לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2005, 18:33
  פלסר גבעתי פלסר גבעתי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.05
תגובות לכל המבקרים..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלסר גבעתי שמתחילה ב "אחים שלי אל תסרבו פינוי.. כנסו רגע דחוף"

חברים שלי אני הייתי מורעל על גבעתי מגיל 12 ולא רציתי בשום אופן להתגייס לחיר יעודי ואכן סירבתי פינוי. המפקדים מטרטרים אותך בצורה שלא תתואר וקשה מאד להחזיק מעמד במעצר.
במשך כל היום במעצר היה מסדרים והיה נורא חם שאפילו ה"סוסים" נשברו והתפנו.. היו איתי במעצר לפחות 50 איש וכמעט כולם אח"כ התפנו..
נשארו אולי 5 איש שלא יתפנו ועברו רק יומיים!!! ותאמינו לי שאולי 1 מתוך ה50 איש שלא יתפנו יקבל מה שהוא רוצה..
בקיצור צבא זה לא צחוק וראיתי זאת בדרך הקשה כי הייתי מורעל על גבעתי ולא התפנתי אבל נשברתי כי לא יכלתי להחזיק כבר מעמד..
אחים שלי תתפנו לאיפה ששיבצו אתכם ..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-07-2005, 19:54
  ilsfat ilsfat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.05
קבלו מישהוא מפורום אחר רשם את זה. גם הוא סירב להתפנות לחיר יעודי
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ilsfat שמתחילה ב "תקשיב אני לקחתי עצה של מישהוא..."

כותרת: חזרתי עכשיו מטרום מעצר!!חוויות
תוכן:
אז ככה הייתי אמור להתפנות לח"יר ייעודי ולא רציתי אז לא התפניתי .. אז שלחו אותי למעצר וישר התחילו לשחק אותה קשוחים לעמוד עם רגליים צמודות יהלום מאחורי הגב וכומתה על הראש....
מה שהולך שם זה ככה
יום ראשון היה איזה 42 מעלות וכל היוםן עמדנו בשמש שכל הזמן שולחים אנשים לעבודות ר"סר...(לנקות אוהלים לפנות חצץ, שרותים , מטבח(שזה הכי נורא ) ועוד כל מיני עבודות שמשעמם להם אז הם שולחים אותך..ביום הראשון היינו דיי בשוק אז צייתנו לכל הדברים שהם אמרו וניסינו לעמוד בזמנים) הדגש שם הוא על כומתה על הראש ועמידה נכונה בשלשות..שותים כל איזה 25 דקות וכל פעם שאתה מבקש אתה יכול ללכת לשתות .... אח"כ הביאו לנו קצינים ומפקדים מחטיבות החי"ר הייעודי שינסו לדבר איתנו(שטיפת מוח אם אתם שואלים אותי) באותה שיחה התפנו איזה 30 אנשים (התחלנו כמאה) אחרי זה טירטרו אותנו עוד קצת ואז הלכנו לארוחת ערב ואז מקלחת 18 דקות ושיחה אחת בפלא וסיגריה אחת.... ד"א כל היום אומרים לך יא זבל יא חתיכת חלאה אתה בושה יא סרבן.
המפקדים אמרו שלא ייתנו לנו לישון כל הלילה ובסוף ישנו 7 שעות כמו מלכים.
ביום השני התחיל הבית זונות... אנשים מפליצים במסדר צוחקים על המפקדים ... יש/ איזה מפקד אחד שאומר רק שני מילים "תסתום ת'פה שלך" ודרך אגב הוא נראה כמו ברווז אז אנחנו קוראים לו ברווז(כמו באסקימו לימון עם זה שגימגם).
באיזשהו שלב אפילו המפקדים התחילו לחייך כמו למשל שאני הרמתי את הצווארון שלי בלי כוונה אז המפקד זרק משפט לא מצחיק וגיחך לעצמו.... אנשים במקום לצעוק הקשב צועקים הההקששששבבבבבבב....
ערב יום שני היה קרקס עשינו כמה שיחות שבא לנו אנשים עישנו כמה שבא להם
וישנו מ10 עד 5 ו20 איימו, כרגע אנחנו 20 אנשים ושלחו אותנו הבייתה היום אחרי שיחות עם מ"גדים מ"כים רס"פים הכל הכל.
בקיצור אנשים אל תפחדו מכלום סבבה שם לגמרי הם סתם מאיימים ולא עושים כלום... אני לא פורש עד שאני מגיע לגבעתי.....
"איתי לגבעתי"
שאלות אני אשמח לענות

הקיצור
מסרב
לא מתפנה!!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:05

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר