לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2005, 01:17
  יוסי בכינור יוסי בכינור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.06.05
מארגן "משאל עם" נעצר ושוחרר

http://www.voiceofjudea.com/heb/news.asp?news=42

"יקותיאל בן יעקב המארגן של משאל העם העצמאי נחקר ושוחרר בערבות היום. בן יעקב נחקר במשטרת מגרש הרוסים כחשוד בהפצת חומר הסתה.

לדברי בן יעקב המשטרה חקרה אותו על הפצת עלון של משאל עם עצמאי. בעלון מתבקשים כל אזרחי ישראל לבחור בין ההתנתקות של שרון שפירושה גירוש כל היהודים מעזה וצפון השומרון לבין ההתנתקות היהודית האלטרנטיבית שפירושה גירוש ערבים עויינים (שלא מוכנים להצהיר נאמנות למדינה).

בן יעקב לקח אחריות על המשאל עם ושאל את החוקר למה זה נחשב הסתה להציע גירוש חלק מהערבים - ערבים עוינים, כאשר גירוש כל היהודים מאיזורים מסוימים לא נחשב הסתה. בן יעקב הוסיף שיהיה גאה לעמוד למשפט על עריכת משאל עם עצמאי ושעצם החקירה מהווה רדיפה פוליטית. בן יעקב גם שאל את חוקריו למה לא חוקרים אישי שמאל שממש מסיתים לרצוח "מתנחלים כתומים". כאמור הוא שוחרר בערבות והבטיח להמשיך לערוך את המשאל עם "שמציע את הפיתרון היחיד שיכול עוד להציל את מדינת ישראל".

עד כה הצביעו קרוב לחמישים אלף איש. אפשר להצביע על האתר http://www.mishal.org
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2005, 02:51
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
קותי (יקותיאל) בן יעקב הוא פעיל כך ותיק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסי בכינור שמתחילה ב "מארגן "משאל עם" נעצר ושוחרר"

המתגורר במקביל בתפוח ובירושלים.
ככל הזכור לי הוא כבר ישב במעצר בעבר ונחקר כמה פעמים.
אגב, הוא מפקד "הגדוד העברי" שמפעיל כלבים לשמירה בהתיישבות ביו"ש. בעבר פירסמתי פה ידיעת חדשות בנושא שהכילה גם רעיון עם קותי.

ישן 28-07-2005, 03:06
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
הצלחתי למצוא משהו
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "קותי (יקותיאל) בן יעקב הוא פעיל כך ותיק"

מהפורום הישן:
ציטוט:
חזירה מי שנלחמת בטרור

התוכנית לשילוב חזירים במאמץ לסיכול פיגועים צוברת תאוצה * חזירה חלוצה בשם "עזית" כבר מתאמנת במרץ, מרחרחת גדרות ומזהה עקבות * המאלף הגאה: "כש' עזית' תבחין במחבל, המוביל שלה ישרוק והיא תצא למתקפה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
" יש עתיד גדול לפרויקט הזה . " החזירה והמאלף במהלך אימון צילום : אדי ישראל

היא הולכת על ארבע וקוראים לה "עזית", למרות שהיא לא ממש צנחנית. מה שכן, יש לה יכולת מרשימה לתקוף מחבלים וכישרון לזהות את עקבותיהם סביב גדרות היישובים בשטחים. הכירו את החזירה הצעירה שאמורה להיות שותפה מלאה במלחמה נגד ארגוני הטרור. בגיל שישה חודשים בלבד כבר סיגלה לעצמה עזית תכונות של לוחמת. "הבאתי אותה השבוע מחוות גידול בצפון והיא עוברת סדרת אימונים במטרה להיות גששית לאורך גדר", מספר מאלף החזירים גבע צין, בן 27, מהיישוב מיתר שבנגב הצפוני.
* חוש ריח מפותח
צין מסביר, "כי יש לחזירים חוש ריח מפותח והם יכולים לזהות לא רק עקבות, אלא גם מחבלים המסתתרים ומתכוננים להתקפה. אני מאמן אותה ללכת עם המוביל שלה ולתקוף את המחבלים על פי סימן מוסכם. לא רק שהם מפחדים מהאגרסיביות שלה, אלא שכמוסלמים הם גם נרתעים מחזירים". הפרויקט הקודם של צין היה אילוף חזירים לזיהוי מוקשים, ובעקבות הצלחתו זרמו אליו בחודשים האחרונים פניות מרחבי העולם. גורמים שונים ביקשו לבדוק עמו אפשרות של שילוב חזירים באבטחת מתקנים רגישים או יישובים מרוחקים הנתונים בסכנה של חדירת מחבלים.
"פנו אלי מהגדוד העברי וביקשו שאמצא שילוב של חזיר מאולף לצורכי ביטחון. הם השיגו מימון ואנחנו מתחילים לאמן חזירה ראשונה בסדרה. התכונות שלה שונות מאשר החזירים לזיהוי מוקשים. כאן יש דגש על תוקפנות, וכאשר' עזית' תבחין במחבל אמיתי, המוביל שלה ייתן שריקה, והיא תתקוף אותו". לדברי המאלף, "יש עתיד גדול לפרויקט הזה, ו' עזית' נראית מתאימה כבר בתחילת האימון שלה".* הרבנים אישרו
לפני חצי שנה פרסם מעריב, כי מנהלי ארגון הגדוד העברי המספק כלבי שמירה ליישובי יהודה, שומרון ועזה, פנה לרבנים חשובים וביקשו לקבל היתר הלכתי לאילוף חזירים. מנהל הארגון, יקותיאל בן-יעקב, אמר אז, כי "לחזירים יש חוש ריח מפותח פי כמה מזה של הכלבים. מאלפים מיוחדים יאלפו אותם לסייר סביב היישובים ולאתר מחבלים המתחבאים". בעקבות הפניות לרבנים הוחלט שלמרות שהחזיר הוא חיה טמאה, מותר להחזיק בו בבחינת פיקוח נפש.

מעריב

אמנם לא הידיעה שאני הבאתי אבל איזכור שלו פה.
בכל מקרה כל חיפוש בגוגל יזכיר לכם מיהו יקותיאל בן יעקב.
הנה כתבה של מקור ראשון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר