לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-07-2005, 17:32
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
די מביך איך אתה נהנה להתבזות בכתיבת שטויות מתנשאות, לחלוטין ללא סיבה...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Shofar שמתחילה ב "מיעוט כופה על הרוב? איזה מזל יש לך שאתה מנהל בפורום, וזה מספק לך"

נתחיל בהתנשאות המטופשת שלך על קופאי הקלאבמרקט, שמהם אינך מתפעל, אבל את המטומטמים שהרסו את הרשת הזו, ובאו לבקש שאחרים יכסו חובותיהם, אתה ודאי מעריץ...
נמשיך בהתבזות המביכה שלך לגבי חוסר היכולת לזהות מושגים בסיסיים של מיעוט ורוב: אתה חושב
שתשכנע מישהו ש68 אנשים זה רוב במדינה של 6.7 מליון בני אדם. אני לא אתייחס לרמה הנמוכה
מבחינה מתמטית, אלא רק לקפיצה לתקן את מי שהסביר לך שזה לא כך...

בכל מקרה, אני שמח לראות שחזרת אלינו, כדי לאייש את תפקיד השמאלן הלא חכם, שהתייתם אחרי
שזעמן נזרק מפה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-07-2005, 15:28
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אז אתה מתיימר להיות איש מרכז? לפי שיטה זו, דהאמשה הוא שמאל מתון...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Shofar שמתחילה ב "לא אכזבתני! אתה ממשיך לדבר לא לעניין, להתעלם מעובדות מוצקות,"

ביזוי עצמך בלטעון שאני מתחמק באמצעות טיעונים על הקחאב מרקט, יכול היה להיחסך ממך, לו היה
לך זכרון כלשהו (או יכולת להבין את מהות הגלילה למעלה...), שהיה מסייע לך לדעת שאתה הוא שדיבר
על קלאב מרקט (תוך התנשאות מביכה בעליבותה, על קופאים העומדים בפני פיטורים)...
ההצבעה בכנסת היא רלוונטית מאוד, ואכן מלמדת רבות על הרוב שיש לשמאל: מסתבר ש69 זה רוב
מוחלט בעם ישראל, המונה 137 בני אדם...
צר לי לבשר לך, אבל איני בודק את האתר המדובר בתכיפות שבה אתה עושה זאת (אגב, תרומה לו
של היטים וכניסות ייחודיות - תרומה שאתה מבצע גם פה, לשמחת המפרסמים שלי ושלי-עצמי...).
התגובה החולנית שהראית משם, קרובה לעמדותיי מעט פחות מכפי שאצה קרוב לעמדותיו של מחמוד
אל-זהאר...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:04

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר