לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-08-2005, 15:36
  Enderin Enderin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.04
תפקידים מעניינים כתומכ"ל?

אחרי שבועיים של בילוי בבקו"מ (ועדה רפואית) נזרקתי לביסל"ש (היעד המקורי שלי) עוד לפני שעברתי ועדה רפואית ,ולכן אני סתם מסתובב בביסל"ש בחוסר מעש (מי שרואה אותי סתם מסתובב בבסיס, מוזמן להגיד שלום o.o)

בכל אופן, הקצין רפואה של הבסיס המליץ להעביר אותי לטירונות 02 (עוד לפני שהתחלתי את הטירונות 03) אבל אני חייב לראות לפני כן אורטופד ואז ועדה רפואית (יקח המון זמן לצערי).. בכל מקרה אני אהיה תומכ"ל בשריון (מכיוון שאני כבר בשריון, וחש"ן הנחמד לא ירצה לוותר על חייל...)

יש לי קב"א 53 ומקדם קצונה אחד, אני רוצה להיות קצין וכל זה (לצערי זה לא יהיה קצין קרבי)
התפקידים שרכזת כח אדם דיברה איתי עליהם (תפקידים שיכולים להציע לי) זה מש"ק שלישות ומש"ק לוגיסטיקה.

רציתי לדעת אם יש תפקידים מענינים ומאתגרים לתומכי לחימה (עם הכשרת 02) בשריון.
כי אם אני לא קרבי לפחות לעשות תפקיד אם אפשרות להתפתח ולהשפיע וכו'.

אשמח לקבל המלצות, אם יהיה לי תפקיד שאני אוכל להתעקש עליו אני אוכל לקבל אותו!

תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2005, 10:27
צלמית המשתמש של Gwenhwyfar
  Gwenhwyfar Gwenhwyfar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.03
שלח הודעה דרך MSN אל Gwenhwyfar
בוקר טוב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Enderin שמתחילה ב "תפקידים מעניינים כתומכ"ל?"

בניגוד לכל מה שנאמר כאן - אני רוצה להעניק פרספקטיבה שונה על חיל הלוגיסטיקה שכן אני משתייכת אליו .
מרבית האנשים נוטים לחשוב שבחיל הלוגיסטיקה יש רק אפסנאות ורישומת ציוד, עובדים כלליים וטבחים וזו טעות שכן ישנם הרבה חיילי לוגיסטיקה שע"פ איכותם מתברגים בתפקידים טובים מאוד ביחידותיהם .
- אם תסתכל על הקצונה בחיל הלוגיסטיקה תוכל למצוא תפקידים מאוד מגוונים, לדוגמה - תפקידי הדרכה, תפקידי פיקוד (נזכיר לכולם שתפקיד מ"פ מפקדה הינו תפקיד לקצין לוגיסטיקה), תפקידים בארגון, תכנון, הזמנות מזון, הובלות (וכל הדברים הבסיסיים שהצבא מתקיים מהם) וכמובן - ישנם תפקידים בכוח אדם .
ואם אתה מתקדם במסלול ה"ליבה", לאחר תפקיד המ"פ מפקדה אתה יכול להגיע לתפקיד בחטיבה שיהוו מנמ"ש כגון - מפקד יחידה (לי יש קציני לוג' בחטיבות שמשמשים גם כמפקדי יחידות) ואלו הם האנשים שמתעסקים בהכל - בחימוש, בשלישות, בקשר, במודיעין ובכל פרט ופרט ביחידה; בעיקר בפרט - בחייל .
ומדובר על אנשים איכותיים לאין שעור שעובדים קשה מאוד, הם מרימים חטיבות על הרגליים ובכלל ההיבטים .

גם אני חייתי עם הסטיגמה שחיל הלוגיסטיקה זה חיל על הפנים והייתי קצת ממורמרת במהלך קורס מש"קית הלוגיסטיקה מעצם התפקיד, אך למעשה נהניתי מאוד בבה"ד 6 (בית הספר ללוג'), האווירה שם הייתה מדהימה וכן המדריכים ואף יועדתי להיות מדריכה - עברתי מיונים ולקראת הסוף וויתרתי .
ואז הגעתי ליחידה שבה אני משרתת כיום (מזה כשנה וחצי) ואותרתי כמתאימה להחליף קצינת כוח אדם לוגיסטיקה לאור היעדר התקן . מאותו רגע רק פרחתי, למדתי את התחום על כל רזיו ובצורה אוטודידקטית למרביתה. בתפקיד שלי יוצא לי להתעסק גם ברבדים השלישותיים וגם ברבדים החיליים ואני מוצאת את הרבדים החיליים מאוד מעניינים כי הם בנויים על תהליכים שהם לא בירוקרטיים נטו .
ולא מדובר רק על טיפול בחיילים (שאני גם מראיינת ומשבצת ביחידות), אלא גם על הטיפול בנגדים ובקצינים .

לסיכום -
הגעתי בתפקידי להישגים שאני מאוד גאה בהם ואני זוכה להערכה רבה, כך שזה מבחינתי מדהים .
מעבר לכך - אני יודעת שיהיה לי קשה מאוד להשתחרר ולהשאיר את הכל מאחור כי השירות שלי הוא משהו יוצא דופן .
ואם תרצה אשמח לפרט לך תחומי התעסקות מאוד מעניינים, כאלו שלא תמצא בשום מקום אחר .

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, אם היו נותנים לי לבחור שוב בשיבוצי - לא הייתי בוחרת אחרת .

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 20-08-2005 בשעה 10:31.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר