07-01-2015, 15:15
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 31.07.05
|
|
|
אני לא יודע אם זה כל כך רע
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "הייתי מכניס דמויות מוערכות שתומכות בליברליזם כלכלי"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ai22
...מה שמבריח מצביעים לבנט.
|
כמו שהערבים תמיד באופוזיציה, כך יהיה בטוח להניח כי אם תוטל הרכבת הממשלה הבאה על מר נתניהו, הטלפון הראשון יהיה אל חה"כ בנט, שכנראה לא יערים קשיים גדולים מדי בהליך ההרכבה.
למס' 11 בליכוד הייתי מציע את עצמי, כי גם אני רוצה משכורת טובה ונראה שגם העבודה הזו מעניינת ולמס' 23 את ג'ים קארי, מסיבות ברורות.
כהצעה חליפית לגבי המשוריינים, הייתי מציע את האברמס והמרכבה סימן 4, כי אנו באמת צריכים טנק בימים אלו של מתקפה משולבת עלינו.
אם להיות רציניים לרגע, אני חושב שהייתי ממנה את דוד רוזן מהמקום ה 11 לשר המשפטים ואת נאוה בוקר למקום ה 23 - גם כי צריך אישה נוספת וגם כי פנים חדשות יכולות לעשות טוב.
נראה כי המהלך הזה זוכה לקיתונות של לעג בתגובות של טמקא ובוואלה! ומרבית התגובות (אלו שעברו את הקומיסרים הפוליטיים שלהם, כמובן) לועגות לו וחלקן מציעות למנות את שרה (חברה שלהם מהזבל) כח"כית. הוא היה צריך להקדים תרופה למכה ולפרסם בהודעה המקורית משהו בסגנון "ולא - שרה נתניהו היא לא הצעה לגיטימית. היא עסוקה גם כך ותודה לאל אני סוב, אה, רואה אותה מספיק בבית." מה שכן - כמה וכמה ביקשו לראות את אורלי לוי אבקסיס. אם לא נאוה בוקר, נקווה שהיא כן.
הרעיון עצמו הוא לא רע בכלל. יש לא מעט אנשים שיכולים להמליץ על מישהו טוב, אולם הוא פשוט לא השתתף בפריימריז או שהם לא מעוניינים להתפקד לליכוד, אולם כך הם עדיין יכולים אולי להשפיע.
אם נחזור שוב לפאזה הבלתי רצינית - מעניין אם היו מציעים את המקום ה 11 לגב' לבני ועוד יותר - את המקום ה 23. האם היא הייתה חוזרת? אמנם היא נכנסה כמס' 2 בעבודה-התנועה, אולם ייתכן והיא תעדיף להיות זנב לאריות מאשר ראש לשועלים.