26-07-2005, 16:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
|
מאיפה צצה הסטיגמה הזאת שמודיעין זה רק לדוברי ערבית??
ידיעת שפה זרה מהווה עזר חיוני או דרישה אולי רק ב10% מתוך כלל התפקידים שבחיל מודיעין,
איך אתה יודע שהמיונים שאתה ניגש אלייהם קשורים בכלל ליחידה האחת שלך בערבית?
אני ממליץ בחום ללכת מודיעין זה חיל מצויין עם אנשים איכותיים ושירות מעניין ומאתגר לאלה מאיתנו שלא יכולים להיות לוחמים מסיבות כאלו ואחרות החל מרפואיות כמו במקרה שלי דרך בנים יחידים שההורים לא מוכנים לחותם להם לקרבי וכלה בסיבות נפשיות או כל סיבה אחרת, לדעתי זהו חיל מאוד מעניין ומגוון, אני הייתי ממליץ ללכת למיונים, לא נשמע לך התפקיד אתה מוזמן לוותר עליו, אף אחד לא יכריח אותך לשרת בתפקיד שדורש מיון.
ולכל החבר"ה שמרחיבים\לומדים ערבית "רק בשביל להגיע למודיעין" בבקשה די עם ההנפצה הזאת,
5 יחידות ערבית מהווה רק ציון של מקצוע מוגבר בבגרות ולא בהכרח כרטיס כניסה מובטח למודיעין כי כמו שאמרתי יש שם מגוון רחב מאוד של תפקידים בשלל תחומים והתפקידים שדורשים ידע בשפה זרה בקושי מהווים צבע אחד בקשת הזאת, אני לא מתנגד ללימודי ערבית, אתם אוהבים את זה אז תפדאל כמו שאומרים שיהיה בכיף אבל הרעל הזה שהמורות מכניסות למקצוע בגלל השנאה שהתפתחה אליו בשל המצב כיום, פשוט גורם לאי הבנות וסיפורי מעשיות,
אז שוב חיל מודיעין זה לא חיל הערבית, נכון שיש בו "אגף שפות זרות" ששם יש מגוון תפקידים כמו תרגום והאזנה שכורכים בידע בשפה זרה אבל זהו בהחלט לא כל כולו של החיל
רועי
|