה לא יתוקן קשה ביותר לקבל שאכן פניהם של מקימי ומחזיקי המסגד באמת ובתמים מופנים לשלום.

ייתכן מאוד שהערבים מבינים כבר - בחלקם - שלהם שייכת ערב הסעודית וליהודים ארץ ישראל, אבל היות והיהודים עצמם משדרים ספקות באשר שייכותם לארץ ישראל, לכן הם מתרגמים את זה כמו הודאה באשמה וזה מאריך את הסכסוך והופך אותו לכוחני.

לכן בואו ונשנן את שני המשפטים הבאים שהם אבן יסוד להסברה שלנו ולשלום אמת, שלום בר קיימא שיכובד בעזרת ה' גם על ידי הערבים:


--- ארץ ישראל לעם ישראל, ערב (הסעודית) לערבים! ---

--- מכה של המוסלמים, ירושלים של היהודים! ---
_____________________________________
לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר (ישעיהו סב א)
חצי האי ערב - לערבים, ארץ ישראל - לעם ישראל.
מכה של המוסלמים, ירושלים של היהודים.


https://sites.google.com/site/hamedinai/


נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 13-07-2014 בשעה 09:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #9  
ישן 12-07-2014, 21:06
צלמית המשתמש של צ'אקי.
  צ'אקי. צ'אקי. אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 06.01.12
הודעות: 6,549
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי יוני.1 שמתחילה ב "מצד שני גם בישראל לא חסרים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי יוני.1
מצד שני גם בישראל לא חסרים אנשים שעושים את זה, ראה את המקרה של הנער הערבי משועפט, איך שהוא נרצח פרסמו שמועות שהוא נרצח על כבוד המשפחה כי הוא היה הומו, כי אין מצב שיהודים ירצחו.


זה לא מרגיש לי אותו דבר כי זה נדיר שאזרחים יהודים רוצחים מוסלמים על רקע לאומני (או בכלל). כלומר בהתחלה באמת ובתמים קשה להאמין שזה לא בוצע ע"י ערבים. עד שלא היו אינדיקציות מגורמים ישראלים רשמיים שאכן מדובר במשהו שבוצע ע"י ישראלים ההערכה שלי הייתה שקיימת סבירות נמוכה שיהודים עשו את זה. חוץ מזה, בניגוד לבני דודים, לא קיימת אצלנו תופעה רחבה של כלי תקשורת, פוליטיקאים ואזרחים שגם אחרי שזה ברור שיהודים עשו משהו עדיין ממשיכים לטעון שאלה היו ערבים (יש לציין שבינתיים אף אחד לא הורשע).

נערך לאחרונה ע"י צ'אקי. בתאריך 12-07-2014 בשעה 21:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר