לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-07-2005, 13:56
  music is mylife music is mylife אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.03
לא יודע מה לעשות, בבקשה תעזרו לי!!

אז כה אני בן 17 וחצי וההיתי בצו ראשון והכול וככול הנראה יש לי קבה גבוה אז עכשיו שלחו לי למחר מבחנים בחיל המודיעין בבית השיריון בתל אביב עכשיו הקטע הוא שערבית אני לא חמש יחידות יש לי רק יחידה אחת בססית שלמדנו בביצפר ואני שונא את כול זה אני גרוע בשפות...
עכשיו הדילמה שלי היא כזאת כי מצד אחד במידה ואני אלך למבחנם ואני אעבור אותם אז שאר התפקידים בצהל יהיו מבחינתי חסומים.. וגם אין לי מושג לאיזה תפקיד אני איהיה משובץ
וגם במידה ואני אעבור אז אני לא אוכל לבחור תפקיד אחר מהמנלה אם בכלל אני אקבל...
שאלתי היא כזאת.. לגשת למבחנים ואז אולי להידפק?
או לא ללכת ואז לחכות למנילה לראות תפקידים אחרים...?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-07-2005, 16:57
  DefendeRoE DefendeRoE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.04
שלח הודעה דרך ICQ אל DefendeRoE
מאיפה צצה הסטיגמה הזאת שמודיעין זה רק לדוברי ערבית??
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי music is mylife שמתחילה ב "לא יודע מה לעשות, בבקשה תעזרו לי!!"

ידיעת שפה זרה מהווה עזר חיוני או דרישה אולי רק ב10% מתוך כלל התפקידים שבחיל מודיעין,
איך אתה יודע שהמיונים שאתה ניגש אלייהם קשורים בכלל ליחידה האחת שלך בערבית?
אני ממליץ בחום ללכת מודיעין זה חיל מצויין עם אנשים איכותיים ושירות מעניין ומאתגר לאלה מאיתנו שלא יכולים להיות לוחמים מסיבות כאלו ואחרות החל מרפואיות כמו במקרה שלי דרך בנים יחידים שההורים לא מוכנים לחותם להם לקרבי וכלה בסיבות נפשיות או כל סיבה אחרת, לדעתי זהו חיל מאוד מעניין ומגוון, אני הייתי ממליץ ללכת למיונים, לא נשמע לך התפקיד אתה מוזמן לוותר עליו, אף אחד לא יכריח אותך לשרת בתפקיד שדורש מיון.

ולכל החבר"ה שמרחיבים\לומדים ערבית "רק בשביל להגיע למודיעין" בבקשה די עם ההנפצה הזאת,
5 יחידות ערבית מהווה רק ציון של מקצוע מוגבר בבגרות ולא בהכרח כרטיס כניסה מובטח למודיעין כי כמו שאמרתי יש שם מגוון רחב מאוד של תפקידים בשלל תחומים והתפקידים שדורשים ידע בשפה זרה בקושי מהווים צבע אחד בקשת הזאת, אני לא מתנגד ללימודי ערבית, אתם אוהבים את זה אז תפדאל כמו שאומרים שיהיה בכיף אבל הרעל הזה שהמורות מכניסות למקצוע בגלל השנאה שהתפתחה אליו בשל המצב כיום, פשוט גורם לאי הבנות וסיפורי מעשיות,
אז שוב חיל מודיעין זה לא חיל הערבית, נכון שיש בו "אגף שפות זרות" ששם יש מגוון תפקידים כמו תרגום והאזנה שכורכים בידע בשפה זרה אבל זהו בהחלט לא כל כולו של החיל

רועי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:47

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר