לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2005, 17:01
צלמית המשתמש של Dutchy
  Dutchy Dutchy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
המלצה על כרטיס SD מעולה ולא יקר בכלל.

לאחרונה עמלתי קשות למצוא חנות (ולא אחת שיש לה רק אתר ובלי חנות) , ובאמת שהיה קשה למצוא, אז התקשרתי לפוטו רפלקס, פוטו פילם, ומשניהם קיבלתי הצעות די יקרות (ואני מתפלא על אילן, כמה שהמוניטין שלו ידוע, הוא הציע לי כרטיס זיכרון של חברת EXAR שהיא ידועה כחברה זבל וג'נרית, במחיר מוגזם של 170 ש"ח (באינטרנט אפשר להשיג בקלות ב110 ש"ח)).
פוטופילם היו יקרים כמו תמיד.
אז נכנסתי ל KSP.CO.IL , אתר שלא ציפיתי ממנו לכאלה דברים, והיה שם כרטיס זיכרון SD של חברת ADATA, יש לי ניסיון עם החברה הזאת, הסטיקים של הזיכרון שלה למחשב נחשבים טובים, אז אמרתי, ניתן לזה ניסיון , הכרטיס(256 מגה בייט,אבל יש גם בגדלים אחרים) היה במחיר של 120 ש"ח שזה ממש זול
הלכתי לחנות, ומסתבר שעל האריזה רשום שהכרטיס פועל במהירות של 60X שלדעתי זה מדהים, אני לא חושב שראיתי יותר מהיר מזה, מהירות הקריאה והכתיבה לכרטיס היא ממש תוך שניה, ממש נוח לצלם ככה והכרטיס ממש לא יקר.
מומלץ!
I'm praying
Dear lord above

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2005, 18:39
צלמית המשתמש של ArnonG
  ArnonG ArnonG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.05
כרטיסים זולים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dutchy שמתחילה ב "המלצה על כרטיס SD מעולה ולא יקר בכלל."

מילה לגבי כרטיסים זולים -
בשבוע הבא אני נוסע לצפון ל-4 ימים. אני לא מתכוון לקחת אמצעי אחסון חוץ מ-2.25GB זכרון שיש לי. מה שאומר שבסוף הטיול - יהיו 2 כרטיסי 1GB שיהיו לי עליהם 4 ימים של טיול.

עכשיו אני יכול לבחור - כרטיס מהיר של SANDISK שמגיע עם אחריות לכל החיים ותוכנה לשחזור מידע אם קורה משהו ועולה הרבה, או כרטיס זול שמי יודע מה יקרה לתמונות.
ההבדל הגדול בין הכרטיסים - חוץ ממהירות - זה אמינות.
כבר נתקלתי בכרטיס זול שצילם יופי שבוע בטיול בחו"ל עד החזרה לארץ. ואז פשוט אי אפשר היה לקרוא את התמונות. התוכנה של סנדיסק שצליחה לשחזר את רוב התמונות, אבל למה להסתכן ??

אני מעדיף להשקיע חד פעמי בכרטיס איכותי יותר מאשר לקחת צ'אנס בכל צילום.

ישן 03-08-2005, 19:13
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dutchy שמתחילה ב "המלצה על כרטיס SD מעולה ולא יקר בכלל."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dutchy
... הוא הציע לי כרטיס זיכרון של חברת EXAR שהיא ידועה כחברה זבל וג'נרית,

EXAR ? בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם Lexar, חברה בין המובילות בשוק כרטיסי הזיכרון, גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת האמינות ? הכרטיסים של Lexar הם אכן קצת יותר יקרים, במיוחד הסדרות הגבוהות שלהם - אבל שווים כל אגורה (בדומה לכרטיסים היוקרתיים של סאנדיסק).

חוץ משם החברה, יש לי עוד שאלה - למה ללכת על כרטיס זיכרון של 256 ולא לקנות משהו גדול יותר ? במחירים של היום כרטיס של 512 מ"ב (או אפילו 1 ג"ב) לא היה יוצא יותר מדי יקר. לדעתי חבל להגביל את עצמך כשמחירי הזיכרון ברצפה.

כמובן שאני מצטרף לארנון - בצילום דיגיטלי, כמו בעצם בכל דבר בחיים, what you get is what you pay for. תמיד עדיף ללכת עם המוצרים של החברות היותר ידועות, במיוחד כשההבדלים בין המוצרים האלה לבין המוצרים של החברות הזולות הם זניחים. מה זה כמה עשרות שקלים לעומת כרטיס מלא בתמונות מהטיול למזרח, שפשוט מסרב לשחרר את התמונות ?

נערך לאחרונה ע"י Olegis בתאריך 03-08-2005 בשעה 19:17.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר