לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2005, 17:35
  q_xxx q_xxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.04
newcomer מבקש עזרה איך לא בבעית רשת +בונוס בפנים

היי אני חדש כאן בפורום אז תהיו נחמדים, ותעזרו לי!!! לא להתעצל אם מישהו יודע משהו או שיש לו רעיון קלוש מה יכולה להיות הבעיה אז שלא יפחד וירים את קולו. אההההההה אני סתם צוחק אתם אנשים טובים וחכמים ממני פשוט רחמו על אדם אומלל.

OK אז הסיפור הוא כזה יש לי רשת ביתית של שני מחשבים בעלי מערכת הפעלה SP2 אשר מחוברים לרכזת. המטרה שלי (כמו של כולם אני יודע שהיו פה הרבה דיונים בנושא אבל עדיין לא מצאתי את העזרה שחיפשתי) היא לחבר לרכזת את המודם שלי ECI 270 ל UPLINK ולשתף את התקשרות האינטרנט בין המחשבים.

את המודם כבר הגדרתי ל DHCP (לפי המדריך שפרסמתם באתר thanks by the way) והוא מגיב כמו שצריך כשמחברים אותו לכרטיס רשת הוא מקצה לי כתובת IP ואני יכול לגלוש בלי בעיות אז הכול בסדר במחלקה הזאת.

עכשיו כפי שניחשתם וודאי פה מתחילה הבעיה. כול הנורות הנכונות נדלקות ה- 10Mbps במודם והנורה ב HUB וכרטיס הרשת שלי מוגדר על קבל IP ו DNS באופן אוטמטי אבל עדיין No luck. כיבתי את כול ה- FireWalls של הווינדוס ו Internet Security (אז תעשו טובה ואל תקפצו ותגידו FireWall לומרות שלא נגעתי ב FireWall של המודם אבל אני באמת לא חושב שזה המקרה, אלה כמובן אם אני טועה). בכרטיס הרשת שלי במצב חיבור אני מקבל קישורית מוגבלת או חסרה אם אני לוחץ על פרטים אני מקבל את ה IP הזה 169.254.174.139 ושורת ה Gateway היא ריקה לחצתי גם על הכפתור תקן ללא תועלת. גלישה PINGING ונסיון להכנס לדף ההגדרות של המודם עלו בתוהו. ניסתי גם לעשות IP סטטי 192.169.1.5 ואת הGateway של המודם אבל גם שם No luck (חשבתי שאולי אני צריך להשתמש בכבל שונה ל UPLINK אני חושב שאני משתמש ב - RJ45 לפי מה שהבנתי יש שני סוגים של כבלי רשת כבל רשת מוצלב שהוא משמש לחיבור ישיר בין שני מחשבים וה - RJ45 אני אשמח לדעת מה הכבל הנכון שאני אמור להשתמש בו)

עשיתי גם, אני לא יודע אם זה משנה באשף הגדרת הרשת הביתית את האפשרות השניה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט דרך שער ביתי או דרך מחשב אחר ברשת שלי". כרגע אני קצת עובד עצות תיקון מאאאאווד עובד עצות אז, אני פונה אליכם Crossing my finger.

וכמובן בל נשכח את המוטו שלי, כול עזרה תתקבל בברכה.

(מקווה שלא השמטתי משהו תנסו לעשות הבחנה על פי הנתונים האלה ואל תבקשו מידע נוסף אם חסר לכם פרט עדיין אל תהססו להגיד את חששכם)

יש לכם קהילה נהדרת

כתרומה קטנה לקהילה על מאמצכם צירפתי לכם כהמלצה קובץ Torrent

Lynda – Home and Small Office Networkingשמכסה את הבסיסים ואפשרויות מתקדמות של Wire ו- Wireless Connection זה נראה לי מתאים לפורום הזה, זה באנגלית כמובן.

סליחה על האריכות אני יודע שאין לכם כוח לקרוא את זה.

https://2005-uploaded.fresh.co.il/2005/08/04/66459725 https://2005-uploaded.fresh.co.il/2005/08/04/66459725
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר