14-08-2005, 20:50
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 24.11.04
|
|
|
שאלות לגבי קטמיין אימיול 7.0
שלום כולם,
היום הורדתי אימיול קטמיין 7.0 ויש לי כמה שאלות לגביו:
1)מייד לאחר ההתקנה של אימיול קטמיין רציתי לעשות Uninstall לאימיול הישן שלי (5.3) אז נכנסתי להוספה\הסרה של תוכנות ומצאתי שם רקגירסה אחת של אימיול, וזו הייתה הגרסה החדשה של אימיול קטמיין. האם יכול להיותשההתקנה של התוכנה אוטומטית מחקה לי את הגירסה הישנה של אימיול?
2)שמתי לב שבסרגל העליון של התוכנה, איפה שיש את הIRC, Search, Shared Files וכל זה, אין את
האייקון של הBrowser. זה ככה בא עם התוכנה או שזה בעיהאצלי?
3)כשהתקנתי את התוכנה שאלו אותי באיזה שפה אני רוצה אתהתוכנה ולא היה עברית אז רשמתי אנגלית כי זכרתי שאפשר לשנות את השפה בהעדפות (Preferences) אז אחרי שהתקנתי את התוכנה לחצתי על העדפות ורשמתי עברית אז זה אומרלי שצריך להתקין Language Files (קבצי שפה, לפי מה שהבנתי) אז לחצתי אוקיי, כעבורשנייה זה פותח את החלון של ההתקנה ומתקין תוך חצי שנייה ואז הוא אומר לי שהתקנהנכשלה (באנגלית כמובן), מה שאומר שזה לא נותן לי לשנות לשום שפה חוץ מהשפה שאיתההתקנתי את התוכנה, אנגלית. זה אומר שאני לא יכול ולא יוכל אף פעם לשנות את השפה שליבאימיול לעברית???
4) שאני נכנס לServers (שרתים) אז אני רואה שאין שם אפילושרת אחד. זאת אומרת שאני לא יכול לבצע חיפוש, להוריד דברים, והחמור עצמו של האימיולאפור. מה לעשות???
תודה רבה מאוד מאוד לעונים
אם לא אכפת לכם, אל תעשו את זה מעורבב אלא על פי הסדר שלהמספרים